Vai jums neliekas, ka oho kā iepazīšanās portāls ir noiets etaps?

Svolocnoj      /ir tik viens profils no pashiem saakumiem un nemainiisies, nu veel viens kad nobano :D bet iisti nesaprotu tos kas maina profilus kaa zekjes, jeega?

kamen a tu izliecies vai toch esi bik ar diivainu domaashanu un uztveri? :) taa kaa beerniibaa miegam virs gaazes pliits iesleegtas tureeta :)

/ar dziivee meedz izteikt visu ko domaa, ne tik virtuaaljos

garaamejoshais      Nee, neliekaas, bet ja tev liekaas, tad ir taada opcija "dzeest profilu" ;))

meenestins      tauta visu laiku pieplūst,tad jau nav noiets:))

^esse^      ja,kamenees,te ar >20 cm nav,tos savakusas tas,kuras 24 stundas atrodas OHO un jebkura topika dod vienigo pareizo atbildi,citus noliekot par niecibam,kuriem ar steigu jaliekas kapaa.

Ilzuks26      kas nu kuru interesē, ko nu kurš te meklē.. bet iepazīties te nav nekādu problēmu. :)))

kokote      "ja nevēlās ar svešu cilvēku vienas nakts sakarus, tad atliek vien...palikt gribot.."- nu žēl man Tevis, kanesaskati visas iespējas, kādas te paveras, vai kaut reizi esi dzejas lapās ieklīdusi, albūmus paskatījusi (nu ne jau "virinātāju"), te cilvēki organizē savu reālo dzīvi, nets ir labs veids kā veikt selektīvo darbu, jo dzīvē tā sapazīšanās prasītu daudz vairāk laika...cilvēki aktīvi, jautri kopā pavada laiku...ak, sieviete, vai Tev visa dzīve no veča dabūšanas/nedabūšanas atkarīga...
PS. nu ko var cepties ap to "nopietnību" ... visas skaistās lietas dzīvē notiek ar smiekliem vai asarām, bet ne ar "nopietnību" (kapos tai vieta)

art_deco      Oho vēl bez iepazīšanās ir ļoti daudz citu foršu fīču. Man, piemēram, šeit ļoti patīk skatīties galerijas - daudz skaistu bilžu savāktas vienkopus. PA arī ir noderīga sadaļa.

KONSUL      Kamene noteikti nav muļķe!

Jautajums - par iemesliem un merkiem - tas jau no ``citas operas``:)

labvakar      ja,kokote,man Tev japiekrit....ja nevelas tikai vienai naktij,tad diemzel te nav ko darit,vienai naktij paveras plasas iespejas,Tu jau zini,kadas,bet nopietnu te nav,tikai tadas,kuras dod visiem,kuri prasa.

cilveex      Neliekas. Kapēc lai liktos? Attieksme un prasības.

muterite      Noiets etaps...skarbi skan. Kaa nu kuram. Ja tev taa liekas, tad tev taa ar ir, man personiigi taa ir sabiedriiba, kuraa izeju caur ekraanu, kuraa jau daudz dziivee satiktu ljauzhu, nevis iepaziishanaas portaals. Shobriid man taa ir vieniigaa iespeeja komuniceet ar labiem pazinjaam.

Flints      ”Kamene_es”! Vai tad ir kas labāks...? :-)
Izklausās tīri vai pēc mudinājuma uz dumpi. Itin kā kāds jūras slimību saķēris kruīza kuģa pasažieris vārgā balstiņā sacītu: ”Vai jums nešķiet, ka te tomēr kajītes par šauru, klājs nospļaudīts, pusdienu siļķes sasmakušas, publika parupja, matroži piedzērušies, kapteinis augstprātīgs? Un vispār – mēs braucam nepareizajā virzienā...!”.
Nē, man tā nešķiet! Šī vieta jau sen ir pāraugusi iepazīšanās portāla robežas. Te cilvēki apmainās ar visdažādāko informāciju, domām un pieredzi, pauž savas emocijas, apzinās savu identitāti un iepazīst citus, mīļojas, joko, strīdas, kašķējas, atpūšas un izklaidējas, vai kā tagad pieņemts smalki sacīt – ”socializējas”. Un ja kādai vai kādam te viņa pūliņi iepazīties nevainagojas ar tūlītējiem un grandioziem panākumiem, tad, atvainojiet, tā ir tikai atsevišķa pasažiera personīga problēma. Ikviens ilgtermiņā saņem pēc savām spējām un nopelniem. Šeit par varītēm nevienu netur, un var pārkāpt bortam katru mīļu brīdi... :-)

VecmeitaARrunci      Man te interese zūd,nekā spīdoša nav.Pārāk banāli,pārāk tizli.pasaki ,kādi tev draugi,pateikšu kāds pats.Jāsaka tagad savādāk-pasaki,kurā portālā tusējies.
tāda dzīves aksioma-mēsli pirmie pie kurpju zolēm pielīp.Negribu aplipt ar tādiem mēsliem kā lapsācijs,piemēram.kaut ko tik vulgāru lasīt...tādu leksiku neesmu dzirdējusi nekur un ne noviena mutes,kaut ļauži redzēti viss visādi,ne pirmās zortes.attiecīgā persona var paklusēt,jo man viņas viedoklis neinteresē.
Stulbi jautājumi,vēl stulbākas atbildes.Ir,ir te cilvēki,ar kuriem patīkami komunicēt,bet viņi vienkārši pazūd šajā sūdu straumē.Es iesaku oho pozicionēt kā humora un satīras portālu.

labvakar      savukart es domaju,ja tadi lapsaciji aizvaktos uz citu portalu,tadas visiem devejas,ka ....nu labi,neteiksu,ari,butu normals portls.Viens pajauta,otrs atbild,neapsaukajoties,nepazemojot.Mes tacu esam dazadi,bet ne,daziem liekas,ka vini paraki.Kur ir tas parakums?Nav.

jozhik      lapsai paradums izteikties patizli primitiivi bet maksimaali saprotami (vizmaz vinja taa domaa), kas gan biezhi nau smuki kaa nekaa vinas pirmo niku liekas nobanoja uz muzuhu par intrigaam (taa tas tika apziimeets) :)

un konsul liekas vareetu buut taisniiba iisti dura kamene nau bet savdabiiga gan :)

labvakar un kad taadas lapsas aizvaaksies buus vairaak dumju meitenju kam karinaat makaronus un kas visam ticees lai tik ievilktu gultaa?

a vispaar c svolocnoj

Lieldienuzakis      Man oho ir laika sprīdis atpūtai, kurā , protams, arī gūstu priekštatu" Kas notiek Latvijā " ārpus manu draugu un paziņu loka, tātad - ieguvums!:) Patīk PA sadaļa, jo mēs esam tik dažādi un jā, "nebaidos šī vārda - eksperti", kuri dalās ar savām zināšanām , dzīves pieredzi un kopā izveido nelielu burziņu. Tas ir tik forši!:)

dviiniite      Ikvienam ir izvēle būt šeit vai nē... man šeit patīk, laiku pa laikam iegriezties... tik daudz interesantu cilvēku un viedokļu ... un jautrības... ir gan cilvēki, kuri ciena sevi un arī tādi, kuri nē ... kā dzīvē

pedro50      atradušies gaļinieki , johaidī!

garaamejoshais      Eu labvakar, kuras tad ir taas visiemdeveejas? kaadas 5 man atuusti iesaakumaa uz PM...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu