Kas ir ists Virietis Sieviesu skatijuma?

Jautajums Sievietem! Kas ir ists Virietis Sieviesu skatijuma.Jo vairums komentaros izsaka viedokli,ka nav vairs istu Viriesu. Vai tas ir Sieviesu galva izstradata Iluzijas pasaule,pec ka sieviete dzivo,sapno,kadam jabut istam Virietim? Un ko Sieviete gaida no ista Viriesa.ka ari vai pati spej dot Virietim to,ko prasa no Viriesa?

_Krasula_      Klišejiski apzīmējumi vienmēr ir šķebinājuši. Tai skaitā, īsts, lieliskais utt. Diezvai visas sievietes vieno vienāds kopīgs iluzorisks sapnis par īstu vīrieti. Tāds, ar kuru kopā esot skanēs dvēsele, arī būs īstais. Un, ja mūsu muzikālās gaumes sakritīs, tad koncertu baudīsim abi. Ja, nē, audīšu tālāk sapņu deķīti...

dominica_1      annija rakstija par idealu virieti-labi ja kaut 10 dalju vareetu dabuut no iista vieiesha!Bet smuki vienalga!

pianissima      Torpedo - a priekš kam? Lai būtu, ko barot?

pianissima      Īstam vīrietim jāmāk rakstīt bez gramatikas kļūdām (iecērt akminī) (c)vietējie klasiķi

Just_      Nu, īsts vīrietis aizstāsies sievietei priekšā, ja kāds viņai gribēs darīt pāri. NE-īsts vīreitis, savukārt, aizgrūdīs sievieti kā vairogu priekšā sev. Nu, tā kaut kā.

chirkainiite      man nav ko zheeloties, man ir mans iistais viirietis blakus , kaads vinjsh ir ..... rokas aug no iistaas vietas, galva straadaa, inteligjents , pieklaajiigs , saprotoshs pret sieviskjiigaam vaajiibaam ....
ko pretii dod es, miilestiibu, atbalstu, sapratnti pret vinja viiriskjajiem hobijiem intereseem un un un .....

Moonlight_shadow      Chirkainiite ...apsveicu un... labi, ka saprotoshs pret sievishkjiigaam vaajiibaam:)

jodo      chentaluluu (2011-11-05 18:23) viedoklis
"Vīrietis gūst prieku redzot savu pūliņu augļus. Caur saņēmēja apmierinātību vīrietis atjauno savas enerģijas rezerves, jo noderīgāka bijusi viņa dāvana, jo vairāk enerģijas tas saņem. Tāpēc vīriešiem ļoti būtiski ir panākumi savā darbībā, tie tos uzlādē turpmākai rīcībai."

Un tagad meitenes, sievietes - kad pēdējo reizi par savu vīrieti pateicāt ko līdzīgu, kā teica
Eiropa (2011-11-05 22:27) personīgā pieredze
"man īstais vīrietis tikko nomainīja riepas uz ziemenēm, pats pēc darba, pa tumsu, bez kādas ņurdēšanas un citiem bla, bla, bla..."?

...nevis pateicāt - "Tas idiots atkal visu vakaru čakarējas ar mašīnu, ne lai aizvestu uz servisu un pa 5 minūtēm visu izdarītu. Mājās vispār neko nedara. Un arī ne sūda nopelnīt nevar. Kam man tāds vecis?" :)

annija005 (2011-11-05 17:52) viedoklis - Tu esi sevi ieprogrammējusi būt nelaimīgai.

violinn      jodo...bet tā jau var pateikt, ja kas tāds vai līdzīgs ir darīts, ne?:)

jodo      violinn, protams. Tik tad man ir pretjautājums: a kur bija galva, kad ar tādu tipu sasējies? ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu