Hobija izvēle

Jautājums, tiem, kam nopietnas aizraušanās - slidošanas, ēdienu gatavošanas, tamborēšanas u.c. neordinārākas lietas - kāpēc aizraujieties, kas ietekmējis hobija izvēli (piem. skolas darbmācības skolotājs..)?

Jautriite37      Ziemā gulēšana,vasarā-gaisa un saules peldes:))))))

selnija_      Mani aizrauj mans hobijs, lai gan arī nogurdina fiziski, toties psiholoģiski nomierina, relaksē! Tas ir svētīgi pēc nervozas gaisotnes darbā, pēc burzmas, liela kolektīva, pamatīgas slodzes. žēl tik, ka acīm atpūta nepietiek, un tad jau vēl arī OHO saproties, bez tā taču arī nekādi...:)

nezkogribu      Kāds tejāteris un labs koncerts.....adīklis un grāmata..

Elizabete1957      patīk garšīgi gatavot un garšīgi paēst, nu pīrādziņus un pīrāgus , tik jauki smaržo un mājās silts no krāsns un galvenais lai ir laba kompānija, kas to ēd ar baudu :))
nu a no ekstrēma, gadi 5 atpakaļ iemācījos braukt ar skrituļslidām........

skvo      parasta latvijas raibaa - protu no visa pa druskai, bet taa iisti pa riktiigo aizrauj Zole to gan varu liidz riitam speeleet:))

Silver      1. Sekss.

Kas ietekmēja? Laikam draugi ieteica... :P

2. Online spēles.

Kas ietekmēja? 80.gados bija tāda "pristavka" pie toreiz vēl melnbaltā televizora... tur varēja pa ekrānu dzenāt tolaik vēl kvadrātainu bumbiņu... vienreiz, kā nomas punktā ieraudzīju, tā viss - āķis lūpā uz mūžu :)

p.s. Droši vien kopā Charon kaut kur iekš Azeroth esam pūķus pa naktīm ar ugunsbumbām nomētājuši... :P

talibs      Interesejos par seno un viduslaiku vesturi, tautu kulturu. Esmu alternetivas vestures piekritejs un reizem meginu kaut kadus notikumus rekonstruet. Saku intereseties jau skolas laika, jo ieraudziju, cik nepareizu un biezi viena ari meligi mums pasniedz vesturi. Seviski aizskara, kad stastija, cik asinaini bija indiani, bet neko sliktu neteica par konkistadoriem, kuri iznicinaja veselas tautas. Tapat jau toreiz likas pilnigi neiespejami, ka peksni pardesmit gadu laika uzrodas egiptiesu vai babiloniesu civilizacijas.
Otra aizrausanas - dizains un viss, kas ar to saistits. Un tas jau ir profesionala limeni. :-)

LianaBlu      Interjera dizains. Lietu restaurācija. Interesē, padodas,priecē...vienkārši skaisti.

Maverick      Burāšana, daivings - tāpēc, ka jau no bērnības esmu audzis pie ūdens un nekad neesmu no ūdens baidījies ;

Snovboards - muterīte "ievilka", viņa slēpo, vajadzēja kompāniju ;

Paintballs - viens biznesa partneris ievilka

Pokeris - savācamies te daži ohujisti un izdomājam, ka vajag !

:)

D_aa      jebkurš hobijs krāso dzīvi un padara to garšīgaku, no viena otra pašadarinajuma kļūstu garīgi bagataka, siltak apģerbta..:) silti, krasaini un gandarīta:) ordinari vai neordinari tas nu katram pasam jaizlem, man labi..un tas ir svarīgakais:)

mei_bi      Tev būs Dievu savu Kungu, mīlēt no visas sirds un no visas dvēseles, un no visa sava prāta. (Mateja 22:37)
...tev būs mīlēt savu tuvāku kā sevi pašu; cita lielāka baušļa par šiem nav. (Marka 12:31)

...viņš darina sev dievu, ELKA TĒLU, tā priekšā viņš zemojas, metas ceļos un to pielūdz, sacīdams : palīdzi man, jo tu esi mans dievs! (Jesajas 44:17)



... nonāvējiet sevī to, kas pieder zemei: netiklību, nešķīstību, kaisli, ļauno iekāri un mantkārību: tā ir elku kalpība. (Kolosiešiem 3:5)

riks      Ja kas, "hobby" angļu literatūrā iznačaļno nozīmēja ne to, ko cilvēks dara, bet to, par ko mēdza ļoti labprāt pamuldēt vairāk kā klausītājiem interesanti un tulkot to "hobby" mēdza kā "jājamzirdziņš". Nu, "vaļasprieks" aizkauto ārzemu latviešu pienesums valodas lauciņā.
Ar to vjadzēja sākt, bet (počemu eto, vi, jevreji, na voprosi vsegda voprosami otvečajetje?) kāda doma - apzināt eXtremālu hobiju piekopējus vai izdomāt/izšķirties par savu? Ja pirmais variants, excuse mois, neko daudz nevaru līdzēt - tiešām "hobby" līmenī skijorings, ģeniālu tulkojumu kolekcionēšana un tā, ja otrais variants - vai nu ir vai nav - izdomāt "hobby" aiz tam, ka visiem mediokriem ir - man arī vajag! - nu, tas ir fufelis. Nu jā, bildē visi, kam nav slinkums, kopš nav probļems ar to, ka jāprot filmiņu ielikt kamerā un no tās izņemt - elementāri aiznes digitālo ziepeni uz attīstāmo kantori un pasaki "izņemiet filmiņu"! ja pašam patīk, OK. Ja tikai pašam patīk, tad nepublicē, OK! Nu, ja iecere super - truper "hobby" izvēlēties - pats neredzēju, bet ierosmei - viens džeks, kā aizgājis pensijā, esot nosēdies pie loga un pierakstījis kāda tipa, kāda nummura (kad es gāju skolā, tad vārdu "nummurs" rakstija ar 2M!) trolejbuss pabraucis garām. ne-1-u garām nepalaida!

Peksas      katrā cilvēkā ir kāds talants..dotības uz vienu ...vai ko citu.....
ja ieklausamies sevī, ja attīstam sevi...tas ir interesanti.....
man patīk fotografēt, ceļot, gatavot,konservēt... dažadus rokdarbus darīt...
arī lasīt grāmatas un daudz ko citu....katram laikam savs....

Peksas      kas pamudināja uz vienu vai otru nodarbi....dažādi....arī darbmācības skolotāja
...arī zīmēšanas skolotāja, kad saskatīja ka man padodas savādāk nekā pārējiem.....
netā reizēm kāda ideja iegūta..... viss noder lai būtu interesanti dzīvot...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu