Internets kā viens no mākslīgajiem iepazīšanās palīglīdzekļiem

Kā Jūs komentētu šādu domu, ja ņem vērā, ka visa mūsu dzīve ir "sarakstīta zvaigznēs" un mūsu dzīves ceļi itkā nejauši savēd kopā ar cilvēkiem, lai veiktu noteikta perioda misiju (izglītība, darbs, laulība, bērni, kopdzīve, šķiršanās, pārdzīvojumi, jaunu attiecību veidošana......) vai jums neliekas, ka iepazīšanās caur internetu ir tomēr samākslots palīglīdzeklis cilvēku satikšanās iespējām, jo ar lielāko daļu realajā dzīvē nekad ceļi nekrustotos un līdz ar to nekad nebūtu attiecības, tātad tās ir nevajadzīgas darbības, kas vēl vairak sarežģī dabisko iepazīšanos procesu.....
Kā saka "Nemeklē eglē ābolus un ābelē čiekurus"
Godīgi teikšu, pavisam neses es domāju pavisam savādāk un ar abām rokām biju par iepazīšanos caur netu.

leone      Tie,kas aktīvu dzīvi dzīvo,daudz uzturas ārpus mājām,maz sēž pie datora,lai izklaidētos-tie iepazīstas reālajā dzīvē.Mājās sēdētājiem dators ir lieliska izklaide un komunikācijas iespēja,arī iepazīties var drīzāk internetā,jo citur maz iespēju tieši klātneesamības dēļ.Bet nekas nav absolūts.Es ticu Liktenim.
Arā ir 21.gadsimts,ja kas.Dators ir pilnīgi dabiska parādība.:)

jaukais_saldais      Cilvēki iepazīstas trolejbusos, pieturās, lidostās, veikalos, restorānos, futbola mačos, demonstrācijās, bibliotēkās, parkos, mežos, pļavās, birojos, palātās, uz operāciju galda, mašīnās. Cilvēki iepazīstas vai iepazinās liekot sludinājumus laikrakstos lūdzot neatsaukties no OC.

Tessa      Dzzenija_valdzi31 (2010-12-28 13:32) viedoklis

meitene,tev galva ir biezputra,nopietni,aiz ta rodas tavas temas.tu nebaudi dziivi un sevi,bet nomocies ar jautajumiem,vai tevi kads njems ar bernu(??),ko par veci var pateikt mashiina,vai atkal shiis topsiks.

kamer tu neapzinasies sevi un savu bagatiibu-bernu-tu neiepaziisies ne te,ne IRLa.internetam nav ne vainas,te ir daudz sakariigu cilveku.vaina ir kur citur,padoma labi un sakarto prioritates,ij bus tev laime.

2_shokolaades      kā pareizi iepazīties?
aizej uz sexshopu un izvēlies piepūšamo lelli.skaties, lai matu un acu krāsa atbilstu tavai gaumei, jo tas, ka tev šī lelle vizuāli liksies pievilcīga, vairos tavu seksuālo apetīti..drāzt, fui, milēties ar viņu tu varēsi visās pozās un darīt jebko, arī sarunāties, zēl, ka viņa nevarēs atbildēt, bet - vai tad tev to vajag? galvenais, ka būsi savu sāpi izstāstījis..pēc tam iesvied kaut kur stūri, auksts aliņš no ledusskapja un hokejs - dzīve ir skaista!
tikai nezin kāpēc nepamet sajūta, ka kaut kas nav kārtībā..............

saulite_1      Internetā nevar iepazīties.
Gads,ko esmu pavadījusi šajā portālā ļauj man to apgalvot.

Just_      ...un kad daži cilvēki beidzot sapratīs, ka visdrošākais ceļš uz riebīgiem komentāriem internetā ir pirksta kratīšana - nu, nu, nu, cieniet manu viedokli un nenonieciniet to!

kokote      ..mākslīgs palīglīdzeklis ir vibrators...bet internets- kas tur mākslīgs - pāris teikumi un izej ielās iedzert reālu kafiju ar reālu cilvēku un varbūt vēl ko vairāk..
Tad jau telefons arī ir mākslīga saziņa (neskaitās) un mikroviļņos gatavotu pārtiku vispār mutē nevajadzētu ņemt...
Katram savi "putni":))
Pilnīgi nepiekrītu par "sarežģī iepazīšanos"...vēl sāc domāt par abortu kaitīgumu, jo iespējams, ka Tavējs "zvaigznēs ierakstītais" vēl pirms dzimšanas ir abortēts..tad, ko tur vairs internets...

Bomzitis      Iepazīšanās nevar būt mākslīga, lai vai kur tā notiktu.
Kāda starpība, kur iepazīstas.

Varbūt vispār atslēdzam internetu???
Cik var malt par to iepazīšanos netā, jauni laiki jaunas iespējas.

Kalvina      Iepazīšanās ir tikai iepazīšanās- vienalga pie kādiem apstākļiem.....
Atceros, brālis armijas biedram bija iedevis savas māsas adresi.....vēstulēs sūtītās caur pastu, sarakstījās turpat vai divus gadus.....tad satikās.....viņi ir ģimene vēl šodien:)
Pilnīgi vienalga kur iepazīsties- teātrī vai desu rindā::))))

Lucy      Starpcitu
Tessa (2010-12-28 13:58) viedoklis /ieklausies tajā,jo tev ir tik daudz dumu jautājumu,kuri sadzīve-ģimenē ir pašsaprotama lieta.
man personigi pat prātā neienāktu uzdot tādus jautājumus,ko var izrunājot,stradājot atrisināt bez problemām.
Jauna sieviete un nezin,kā svinēt kur JAUNO GADU.HMMMMM

Adamsone      Tessai taisnība, tu izskaties sapinusies sevī. Vienkāršības labad varbūt izšķiries par to, kāda tad ir dzīve - visa dabīga vai visa mākslīga un tad dzīvo nost... Tu izskaties ļoti jauki, un ja vairāk uzticēsies sev, tad gan jau viss sanāks.
/offtopic - reāli iesmēju par sašutušajiem bembistiem ar humora izjūtu un primātiem intelekta glazūrā...:D Tante, tu uzsit asini, būs laikam biku jāsaspringst, lai te pārāk garlaicīgi nepaliek. :D:D/

Mezhavecis      Kopš 1982. gada Dievs izsniedza Merūram atļauju iepazīšanos internetā ierakstīt zvaigznēs.
Tiina_loa,šodien vēl paspēju veikalā aliņu nopirkt,tā ka laikam tomēr alus laikmets nebūs viss beidzies.

vnkdieviete      virtuālajā pasaulē iepazīties vieglāk, bet ko nopietnāku izveidot daudz grūtāk vai var teikt gandrīz neiespējami.

muterite      Jā. Nu un?

jauna_nianse      interneta radīšana ar bij zvaigznēs ierakstīta:)

lucia41      pat gads ,ko neesmu pavadījuši šajā portālā ļauj man secināt,ka internetā VAR iepazīties ,ja vien ir vēlēšanās...un pat ,ja arī nav...:)

_cloudberry      arii reanimaacija, maaskliigaa apaugljoshana un lielum lielais vairums kjirurgjisko operaaciju ir maaskliiga iejaukshanaas dabiskajos procesos.. tad ko? atmetam tos?
internetaa var tieshaam iepaziit cilveekus, ar kuriem reaalajaa dziivee celji varbuut nekrustotos, tas nevis samazina, bet paplashina reaalaas iespeejas satikt savu cilveeku. un nesteidziiga saruna te netaa reizeeem var satuvinaat vairaak un aatraak nekaa tikai acu-kruushu liimenja kontakts reaaaljaa dziivee.. nav vizuaalo kairinaataaju un Tu daudz skairdaak vari redzeet cilveekasm "cauri" saakuma posmaa.

Tiina_loa      :) Mežaveci-kritika pieņemta.Nu gadās, ka pirkstiņi sapinas un nagi aiz klavas aizķeras. Sevišķi, zinot ka te tādi vīrieši..tādi vīrieši.. /taisnojas tjipa/:)

MisPantera      Dzīvojam 21.gadsimtā ar atbilstošām iespējām- tikai kā kurš ir spējīgs to pieņemt vai nepieņemt!Ja nav pieņemama iepazīšanās internetā, varbūt vajag izmest ārā datoru,tas būtu pilnīgi dabiski un nesamāksloti.Varētu jau uzskaitīt vēl n-tās, pēc autores parauga, samākslotās lietas-internetbankas lietošana, e-pasts, biļešu iegāde internetā utt utml.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu