Iepazīšanās mērķis

Vai straujais laikmets vainīgs vai kas cits, bet aizvien biežāk saskaros ar to, ka cilvēki īsti vairs nevēlas tērēt laiku iepazīties, izvērtēt vai vajag. "Trešais randiņš, ģērbies taču nost". Dažkārt taču ir forši vienkārši padzert kopā kādu kafiju un tāpat vien papļāpāt- neveidojot attiecības tālāk par "mēs esam labi paziņas". Bet brīžiem liekas, ka tādus cilvēkus ir atrast grūtāk nekā mīļakos, mīļotos :)

viecha11      Kad visi pasuutiiti d...t, tad meklee sheit ar ko kapiju padzert!?

SievieteMelnaa      Kas neveelas saakumaa teeret laiku, lai iepaziitu otru, tie taa arii nekad vinju neiepaziist. Dziives baudiitaaji, garaamskreejeeji. Nenjem taadus par atskaites punktu.

maximamaxima      Tu esi apmaldījusies pati sevī:


"Par sevi domā sevi esmu atradusi un negrasos pazaudēt :))) Atvērta draudzībai:)
Vēlas iepazīties ar Dzimums nav svarīgs
» Vēlamais vecums: no 31 līdz 38
» Vēlamais augums: no 175cm līdz 220cm
» Vēlamais svars: no 65kg līdz 120kg
Iepazīšanās mērķis » Sarakstei
» Izklaidei
»»» sportisks, dzīvo bez vecākiem, ir savs skrūvgriezis un uzvalks, prot sarunāties, cīrulis, ticis galā ar iepriekšējām attiecībām, ēd mazas porcijas, reti slimo, brauc komandējumos, ciena vecākus cilvēkus, nedzer mājās alu, neskatās seriālus, monogāms, no rītiem taisa sev ēst, zin kur atrodas autoserviss, dāvina puķes, nestiepj mājās suvenīrus, nesirgst ar vēlmi visu darīt kopā, Spēj pieņemt otrā trūkumus un apveltīts ar labu humora izjūtu :)))"

maximamaxima      Parak daudz pretrunu jau anketā vien, nemaz nerunāsim par šo uzstādījumu "dzeret kafiju, lai padraudzētos ar svešu vīrieti līdz 38 gadiem". Laikam Tu pati neredzi to, ko citi redz.

SoulToil      Iepazīšanās mērķis » Sarakstei
» Izklaidei
»»» sportisks, dzīvo bez vecākiem, ir savs skrūvgriezis un uzvalks, prot sarunāties, cīrulis, ticis galā ar iepriekšējām attiecībām, ēd mazas porcijas, reti slimo, brauc komandējumos, ciena vecākus cilvēkus, nedzer mājās alu, neskatās seriālus, monogāms, no rītiem taisa sev ēst, zin kur atrodas autoserviss, dāvina puķes, nestiepj mājās suvenīrus, nesirgst ar vēlmi visu darīt kopā, Spēj pieņemt otrā trūkumus un apveltīts ar labu humora izjūtu :)))"
>>>
It kaa jau saprotu ka tas vis sbija ar ljoti lielu humora meerces devu jaaplej un tad jaamegjina sagremot... Bet nu , kaut kaa kaut ku es juutu - ka te viss ir krietni vien skumjaak un man tas kumoss spruust kakalaa , lai arii cik biezi es shite neemsu apleejis un sameerceejis ...
Piekriitu ka paaraka daudz pretrunas un citi putni un tas nevar neatbaidiit ...

edmunds      KONSUL: tu netici gariigai saskanjai bez sexa? protams ka jauki ja viss apvienojas bet gariigaa ir svarigaaka. bez otras var iztikt.

KONSUL_for_PA      edmunds` es ticu garigai saskanai un arii tiri emocionalai saskanai bez sexa, es apt zinu, ka var but milestiba bez sexa (labak gan jau AR:p) bet... tads nebija jautajums un es NEticu garigaa saskanas partnera meklejumiem ar vecuma ``cenzu 38. vai jebkadi citi gadi`` - piekritu SoulToil - un arii es nevelos sho jautajumu skatit no`` nelugtas`` puses!:)

evelina37      Jāpiekrīt tam straujam laikam,un visam,kas tiek pārņemts no ārvalstīm.

PAATAGA      Vientuļa beibe, kura ar maskētu draudzības piedāvājumu vēlas atrast "tikumisku" vīrieti - precinieku.

Cuba1977      inkypinky (2010-08-13 11:07) viedoklis

IVETA70      Kafiju var dzert ar draudzenēm kaut 3 gadus:))))))bet tas nenozīmē, ja ar vīrieti, tad obligāti sekss; negribas arī ticēt, ka brīvajām sievietēm negribas seksu, šķiet, ka gribi būt labāka uz citu fona:)))))))))))

Svolocnoj      /domiigi iestrebj kafiju, tieshaam dazhkaart ir forshi vienkaarshi iestreebt kafiju un taapat vien palasiit pa

greciga18      Ir gan tādi, gan kafijas dzērāji....:))

Adamsone      Tu atkal esi nomainījusi niku?? Jau ar diviem iepriekšējiem tu meklēji tādas attiecības ar vīriešiem, uz kādām viņi nav spējīgi, ja sieviete cik necik patīk un ja viņi ir normāli. Skumij manuprāt ir tas, ka no malas vērojot var šķist, ka tie ir kādu ideālu meklējumi, bet īstenībā...ceru, ka tu vismaz zini, kas ir īstenībā.

freska      ja gribi tikai pļāpāt, saraksties! Ja vien mācēsi atrast kādu, kurš kaut ko jēdzīgu raksta! Varbūt atlasei izmanto citus kritērijus?:)

veejsmatos      Vainīga ir straujā dzīve....:)...novecojam...kādreiz tā nebija;)

GoodCompany      Uz mani atkal sievietes reāli apbižojas, ja jau pirmā randiņa laikā neizrādu seksuālu interesi, tikai runājos, un tikai par iekšējo pasauli, skatu uz dzīvi un tādā garā...

peerliite22      Jēdziens ATTIECĪBAS laikam piemirsies! Visam pāri savstarpēja apčakarēšana no iedomāta pārākuma pozīcijām (te domāju saturīgos komentārus). Var un VAJAG, mīļie, vispirms tikties, iepazīties, sa- vai ne- sadraudzēties un tikai tad drāzties kāsatrakotiem trušiem (jo kas izjustāks notiek , ja ir dvēseliska saskaņa) Internets un stulbie, glancētie žurnālīši ir sagandējuši prātus! Ko teiksiet, interneta dēmonu apsēstie? 2010-09-29

profesijaprincese      Ed mazas porcijas? Tev zheel?
Reti slimo? Tu neuzupureesies slimnieka deelj?
Brauc komandeejumos? Gribi dabuut no maajas aaraa?
No riitiem taisa sev eest? Tu nekad netaisi otram eest no riitiem?
Nestiepj maajaa suveniirus? Tev ir visaadas nenormaalas prasiibas,taapeec priecaajies, ja kaads piedaavaa ciki-briki :) !
Monogaams ? Tie ,kuri ir monogaami , netup internataa!

Nebuutu slikti, ja Tu meeiginaatu kljuut sirsmiigaaka pret citiem, pashai buutu interesantaaka dziive!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-12-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu