Darbaholisms

It kā vis būtu.Bet ja sieviete slima uz darbu līdz vēlam vakaram un tad vēl mājās un gulēt.Nekādām izklaidēm laika nepietiek un nav ne spēka ne gribēšanas.Un tur nav iejaukta trešā persona...

lapsu_aacis      piekriitu sira un orange.

Vucis      Taisnība, ka vaina ir vidē un cilvēkos. Ja mani ik vakaru mājās sagaidītu nīgrs vīrietis, kas pieprasītu, lai viņu appuišotu, es arī paliktu par darbaholiķi. Ja nav noslēpums - ko pats dari?

ABELZIEDS      Viņai kaut kas pietrūkst, dzīvojot ar Tevi.

violinn      Sevis apliecināšana, piepildīšana ar darbu. Šādi cilvēki nemainās. Un ar tādiem kopā būt ir grūti.

rozes_sniegaa      hm.. sacīšu no sava, vecāka cilvēka, skatu punkta, ja būtu VĪRIETIS, kurš spētu un vēlētos mani uzturēt, es tūlīt, plkst. 12-21 ietu prom no šīs vietas, kur esmu - no darba... Tā kā tādu vīriešu šodien nav, ne jaunu, ne vecāku, tad sievietei nekas neatliek, kā strādāt, turklāt jāpriecājas, ka ir darbs, ja tas ir privātais bizness, tad še bieži stundas gan netiek skaitītas... jo alga ir jānopelna, par sēdēšanu OHO jau nemaksā;)))))

hren_vam      jā. treša persona ir - situācija!!!

veesmina      tātad Tu nepiedāvā neko aizraujošāku:)

cilveex      Nosacītā jaunībā bija tāda draudzene, gaudus trīs... traki. Diezgan traki. Ar tādu pieredzi var saprast babuļu činkstēšanu, kad viņas raud - vīrs nekad neesot mājas, tik pa darbu domā, tik par to vien runā.
No otr`s puses, tā madāma tika augstākajā līgā(gan LV apmēriem, bet anyway) un tur nau atkāpšanās, citādi ārā.

cornee      mjā, meitene pa darbu raujas melnu muti, bet viņas gultasbiedrs pa oho ņemas, interesanta pienākumu sadale:)un vēl sūdzas pa visu internetu, ka mazulītim par maz uzmanības tiek veltīts, draudziņ, sāc Tu arī strādāt, citādi meitene fiksi, fiksi notīsies, hm, un pareizi darīs, patiesībā:)

tiritomba      jā, teikšu kā ir - man arī patīk mans darbs. tas sniedz vairāk gandarījuma nekā laulība. mani arī var pieskaitīt pie darbaholiķēm. un paņemtu vēl trešo darbu, ja diennakts būtu garāka ...

Jautriite37      nu ne vienmēr tas otrs ir vainīgs vai maz pelna!gadās,ka cilvēks pats grib strādāt jo citu neko neprot,bet ja tā ilgi turpināsies tad viss pārējais var saiet dēlī jo dzīve jau nesastāv tikai no darba!un vēl trakāk ja pat sexsam nav laika.tas var nopietni traucēt gan veselībai gan attiecībām ar mīļoto:)

SievieteMelnaa      Cilveki ir darbaholikji tad, ja vinji nemiil tos cilveekus, kuri vinjus gaida maajaas vai arii neviens vinjus maajaas negaida.

violinn      Jautriite37...."cilvēks pats grib strādāt jo citu neko neprot".
:) pierakstīšu.

Jautriite37      violinn,nuja,ka pats grib:))))))))dažs jau te gribēja vainot to otru,kas it kā pietiekami nepelna un it kā tapēc tas viens baigi rukā:))drīzāk jau tas viens rukā jo tādā veidā aizpilda savu laiku lai nebūtu jādara,kas cits.droš,ka vecene negrib taisīt vecim ēst un tīrīt māju un sexsu aizvieto ar darbu:)))vai arī darbā gūst lielāku baudu nekā sexsā un darbs ir kā izklaide:)visādi jau mēdz gadīties!

garaamejoshais      Es ar vienu taadu paziistu.. nafig taadu. Pashai dziives nav un veel zaagjee citus par to, ka tie nestraadaa 18 stundas dienaa 7 dienas nedeeljaa.... Visu vajag plaanot, plaanot, plaanot... da nu

Evruciitis      Lai vīrieši nedusmo,bet sievietes ir uzņēmīgākas! un ja vīriets vēl nevar nopelnīt....lai nemeklē vainu Darbaholismā!.

LianaBlu      Ja vēl nav, tad drīz būs trešā persona...

av2      Vinnai toccna vajag aizccaapot pie daktera, lai paarbauda galvu...;(( A tu uzraksti plakaatinnus maajaas pie sienaam - visu naudu tikuntaa nenopelniisi.... :))
Tocc tadas sievietes arii ir prirodaa???

SNIEGBALTITE_      Tessa (2010-02-09 09:57) viedoklis
aciimredzot-vai nu tu nepelni pietiekoshi vai nu vinjai tads amats,ka ta ir jastrada.
_____________
AMEN!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu