šķiršanās

Jautājums galvenokārt vīriešiem. Kā labāk pārtraukt attiecības, kā jums gribētos, lai sieviete pārtrauc attiecības, aiziet no tām, būdama pati šķiršanās iniciatore. Paziņot pa telefonu, uzaicināt uz tikšanos un tad paziņot vai taml.? Lai tas nebūtu ļoti šokējoši, lai nekļūtu ienaidnieki un nebūtu pārāk sāpīgi. Gribētos, lai tomēr saglabājas labas cilvēcīgas attiecības, lai nerastos naids.

dviiniite7      Ej uz ,, Tautas balsi", tā visu nokārtos un pamācīs arī lūgt piedošanu un pašai piedot :)

ezhuks2009      Kurš gan Tev iedos gatavu recepti? Katrs gadījums savādāks, jo cilvēki taču tik dažādi. Pati uzskatu, ka labāk ir teikt skaidri un gaiši, bet ar cieņu pret otru, nevis dot veltīgas cerības, bet zinu arī gadījumus, kad tas nav iespējams. Tā kā pašai vien būs jāizlemj.

Skaidrite_Leeninna      Manuprāt, tas kurš/-a grib palikt/saglabāt tās draudzīgās attiecības, pats/-i cer/vēlas saglabāt, pietaupīt to otru kā rezerves variantu sliktākiem laikiem (ja nu pēķšņi ievajagas...). Es nerunāju par attiecībām, kurās ir bērni un kuru interesēs ir nepieciešams starp vecākiem saglabāt normālas attiecības.

iluuuzija      ...uzaicināt uz tikšanos telefoniski: "Mīļais, atnāc mājās savākt savas mantas! " :)

lubs      da pie jebkura rasklade tas sāpēs.
vai nu abiem,vai vienam.
cik ilgi,hvz....?
es pašķīros pēc 26 gadu kopdzīves,atiecības joprojām ir normālas,tak sāp ar vēl joprojām.
i kas ir pats sūdīgākais,bieži negribot,zemapziņā,salīdzinu savu tagadējo,ar bijušo.......

Sibor      Galvenais lai pēc tam nav jāprasās atpakaļ,jo jebkurš sevi cienošs vīrietis tādu iespēju nedos !

liancite      vīriešiem diezgan bieža parādība ir notīties tāpat, bez paskaidrojumiem, neuzklausot otru!

garaamejoshais      Parunaaties klaatienee... Bet nu nekas patiikams tas nebuus nekaada gadijumaa.. 6tas vai paliek labaas attieciibas, tas jau nav tikai no tevis atkariigs

melisaM      mēs pašķīrāmies ļoti skaisti :) esam labakie draugi.

CatNap      nu, aiztities, neskatoties acis un neizrunajot, ir tizli un gljevi -otram atstasts plash laucinjs kur ziileet makonjos,kaapeec.
bet, lai gala saruna ar virieti butu civilzeta, ir svarigi pashai
1) buut 100% parliecinatai, ka tas patieshaam ir tas, ko veelies - preteejaa gadiijuma neceri, ka viirietis Tevi vairs cieniis.
2) but vismaz 2 logiskiem un daudzmaz objektiviem argumentiem, ko pateikt puisietim -kapec.
p.s. neattiecas uz 2nakshu vai 2 meneshu attieciibaam.

sandux99      Ja jāšķiras, tad jājautā kas ir mīlestība? Manuprāt, tās ir zobu sāpes sirdī. Pret visām sāpēm labākais līdzeklis ir pacietība. Bez rētām diemžēl neizpalikt.

blonda4ka      Tikai un vienīgi klātienē, sūtot vēstules, vai pasakot pa telefonu, tā ir neciņas izrādīšana, kādas pēc kā tāda vēl labas attiecības.
Klātienē iespēja visu izrunāt, paskaidrot pieņemto lēmumu un tā pamatojumu, ispēja atbildēt uz visiem jautājumiem, un mierīgi var palikt, neteiksim labi draugi, bet vismaz saglabāt normālas cilvēcīgas attiecības, ja protams abi cilvēki ir normāli un veseli.

linsita      sapigi bus jebkura gadijuma.. Tacu jaruna aci pret aci ... Tas cilweks wismaz tik daudz tacu ir pelnijis?

ZarazaMaigaa      Atstāj zīmīti zem tepiķīša pie ārdurvīm!:D

Next_contestant      Ļoti delikāts jautājums. Daži ietiekumi: 1.) Noteikti klātiene, tā tomēr ir cienīgak. 2.) Nekāda gadijumā nesaki frāzi: "Mēs varam palikt draugi", "Vaina nav Tevī", "Tu esi labs cilveks" utt.. Nekāda slavināšana utt.. Vislabak ir izrunāt visu kā ir un meirs.. ja būs lemts un velme, tad paliks normalas, draudzīgas attiecības, ja ne, tad ne.. Bet tās frāzes ko iepriekš mineju var ļoti nepatikt, jo to saka vairums sieviešu un godīgi sakto izklausas ļoti dumji un banali.

Tigergarnele      Runāt, runāt un vēlreiz runāt!

Taiga70      "Seksā un lielpilsētā",laba sērija,kur Kerija tiek pamesta - atstājot līmlapiņu uz datora" Sorry,utt"
Dāmas šokā,a večiem normāli.....
Nav viena paņēmiena,nesāpīgas šķiršanās nav.....

giwi      nezinu kaa citiem varbuut kaadam vajadziiga mantas dalishana vai vainas mekleeshana... man pietiek ar vardiem--Negribu Tevi vairaak redzeet.... kaa tie top pasniegti pilniigi vienalga...

liimlenta      Ar šampi un torķiku!!!!

skvo      Paulam reiz bija dziesmiņa kurā bija tādi vārdi - es aizeju pie cita, sveiks vecais tava Rita:)) Nu tā kaut kā.
Piekrītu tiem kuri teica ka sāpēs tam otram vienalga, bet ja nav citas iespējas tad labāk kā ar nazi visu nogriezt, bez nekādiem atkāpšanās variantiem. Viss beidzies, tad viss beidzies. Dzīvojiet tālāk katrs savu dzīvi un nejauciet viens otram prātu un nesāpiniet viens otru lieku reizi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu