Iepazīšanās uz ielas

Vēlos aicināt padalīties pieredzē ar iepazīšanos uz ielas :)

Vakar piestāju stāvvietā pie lielveikala, brīdi parokoties pa somiņu atrodoties auto, blakus piestāj auto. Uzmetu aci - simpātiska meitene :) Skatos, ij šī skatās :) samulsu - novērsos :)) Šī izkāpj no auto, atskatīdamies. Nolēmu "pagaidīt". Pēc 10 min nāk atpakaļ. "Izliekos" rosamies pa bagažnieku :))) Bagažniekā bij mīkstā mantiņa, kuru nolēmu uzdāvināt. Manu, ka viņa lēnām stumjas ārā ar savu "kumeļu", pieklauvēju pie loga, pēc kā atveras logs un pasniedzu ar smaidu mantiņu sacīdams - "tas Tev" :) Pretīm liels samulsis smaidiņš. Nolemju uztaujāt telefona nr, pēc kura seko apstiprinoša atbilde - jā :) "Apmainamies" ar vārdiem un novēlu jauku dienu :)

Pēc pārdesmit minūtēm nosūtu sms ar aicinājumu satikties, pēc kā seko atbilde "jā" :) Norunājām satikties nākamajā dienā. Pienāk nākamā diena, nosūtu sms - klusums... Vēl vienu sms - klusums, zvanu, nomet klausuli...

Tagad mēģinu izprast, jēga bij piekrist randiņam... ja notiek ignors :)

Atceros savulaik bij paceltas tēmas, ka vīrieši "pa vienam" neiepazīstas uz ielas ar sievietēm, dēļ sava kūtruma... tad kas šajā gadījumā nogāja greizi? :)

Varbūt citiem ir pieredze , pieļauju doma, ka varētu būt interesanta :)

veesmina      Neprata pateikt nē un tāpēc apklusa... 2010-09-19

Palomino      Laikam joprojām esmu naiva romantiķe no laukiem, bet jauki šajā ciparizācijas laikmetā tā "pa vecam" iepazīties:), tik skāde, ka viss ar to arī beidzās. Vietai, kur iepazīties, pilnīgi nav nozīmes, vai tā būtu iela, veikals, svešas kāzas, saiets Māmuļā utt., utjpr. 2010-09-19

Lucy      Ar savu vīru es satikos,iepazinos tieši uz ielas un kopā eam vēl šo baltdien!
Bija dikten neatlaidīgs,bieži nāca uz troleibusa galapunktu sagaidīt,tip nejauši.
Par meitene viss skaidrs,neiepatikies,tāpēc ignorē,kas te vēl nav skaidrs.
2010-09-19

Anew      Man pašai ik pa laikam gadās saņemt uzmanības apliecinājumus no vīriešiem.... jā, arī uz ielas.
Tā loģiski padomājot, secinu, ka prātīga sieviete. Ja viānas atbilde uzreiz butu nē, iespējams, censtos pierunāt, bet viņa varbūt steidzās. Varbūt viņai ir bijusi nelāga pieredze. Vai ir aizņemta. Un vēl viens variants..... pārbauda Tavu neatlaidību.
Tik daudz "varbūt"...
2010-09-19

mincha      Tas ir pats murgainākais no meitenes puses. Kāpēc čakarēt vīrieti, it kā piekrītot randiņam? Kam no tā tagad labāk?
Šitādus gadījumus esmu dzirdējusi ne reizi vien, ka meitene it kā piekrīt tikties, bet beigās tēlo "beigto zivi". Nez, cik tālu šāda stila dāmītes dzīvē var tikt?
2010-09-19

profesijaprincese      Nu es arī baidītos iepazīties stāvvietā. Neraudi :) 2010-09-19

vnk_jauka      nav pieredzes..bet Tu riktīgs malacis :) 2010-09-19

Persifona      Uz ielas iepazīties var pat ātrak,neka netā. 2010-09-19

av2      nav starpiibas, kur iepaziities. Bet ja vinna pazuda - lai staigaa vesela tak:) Zaudeetaaja jau ir tikai vinna .
Jo ir tak citu papilnam, un veel forssaku;))
2010-09-20

techie      pacietiibu. uzraxti vinai jauku veeleejumu peec 2 nedeelaam. iespeejams, kaadi krenki, via cits garastaavoklis vai arii vnk - sievieshu smadzenes... :)

no sievietes puses, ja paspeeleejaas un paargaaja, buutu godiigi taa arii puisim pateikt. kaadeel maaniit un chakareet cilveekus??
neinformeeshana - kluseeshana, izlixanaas par beigtu utt ir negodiiga riiciiba pret otru, pat ja vinam nav doti nekaadi hipersoliijumi.
2010-09-20

Juris77      Labs sākums:)) Turpinājuma neizdošanās iemesls ir vienkāršs intereses zudums. Pirmā kļūda, ka sms nosūtīji uzreiz t.i. pēc pārdesmit minūtēm un uzreiz norunāji tikšanos. Bišķiņ par ātru, vēl jau tu viņu nebiji pietiekami ieinteresējis, lai izvilktu uz strelku. Sms vajag rakstīt pēc pāris dienām, kad viņai jau aizmirsies, kam viņa devusi savu numuru:)) Svarīgs ir pats sms saturs, tur vajag intrigu un interesi, lai viņa ar tevi tiktos, ja tu uzreiz uzrakstīji "čau, es esmu Jānis ar kuru tu iepazinies pie lielveikala.....", tad viņa var arī nolekt, jo viņai nav interesanti, bet, ja tu uzrakstīsi kaut ko tipa "es arī tevi gribu..." un pēc tam, kad viņa mēģinās noskaidrot, kas tu esi, kādā rakā tu viņai raksti, bet tu nekoļīsies, tad viņai interese radīsies:))) Ja viņa kaut ko sāk tev pārmest tipa seksuālo uzmācību, tad pasaki, ka "es arī tevi gribu" nozīmē, ka gribēju tevi satikt, a tu ko padomāji? A? Izvirtule:D Koroč, lai izvilktu uz strelku ir jādara vienkāršas un loģiskas lietas, pats pirmais - jāieinteresē!!!! Un tipiskās kļūdas ir tās, ka tu uzreiz atklāj, ka "es esmu vienkāršs puisis no rajona Purčiks, mani sauc pēteris, esmu ofisa žurka ar vidējo algu mēnesī....":D Viss ar šo frāzi tu esi norakstījis. Tāpat kā tu zibenīgi noraksti sevi ar frāzēm tipa "Tu esi ļoti skaista un tu man ļoti patīc..:)) Zīmē viņai citu ainiņu, tipa es nevaru teikt, kur strādāju, tas var būt bīstami:DDDD Koroče, lai būtu interese neatbildi uz jautājumiem tieši, bet ar katru atbildi izraisi vēl vairāk jautājumu, tad interese radīsies un būs, tikai ņem vērā, ka viņai kā normālai meitenei var rasties arī bailes tikties ar nepazīstamu vīrieti, tamdēļ tās bailes nāksies izvējot, zīmēt strelku normālā laikā, sabiedriskā vietā, utt. Tā, ka neņem g 2010-11-12

maurina      Man arī patīk ,kad vīrieši uz ielas pievērš uzmanību , jūtu kā mugura iztaisnojas , vēders ievelkas, tāda pacilāta sajūta . Patīkama . Jūtos iekārojama.
Taču tāpēc jau es neskriešu ar visiem uz randiņu .
2010-11-12

kritejs      Varbūt uzradās vēl kāds labāks piedāvājums :)) 2010-11-12

sievietes_sapnis      Tādas sievietes kuras iepazīstas autostāvietās,viņas jau grib lai viņu izdrāž uzreiz stāvvietā. Viņa pa dienu varbūt ar desmit vīriešiem ir iepazinusies un izdrāzusies.Bet tu nākamā dienā? Viņa jau sen par tev aizmirsusi,vai tai brīdī drāzās ar jaunu paziņu stāvvietā. Tādas ir tās sievietes-romantiķes,ja redzi drāz uzreiz neatliec uz rītu. Rīt viņai jau būs cits. 2010-12-16

_sevia_      ...man vislabaak patika ""parokoties pa sominju"" un ""bagaazhniekaa bij miikstaa mantinja"".... divas ljoti skaisti viirieti raksturojoshas lietas..!! :D...diez vai es ietu uz randinju ar viirieti,kas man daavina mantinjas...:))))) 2010-12-16

Kalvina      Es par šādu iepazīšanās modeli.....Tā turpināt!
Nezinu gan, kāpēc meitene tagad neatbild....pieļauju, ka viņa ir aizņemta:)
2010-12-16

bruklene1968      ... vīrs viņu pieķēra ar tavu sms... :) 2010-12-16

aurora_yolo      jaa, nu kas taa par "sominju" - man ar palika interesanti.
tas, ka lv viirieshi peec pirmaas neatbildes, lauza galvu, ko tas noziimee, arii so to par to liecina.. vai nu lepni, vai liela izveele, un steiga ariidzan. vai pieradushi, ka viss notiek aatri, meitene skrien kaa uzsvilpj?
neatstaajies, ja ir interese, suuti vinjai jaukas zinjas veel.
2011-01-08

voshelis      neatteica uz reiz jo baidijaas,ka saaksi ``niideet``...! 2011-01-09

Klejojot      Juris77 - zvērs! Man prieks ka kāds tomēr tā kārtīgi paskaidroja kā bija jādara un kapēc nogāja greizi. Lasīju un smaidīju...... Nezinu ko te dod par atbildēm, bet Jurim77 torte. Būtu es vīrietis - darītu kā rakstīji. Tā tak ir interesantāk, kā to pārējie vīrieši nesaprot!!!! 2011-01-10

x_fighter      ...sūdīga vieta, priekš satikšanās - attiecīgi - arī sūdīgs iznākums! ;))) 2011-01-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu