Ko j ū s u p r ā t nozīmē Valentīndiena, sveiciens Valentīndienā?

maigonis_niknais      riitu buchas tiks jaunaam meiteneem ,bet sievieteem sievietes gados buus jaapacieshas liidz 8.martam

vnkdieviete      Tiem kuriem deļ mīļā cilvēka zēl kaut nieku uzdavīnāt , tiem svētku nekādu nevajag,bet vispār jau svētki šie ir laba lieta, laiz saprastu cik tu otram daudz nozīmē, vai vērts ar tādu veidot attiecibas vai kopā dzīvot.

KONSUL      vnkdieviete (2011-02-13 16:07) viedoklis`

Atvaino, bet šoreiz nevaru atturēties:)

``svētki šie ir laba lieta, laiz saprastu cik tu otram daudz nozīmē, vai vērts ar tādu veidot attiecibas vai kopā dzīvot.`` - ABSOLUTI NEPAREIZS pieņēmums!!! Amen!

Lūk uzskatāms veids, kā cilvēki mēdz sastrādāt lielas muļķības un izdarīt pilnīgi greizus secinājumus!

Adlerina      Vēlviens iemesls sexam....

saullla      Jautājums tiem kas bļauj,ka no ārzemēm ievazāti svētki.Pastāstiet tad cik ir īsteni latviešu svētki?Tieši Latviešu,nievazāti nenokurienes????

tematiskie svētki,mīlestības tematika,kapēc ne.

p.s. esmu ievērojusi,ka cilvēki kas nenoliedz ievazātus neievazātus svētkus ir daudz patīkamāki,pozitīvāki,smaidīgāki cilvēciņi,kā tie kuriem ir mode visu noliegt.

Litoriina      Priekš manis tie noteikti nav obligāti svinamie svētki - bet ir gadījies arī svinēt :)

marmorakaraliene      Veikalu un noliktavu plauktos pilnīgi dabiskā veidā, pateicoties nemakulīgam preču atlasēm, uzkrājas apputējušu krāmu kalni.
Šī diena kā radīta - sarkanu lenti, sarkanu sirdi un uz priekšu, krāmu tirdzniecība

P.S. "Apbrīnoju" cilvēkus, kuriem saskarsmei ar mīļotajiem un priekam nepieciešama komanda "fas" noteiktās gada dienās!

inkypinky      Valentīniem vārda diena.

nakc      Visu mīlētāju diena... nez cik daudz ir tādu cilvēku, kuri mīl visus? :))

slieks      Iepriekšējais kantorītis bija tādā kā ofisu centrā. Tur starp kolēģīšiem un kaimiņofisu darbiniekiem bija tāda jauka tradīcija dāvināt Valentīndienā saldumus tiem, kam gribējām paldies pateikt. Par laipnību, par izpalīdzēšanu, par labu satikšanu. Bija jauki. Sava veida labu attiecību uzturēšana.

Just_      Tā ir vēl viena diena, kad nomāktiem, vientuļiem cilvēkiem ir iemesls justies vēl sliktāk - sak, visiem dāvina sarkanas plīša sirdis, man atkal nekā!

Closing_Time      Tā ir lieliska iespēja da ar jebko, da jebkur. Lai neatrautos no kolektīvā gara.

tiritomba      a es gan sveicu gandrīz visus sev labi pazīstamos vīriešus vai ar reālu, vai virtuālu buču, un īpašākajiem - apsveikums, un pavisam nedaudziem - kāds sevišķs apsveikums. :) vēl neviens nav atteicies no mana apsveikuma - esi mans Valentīns šodien. :)

Ingaxx      iemet googlē atslēgvārdus sv. Valentīns un taps skaidra svētku jēga.
Patīk gan šie, gan 8. marts, gan visi citi jaukie svētki.
Un komerciāli šie svētki nu jau ir tikpat ļoti, cik mūsējie Līgo un Ziemsvētki. Ne vairāk, ne mazāk. Tikai šajos nedzer tik daudz!

Persifona      Kādam vārdiņdiena!!!

Juris77      perfekta diena pavedināšanai, ideāla otmazka visādām fiškām, romantiskiem niekiem un protams, ievilināšanai personīgajos palagos:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu