Kāpēc vispār sākt?

Kādam ir bijušas attiecības, kas nebūtu beigušās ar šķiršanos un beigās nebūtu ļoti sāpējušas? Kāpēc cilvēki vispār parakstās kaut ko jaunu uzsākt, ja zina, cik slikti viss beigsies? Sugas saglabāšanas instinkts, kas stiprāks ar visām sāpēm un bailēm?

saulite_spiid      Kāpēc dzer, ja labi zin, ka otrā dienā galva sāpēs? Labi paēd, ja zin, ka uzbarosies? - ak, nu patīk taču!!!!

mis_parkere      Ar tādu attieksmi uz kapiem :))

elzii      Nu un, ka sāp? Vai tad tās sajūtas attiecību sākumā un potenciālais turpinājums nav tā vērts? Labāk neko nejust, ne mīlu, ne iekāri, neko?

felicidad      A kā var zināt, ka viss slikti beigsies??? Ja nu tikai tas otrs uzreiz pasaka "tā un tā, mēs tikai izklaidēsimies, neko vairāk no manas puses neceri". Nu tad skaidrs viss un pats izlem - vēlie to vai nē.
Bet, ja ir rozā brilles abiem, amur-tužur sākumā utt. Kur ir garantija, ka beigās kādam nesāpēs, pat ja sākumā uz tādu "endu" nevienam no jums ij domas neraisās.

Var jau pēc kārtējām neveiksmīgajām attiecībām iet uz klosteri un tā. Nu nezinu. Man nav bail uzsākt jaunas attiecības arī pēc iepriekšējās neveiksmes. Ar to dzīve nebeidzas! Tā varbūt tieši tad tikai sākas :)

garinsh207      :)katrs jauns sākums ir arī beigu sākums... tikai laika jautājums,nekas nav mūžigs nemainīgs un patstāvīgs uz šis zemes...:)

jodo      Runājot divdomībās - sākt vajag, lai varētu beigt... :)

orange      Sāpēšana, nesāpēšana... blablabla.
Beidzas tās attiecības kurām ir jābeidzās, bet turinās tās kurām ir nākotne.
Ja attiecības ir starp 2 stulbeņiem, tās stulbi beigsies un stulbi sāpēs.

Sarakstītas grāmatu grāmatas par to kā SEVi sakārtot.

edora      :) ja izlaiž to visu , ka pa vidu , tad tiešām nevajag ... bet tā , tā cerēšanās , iepazīšanas prieks , tuvības burvība ... nu tas viss kopā ir skaisti . Bet vispār jau , starp citu , nevajag sākt , ja zini , ka viss slikti beigsies ;)

Araabs      Samierinies,ar katru reizi būs aizvien sliktāk!!

RaganaArKristaalu      Tā ir katra paša brīva izvēle - uzsākt attiecības vai nē. Arī iemesli, kāpēc tas tiek vai netiek darīts ir visdažādākie. Kādam tās būtu bailes palikt vienam/ -ai; kādam cerība, ka šoreiz būs savādāk; kāds teiks, ka tā vajag, tā ir pareizi... Arī tajos gadījumos, kad cilvēks izvēlēsies labāk būt viens - iemesli būs ļoti dažādi.
Šaubos vai uz šiem jautājumiem būs viena universāla atbilde.

liancite      laiks nedziedē, bet māca kā sadzīvot ar sevi, vēlmēm, izvēli, jo pagātne ir tagadne...diemžēl mēs nekad nemācamies no kļūdām!

miiluliite69      Ir taisnība,ka mēs nevaram zināt,kas rīt notiks,kas mūs piemeklēs,bet tieši tāda iemesla pēc varam izvēlēties baudīt katru dienu un būt vērīgiem.Drīzāk,tā vietā,lai atteiktos no centības ko mēģināt vēl un vēl,jābūt vērīgam un jācenšas apzināt,kādus apstākļus neesi ņēmis vērā. Kā piemēram – vēl vakar Tu grasījies viņai dāvināt saderināšanas gredzenu,jo pašam viss likās tik feini,bet jau šodien viņa bez acīmredzama iemesla pasaka – “es aizeju”.Kādēļ?Protams,ir cilvēki “problēmas”,kas vienmēr atradīs iespēju sajusties slikti attiecībās,jo patiesībā viņiem ir diskomforts pašiem ar sevi.Starp citu,tas ir ērts,bet ne konstruktīvs veids - mierināt sevi, nosodot otru,ka problēmas ir viņā. Bet citā gadījumā – vai esi bijis pietiekami vērīgs attiecībās,ka neesi redzējis, ka otram ir slikti?Tādā gadījumā,iespējams,ir nevis jāizvēlas atteikties no nopietnām attiecībām vispār,bet gan jāpārdomā sava problēma tajās.

Ananda_A      Lai Tu apjēgtu, kāda tā ir laime, ka viss mainās...Iedomājies, kas tas būtu par murgu, ja gribētu, bet nevarētu BEIGT! :))))))

Tigergarnele      Cerība mirst pēdējā :-)

real_blonde      Nekad neko nevar zināt.....bet ,ja tā padomā,tad negribas tak būt vienam,tā kā nākas riskēt ;)

lia777      ...mana svēta pārliecība, ka cilvēks nav paredzēts ilgstoši būt viens...kaut kā tomēr pa tiem pāriem...tādēļ arī sāk no jauna atkal un atkal, ja neizdodas``līdz nāvei"...:)

Peldu      Mark Aurēlij, Tev kā stoiķim neklājas šitā vaicāt. Ir jāsāp, i vsjo tut.

vespa      Večiem arī sāp? Tāpat kā bagātie raud?...

Adamsone      mīļā pasaulīt, jebkuras attiecības beidzas ar raudāšanu, ja ir bijušas ko vērtas - vienīgi kur raud - kapos vai savā spilvenā vai abos...
Kāpēc parakstās ko jaunu uzsākt - tāpēc, ka dzīvo vienreiz un nav tādi slabaki, lai baidītos no sāpēm. Viss paiet, Aurēlij.:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu