Gudrs vīrietis?

Gribēju uzzināt citu sieviešu pieredzi, kā jūs 1. tikšanās reizē nosakāt vai vīrietis tiešām ir gudrs vai labi spēlē iestudētu "lomu"? Nav runas par akadēmiskajām zinībām un profesionālajām lietām.

_Martini_      lapsu_aacis (2010-09-10 12:37) viedoklis
shemileks (2010-09-10 12:33) viedoklis
vardaa idIots , E burtinja naU.

Kā kurā valodā - moš cilvēks patreiz lasa Dostojevski oriģinālā...

edora      Vai tad to ir tik grūti noskaidrot ? Pārsteidz viņu un izsit no lomas , aktieris apjuks ... :))))

Peteris2008      Ko var tik daudz un biezi spriedelēt par tiem viriesiem tads sitads,nezinkads un ar izkaltusu caurumu piedevam...:DDDJa kads apkoputu visu oho babu kaucienus par savu sapnu princi tad tur beigas sanaktu bezmazvai parcilveks,dievs...:DDD

jaukais_saldais      Vienosimies par terminoloģiju - latviski varētu iedalīt trīs terminus: vieds, gudrs, mācīts/skolots, arī atsevišķi dzīvesgudrs. Visticamāk lielākais pieprasījums sievietēm ir pēc dzīvesgudriem vīriešiem, kas dod drošības, stabilitātes un tēvišķās gadības sajūtu.

Weejainaa_      Uzdod parastus.elementārus jautājumus iz dzīves....tieši,,pārgrudie"nemaz nemāk par to runāt...

Peaneta      gudrs ir tad, ja veselīgi uztver manu sarkastisko humoru...:))

nakc      gudrība un inteliģence nepielīp... to nevar nospēlēt.

blaumane      neej ar muļķiem uz randiņiem, saraksties, izpēti, kas par fruktu un tad, jau anketā var redzēt visu ko, gramatiskās kļūdas, sevis noniecināšanu, niki līdzīgi "nevarītis", "nelaimītis", ir šķirne, kas sevi slavē un ieliek savu bildi, kur stāv viss tāds briedis apenēs vai trennūzenēs pie svešas mašīnas vai ar savu bērnu, vai ar šmigas glāzi uz noplēstu tapešu fona un tādā garā, papēti, pafiltrē un tad tiecies

jul4ik      Dargo Martini, Dostojevska oriģinālvalodā vārdā "IdioC" arī burta E nav... Tas tā, garam ejot :)

Adamsone      Arī muļķi ir tīri jauki.
Bet ja pa nopietnam - sāc provocēt, uzdot tos Reti Vērtīgos jautājumus - gudrie pamuks un pareizi darīs un tad tu skaidri zināsi, kuri ir kuri.

Tessa      /brieZt iet uz randinju ar blaumani/

hamsters      Nu panesušies jautājumi,gudrs vīrietis,vidusmēra vīrietis,kur vīrieši pazuduši:))) dzīvot vajag lai ir intresanti :) pašapziņas trūkumu vai pārmērību dzīve iemācīs veiksmi jums!

liancite      Gudrība nav izmērāma ne vīriešiem, ne sievietēm, prāts ir visiem, tik kā nu kurš to izmanto...

shemileks      _Martini-labaak pakomentee taas lapsu_aacis rakstiitos teikumus-tad gan tu buusi ļoti pašapmierināts!

largos      Nebiju pamanījis, ka sievietēm patīk gudri vīrieši, jo pārsvarā viņas pievērš uzmanību lielākajiem un skaļākajiem runātājiem.

SievieteMelnaa      Ar vienu tikshanaas reizi nepietiek..lai pieshkjirtu otram taadu zhetonu. Tur ir jaarunaa un jaarunaa un jaaveertee. Muljkjis gan fiksi atkozhams, bet parasti jau cilveeki ir kaut kur pa vidu starp muljkjiibu un gudriibu.
Remarkam es izlasiiju 1 graamatu un sapratu, ka vinjsh ir bijis gudrs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu