Valentīndiena

Jā tuvojas atkal 14 februāris. Pa oho karsti ies jo sievietes kā trakas meklēs savu pusīti vismaz uz vienu dienu. Mums vīriešiem šis ir pļaujas laiks. Varēs pat vairākus randiņus sarunat ja esi tik veikls kā zutis. Kā makšķernieki saka: Ne asakas veči Jums :)))

p_p      Atradies pļāvējs-makšķernieks.
Mandomāt, tev krietni paveiksies, ja kaut vai kādu izmisuma māktu ne pirmā svaiguma pleksti "sarandiņosi"

Dzheina      Brīnums, ka vārds- vīrietis- uzrakstīts pareizi, bet, spriežot pēc teksta- atbilstoši attīstībai........

swim      Tu tur,Anglijā,esi mazliet atpalicis.
OHO neviens neko vairs sen nemeklē.Te ir Rakstnieku savienība filiāle,sacenšas kurš kuru pārspēs ļaunumā un nežēlībā.
Seksu tikai tik vien,lai galīgi nenokalstu un nesažūtu.

fargo      "tie ir veci ķeltu svetki"
Tajā dienā vaēja tikt svinēti ar seno papuasu cūku bēru svētki, bet visticāmā verisja ir par romas-grieķu dievībām, jo tieši tā ir noticis ar 99% "baznīcas svētkiem", kur romiešu pagānu svētki aizstāti ar izdomātiem stāstiņiem par kādu svēto.
Sou... 14. feb bija romiešiem Junonas svētku diena un Junona bija precētu sievu un laulību aizbildne/matrona. Un pāvests Gelasiuss 5.gs vienkārši pasludināja, ka tagad Lupercalia festivāla(svinēta 13-15 feb), tiks atzīmēta Sv.Valentīna diena. Kādu tieši tumīti tam visas piedzejoja klāt, tam nozīmes nav.
http://en.wikipedia.org/wiki/Juno_(mythology)
http://en.wikipedia.org/wiki/Lupercalia

kuks10      Lai taču veicās cilvēciņiem..?!))Kam nepatīk puķes un šampis..un draiskais solis....,bet te oho.lv. sievietes ir tikumības paraugs..?!))Tāpat zina pasaule ,,dārgas latviešu meičas"..?!Nezin kāpēc ap šo laiku viesnīcās sabrauc tūristi ,laikam jau skatīties Vecrīgas arhitektūru..

Chelovek_Sinjak      Kam jāpļauj, kam jau viss sapļauts un tāpatās labi :)

MaryClaire      kuks, esi nokavējis ar saviem standartizētajiem "pētījumiem". pēdējais publiskais konkrētas vajadzības apkopojums skanēja no kāda ceļotāja, - sorry, mīlīši, latvijā nav ko darīt. viss, kas tiek stāstīts ir 10 gadu vecs, neko vairs nevar dabūt, nekas nevienam nespīd. un ja spīd, tad ne vairāk kā pie manis mājās.
aplauzās džeks. bet mēs paši vēl arvien tiražējam to pašu 10 gadus veco infu. tieši tādi veci veči, kuri nemaz nelasa avīzes un neklausās ziņas no ārzonas. te taču Berlīnes mūris beidzas jau ntos gadus atpakaļ - tak izlienat no sūnām!!

Spoguliitis      Sho sveetku svineeshana un veids kaa to dariit - tas katra pasha paarzinjaa :)

_Lexus_      Nepiekritishu, ka tas ir plaujas laiks Virieshiem...

kaut kādi tīņu svētki, lai būtu lieks iemesls pirtī piedzerties un paģikā pasūkties...labākajā gadījumā nokniebties zaķīšu tempā :)

laukroze      kā var nerubīt vnk. lietiņas..??.. visas tās valentīndienas domātas patērājsabiedrībai, vnk. tautas valodā- tādā veidā vieglāk pārdod preces..;)

mideea      varbuut malaljetkas uzkjeras uz shitaa 14. februaara joka:D BET domaaju, ka pieaugushaam sievieteem neskar shii "kriize", jo ja miil- tad miil visu gadu..un vispaar tie nav muusu nacionaalie sveetki...mums tad jau vairaak uz tiem Liigo un Jaanjiem kaut ko vareetu sarunaat :D

SoulSpeed      Redz kaa tomeer mani atmaskoji ! :O Es jau klusiibaa veselu nedeelju `izkpati`savu puceeu un puleeju un asinu unn gatavojos dizhaas plaujas sveetkiem ziimigaja datumaa ! :)
Jau ir saplaanots pa stundaam kur kaa ieradisies kur pljaus un cik ilgi guldiis un taa - tai deina air jaaraijas vaiga sviedros - taa lai visu gadu peec tam ko atcereeties ! :D

suuraa      Vai tad tev pļaujas laiks ir tikai 14. februārī?Ak, nabadziņš...:)

LieliskaisTM      8.marts numur 2. Par ragiem gan nez vai var spriest, jo visas jau kopā ar savējiem tēlo romaņķiku.

Dzeiss      Cerams, ka visiem "zušiem" konta ir pieklājīgs uzkrajums, ja cerat uz diviem randiņikem diena, ka nesanak slīdēt ka parasti pašam pa savu čaklo rociņu.
Priecīgu svinēšanu!

Pidrilla      Parasti tos ignorēju

Evora      Ja kādam nav ko darīt, var piebiedroties līdzi uz teātri!

Persifona      Man šī diena nesaprotama.Es zinu,ka Jāņos saražo daudz bērnu,veidojas ģimenes,kas nešķiras.Es ierosinu mīlestības dienu vai mīlestības nakti uzsaukt Līgo naktī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu