sviests-veču prasības -iepazīšanās sākumā...kā blondām cacām

hmm-ir laikam veči,kas nāk uz iepazīšanās randiņiem ,staigā pa apli--sagaidot,ka klās brangus galdus-izguldinās ,apmazgās utt pagulēs ar šamiem--kā teikt--tak jāpārbauda pa freijo--vai der--lai nav viesu nams jāmaksā!! utt-pieprasot konkrētas maltītes,lietas,pakalpojumus,un ērtības savam rumpim-tortes--utt--divaina tagad dažiem tā ""aplidošanas""mode!Hi hi
nez vai sataisījies,ka tādu-adoptēs kāda!

KONSUL      hefny` dari zināmu arī savas ``prasiba``s/velmes + uzreiz:) ta ij pasaki, negatavoju, sex arpus siltam/talam salam - ne un ne:)

No otras puses, kas vainas, ja viirietis Tev pashai patik un piedava Tev tikties viesu namaa...(tagad, cik nu zinu, tie medz but loti jauki) ...?!

p.s. par tam ``blondajam cackam`` --> vel pieminesim;pp

muterite      Meitenes... es juus neapskauzhu. Mans vecis mani auklee kaa lelli, nekad nevar buut runa par to, ka man vajadzeetu macinju vilkt aaraa, aptekaleet, apchubinaat, jo tas viss tiek dariits tikai un vieniigi prieksh manis, un tas vinjam sagaadaa prieku. Ik paardienas pusdienas pa 40 eur krogos, visu, ko veelos, man tik ar pirxtu jaaparaada. Smarzhu pudeliite pa 90 eur - nekaadu probleemu, bljin, ko juus tur visas veel daraat!?

KONSUL      Easy_me` man loti patika Tavas bildes:)) bet... nodalit, protams vajag, tomer ne reti gadas, ka ``maxaa`` ar visu un vienam/ai - gan nerviem, gan naudu, gan laiku, gan enerģiju... no tam tad i vajag izvairiities, bet... nesanak, jo to sauc par LOVE!:)

viirietis      muterite, parādi ar pirkstu uz Ferrari un tad paskatīsimies tā veča reakciju!:))

Elizabete1957      nu sasmiidinaaji...es ar taadiem pat ilgaa sarakstee neielaizos....kur nu veel iet uz randinu :DDD un vispaar nevajag piities ar veciem, bet vajag satikties ar viirieshiem :)))

P.S. taads taadu atrod :)))

KONSUL_for_PA      muterite` Tu neesi pamanijusi, nu kaut vai presee - ja kads paris taa smuki pastasta par savu LIELO laimi... taa.... pec kada laika taa laime publiski arii pazud... tb nevajag ar to kas Tev pieder/ir labs un dargs/ tiesham vertigs - ipashi dalities lielas auditorijas/ da i vispar nevajag, tikai tuvakajiem draugiem LIVE... nezinu, varbut fiziķi mani spetu kaa zinatniski pamatot, bet šis enerģijas ``ZUDAMIBAS likums``, diemzel darbojas....!

/pardomam/

Diaana_Niike      Ir pamanīta tāda vīriešu kategorija. Uzprasās ciemos, un gaida, ka būs klāti galdi, ēdieni, dzērieni, delikateses un pudeles no dārgā gala, vārdu sakot-uzņems šamo kā mirstošu miljonāru, cerībā uz bezizmēra mantojumu!:D Tad nu šams, piepildīs punci, aizlies okulārus, un pēc tam, lepni izvilks no ūzu dziļumiem savu pastkastītes atslēgu, bik pabakstīsies, un jutīsies kā gada varonis, kurš stingri obligatoriski pelnījis lozberlapu vainagu uz tās pumpas, kura viņam uz kakla!:D

KONSUL_for_PA      Diaana_Niike` kur TADUS tipāžus var atrast??? ne reize ne netaa, ne LIVE neesmu saskarusies ar šadi domājosiem vīriešiem - pat pa gabalu ne... - vai nav taa, ka tur ir arii kada dala sievietes nopelna, ka vina un tieshi vina lauj viirietim domat, ka vares tik ``cucigi`` uzvesties/iztureties??! taa ir tiri filosofika apcere, jo es tadus gadijumus nezinu... tikai lasu no citu pieredzes... + tikai netaa...

Laskovij      Cik labi, ka neesmu oho babulis... šitāda sāpe...:)

muterite      KONSUL, - es neesmu norobezhota ar maanjticiibu vai aizspriedumiem un uzskatu, ka taadas lielas laimes nemaz nav. :))) Esmu fataaliste un dziivoju shodien, jo riit kaads ar manu Ferrari var man nejaushi uzbraukt.

viirietis - par auto vinjsh teica gan, ka man vajagot. ;DDD

Diaana_Niike      Da viņi ir visriņķī, gan i-netā, gan dzīvē. Napaki sabaroti ar stereotipiem, ka sievietes 40+ nu ir tādā badā un izmisumā, ka parakstīsies uz da jebko dēļ tā, kas viņiem dots kopš dzimšanas.:D Man pāris tādi pieteicās pirms pāra gadiem, vienā citā portālā, bet es jau slikti audzināta meitene esmu, stereotipiem uzspļauju no augsta koka.:))) Tāpēc tā mīlīgi pavaicāju: ar kādu ieroci viņiem labpatiktos, ka es šauju brīdī, kad jamie skries pa poligonu? Nu onkām vairs nebija ne vēlmju, ne citu jautājumu.:D Ir man arī no personīgās dzīves dažas paziņas šoto pašu stāstījušas, turklāt tie ir viņu exlauleņu draugi, kuri nu domā, ka foršā kundzīte būs pārlaimīga par to ka kauč tāds/ i ir pieteicies/ušies.:D Lieki piebilst, ka viņas tik pat šerpas minētajā jautājienā kā es.:)

violeta      Tādas sugas veči jau pamanami uzreiz,gadu taisas uz randinu,uzskruve sev cenu,tad tiesaja ari nekaunas pieprasit augsupminetās ekstras.Neradi ka tev kas makaa,kas mājās,tēlo mazturigo un viss taps ātri skaidrs,ko kurs meklē..

abols23      Hmmm....nedomāju viss,ka kāda mani tulīt adoptēs...Iepazīstoties gribu zināt,ko sieviete no sevis izrāda,vai ir patīkama sarunu biedrene,vai ar viņu jūtos uz viena viļņa?Ja tā notiek,tad varētu domāt par kopēju/appusēju adoptāciju....:):):)

_Mmmm_      A tu visu gribi tikai "par skaistām acīm"? ...

Jautriite37      es jau domāju,ka katrs ņem to ko viņam piedāvā:)
ja viņš redz,ka viņa ir saimnieciska dāma un runā par tādām lietām tad protams,ka viņš to arī gaida no Tevis un cer tikt pie Tevis par saimnieku:)
ja dāma ir sportiska tipa tad vīrietis ar tādu labprāt kopā paskries pa jūras krastu un pārējais būs otrā plānā!
ja tendēta uz sexsu un to var redzēt gan ārēji gan pēc runas,tad vilks uz to pusi:)))
bet gadās jau arī pārpratumi:)))
kaut esmu blondīne,bet man nekad vēl tādas prasības neviens nav uzstādījis:))))))))))

flamenko      muterītei
tad tāpēc tev ir tik sūdīgs vāģis un figūra, ka visas naudiņas šamējais smaržām iztērējis un normāliem pasākumiem nepietiek;)

gocmans      Ir aitas ir cirpeji..

ahman      Diemžēl neko nevaru pateikt, jo anketa ir slēgta un bilde kura nedaudz redzama ir vismaz mīnuss 15 gadi!:)

Papele      Lasīju 2 reizes, niko nesapratu. Kaut ko vienkāršāku lūdzu. Pričeom tut tortes, adoptēšana utt. Labi vēl saprastu, ja par vakariņu izmaksu uzstāda noteikumus kurā pozā? Nu to es saprastu!!

intra24      Oho vechi ir iipashi izlutinaata tauta...Un kas vinjus taaadus padariijushas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu