Ak tu lops tāds, atkal piedzēries!!

Kā atradināt no dzeršanas? Lūdzu padalieties pozitīvā vai arī negatīvā pieredzē.. vai arī izsakiet savas domas par tēmu...

babyjag      teikshu tikai vienu - ja tas uztrauc ari Tevi - un Tu neesi ne 1. pakapes radiniece, nekas, tad ari esi lidzatkariga. ja Tev nav pox, ka vina pasa tuvinieki netiek gala, tad ta lai ari paliek - neiespringsti par lietam, kas uz Tevi neattiecas un macies no citu kljudam. pasaule ir 6 miljardi cilveku - kapec but lidzas tadiem, kas rikojas tik destruktivi? nu grib vins, lai vinu auklee - tatad atradisies aukletajas. lai nodzeras un bus miers. besii tadi utji-putji - ta tas cilveks (ja vinu ta vel var nosaukt) nekad neatradinasies no savas atkaribas. vienalga, cik aizstavjus un atbalstitajus Tu savaksi sava puse un cik topikus uzcepsi - jamainaas ir vinam, nevis visai apkartejai pasaulei.

selnija_      /atkorķē aliņu/ Njus, kam pieskandināt? neredzu/lūrī ekrānā/:))d

orange      iluuuzija, ja tas nav tavs baļķis, tad varu ieteikt ilgstošu un pacietīgu baļķa saimnieka apstrādāšanu ar mērķi tikt vaļā no pļēgura.

esmu šādu labu darbu paveikusi, ģimene, sieva , meitas laimīgas, pļēgurs, taisnībsakot pabeigts alkoholiķis izmests, aizmirsts, visi laimīgi, tagad brīnās, kā 20 gadus tādu turējuši blakus,.

spriganaa      / pieskandina selnijai/ Ar dzērājiem nervus bendēt nav vērts. Un ja dzērāja tuvinieki paši nesaprot, ka ir līdzatkarigi - arī nav vērts. Katra paša galvā jābūt tam "klikšķim" ka tā tālāk dzīvot nevar.
Uh, labs, dzirkstošs, auksts! :)

Jessie      Ja cilveks pats nevelas to partraukt, tad parejie (tuvie un talie radi, draugi, pazinas, milotas sievietes, maate, tevs, pilnigi vienalga, kurs!) var stiepties un rauties, sesties shpagataa, locities tiltinjaa, stavet uz rokam, galvas, astes vai ausim, raudat, lugties, draudet, utt - NEKAS nelidzes, vins kaa dzera, taa dzers...
Vienigi, ja pats kadu dienu sapratis, ka kkas jamaina, tas notiks. Un tikai TAD parejiem ir jega pieslegties un vinu atbalstit, sakot jau ar to, ka nepiedavatu iedzert un beidzot ar to, ka neatgadinatu "to sausmigo laiku, kad Tu dzeeri..."

Lucy      Reti kurš alkaš tiek ar sevi galā.
Nav vērts mocīties,jo dzīve viena,jo vecumdienās pat īsti nebūs ko atcerēties,vien to,ka ar alhaholiķi visu mūžu cīnijies.
Zinu sievieti kura aizgāja no alkaša,sapīgi bija atstāt iekopto dārzu,bet toties tagad laimīga ar citu un nenozžlo ne mirkli.
Viņš dzer tālāk un atrada sev līdzīgu,abi dzer un arī ir laimīgi.

Dandija      Ir atkarīgie, kas dzer, spēlē automātos, narkojas un ir līdzatkarīgie- tie kas dzīvo ar viņiem kopā un mokās. Varu ieteikt labu grāmatu "Pārtraukt līdz-atkarību" Atore Melodija Bītija - apakšvirsraksts- kā samazinot rūpes par citiem, atgūt pašcieņu un prieku par attiecībām. Man ļoti noderēja ;)

vilks28      Es rauju vaļā aliņu,un iepūtiet man... !! selnija- mērs ir jāzina un viss...kad var un ,kad nevar

Bairo1970      Ir izvēle-vai apmeklēt psihiatru-vai pašam tikt ar savām grūtībām galā relaksējoties pie alkohola. Cits ar vāju raksturu aiziet par tālu un nespēj apstāties-skumji,ja tā ir sieviete-jo viņas 3-reizes ātrāk degradējās un nespēj apstāties-dzekam ir lielāka griba un iespēja-ja apjēgsi,ka dzīve izslīd no kājām vajaga dopingu labu lai izietu no ,,štopora,,-paņem sevi rokās un pasaki sev es varu būt arī cits!

Adamsone      Lops ir piedzēries. Lops.
Paklau, bet tu arī IZLASI, ko raksti???? Es arī dzertu, ja man blakus par mani kāds tā domātu....

HaiZivs1956      Lopu atradināt no dzeršanas,tas ir kā, septiņas dienas nedot dzert-astotajā nosprāgs?Ja cilvēkam nav motivācijas citādākai dzīvei -vari,, skrāpēties,, apkārt cik gribi-viņš dzēra,dzer un dzers un punkts.

meseris      "Erotisks" jautājums:"Kas ir dzēroņa???"...
Man alus ir katru dienu.Viskijs,brīvdienās."Zāle",kad pagadās...
...un esmu traki apmierināts ar sevi,jo man viss notiek...:wink

SoulOil      selnija_ (2011-05-27 19:11) viedoklis
.... Ja gribas iedzert kaut vai kādreiz un pavisam nedaudz, tas jau liecina ka kaut kas nav īsti kārtībā.
===
Nez kaapeec nospiedoshi lielaakaa cilveces dalja cilveeciigi sameera pat biezhi iedzer nedaudz un visu dziivi nodziivo laimiigi ! :)
Tas ka ir cilvekei ar alko probleemama un kuri nevar un nedriikst pat nedaudz iedzert - tas atklaajs sameeraa aatri un ir taadi gudri ljaudis kas vinjiem to pasaka un dignosticee arii pietikoshi aatri vinju dziivee -vinju pashu leemums, tad uzklausiit shos cilveekus un atteiciigi riikoties - vispaar nedzerot - vai arii turpinaat zhuupot taalaak ...
Es jau 3- gadus bez maz vai diendienaa dzeru - ne tika neesmu nodzeeries, bet darba specifikas deelj esmu vislaabak fizsikaa formaa kaada jelkad man dziivee ir bijusi un pashsajuuta ir vienkaarshi superlaba un lieliska ...
Taani pat briidi es nevienam neiesaku man sekot - jo zinu ka lielaak dalja tadu rezhiimu nekad neiztureetu un afgri vai veelu noietu no celja un nodzertos :(
Katram ir jaazin savs meers un dzlzhaini tas jaakontrolee - tie ir tadi skaisti vienkaarshi vaardi, kurus dziive ljoti ljoti daudziem kaut kaa tomeer nesanaak pielietot veiksmiigi ...

nakc      Ja pašam nav gribēšanas, tad neviens nelīdzēs. Parasti tie, kuriem ir šādas problēmas paši uzskata, ka viss ir ok un viss ir ar mēru.

tedis_laacis      Varbūt viņš dzer,jo nespēj tevi skaidrā izturēt.

Milestiba      Vienkārši beidzot jāpārtrauc attiecības. Jāpaceļ sava pašapziņa un jāatrod atbilstoši Jūsuvēlmēm īstu vīrieti.

hefny      hmm
esmu stikusi vīriešusdarīšanu līmenī,bet ,runājot par dzīvi:
tad,kad šamies saņēma evi rokās un pārtrauca dzert-župot,vōņi dīvainā kārtā sievām vairs nebija vajadzīgi tādi;ar sportu,darbu,skaidrā,ar naudu,ceļjumu,interesi par bērniem un pat sexa ne vien gribuli,bet varēšanu,-sievas šos pametušas.
re,kā,IR SIEVIETES

ssessy      Ja pats negribees paartraukt, neviens vinju nespees atradinaat. Jo pashiem tak shkjiet, ka viss kaartiibaa, tik citi vainiigi, ka vinjsh taads nesaprasts.

tiritomba_a      tie/tās, kas nav redzējušas īstu alkānu var mierīgie iet čučēt un lieki maizes dzirnavas nevirināt. Alkāni patiešām ir lopi - piemīztas bikses, novēmušies, krītot uzdauzītas ķermeņa daļas un vājprātīga, nekontrolēta agresija pat pre lapmas slēdzi ... Vēl uzskaitījumus? Lai būtu, tas pats bomzis, tikai pievākts - ar normālām drēbēm (interesanti, kurš par tām rūpējas, kamēr alkāns plostp), samērā sakopts (tajos apskaidrības brīžos, kamēr nedzer) un normālu miesasbūvi (athodņakā pieēdas ar rezervēm, tāpēc arī var atļauties dzert - organimam ir rezerves, līdz zināmai robežai.
Tā ka nevajag te ļa-ļa-tri rubļa. Kas to nezina, lai tur muti.
Vienīgais variants - aiziet, pamest un nelikties ne zinis par kādreiz tik tuvo cilvēku. Degradācija jau sākusies, untā turpināsies dinamiskā progresijā

Adamsone      tiritomba - kāda jēga būt kopā ar LOPU???? Ak jā, tā, kas uz visu to noskatās, tak ir tik laba, tīra un balta.:D:D:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu