"klusie ūdeņi tie dziļākie"

Kāda Jums pieredze attiecībā uz cilvēkiem, par kuriem saka "klusie ūdeņi tie dziļākie"? Varētu kādus komentārus par šo tēmu, vai tas dzīvē atbilst patiesībai, kam nācies saskarties draugu, paziņu lokā ar klusajiem cilvēkiem.

Popanapelus      Elizabete_1 loti laba atbilde

JurisK      Tie ir cilvēki, kas spēj pārsteigt - dažādos veidos. Tāpēc jau tādi teicieni arī rodās - gan te citētais, gan par kluso cūku un dziļo sakni, gan par kluso bolotu, kur čerķi dzīvojot.

saullla      man pat šķiet,ka šis teiciens ļoti atšķirās dzimumos,sievietes ja ir klusas,tad kautko perina,nesaka ko domā,nekad nevar zināt ko no viņām sagaidīt.bet ja vīrietis ir kluss tad gan man patīk,jo tad man viņš šķiet nosvērts,mierigs,domājošs,nekā tie kas ļarina vienā laidā,met jokus priekšā pakaļā,kā puišeļi skrien un lec aizkavējušies bērnibā.
Tā tāda sievišķiga īpašiba daudz runāt,ķiķināt,izrādīt emocijas utt.
tamdēļ protams viennozimigi atbildēt uz šo jautajumu nevar.

katrā ziņā,ja virietis klusē es to neuztveru ar aizdomām,bet ja sieviete klusē tad gan skuja viņu zina kas tai galvā par domām jau rodās.

Just_      Es gan to "klusumu" neuztveru kā ļaunu domu perināšanu. Krieviem tā paruna skan mazliet citādi `V tjihom omutje čerti vodjatsa`.

suuraa      Man personīgi grūti sastrādāties ar tiem klusajiem...Nekad nevar saprast, ko domāt, ko runāt...Vienmēr jāsaspringst, ja jāuztur saruna.Vai dziļākie?Nezinu...Pati esmu emocionāla un enerģiska un labprātāk komunicējos ar tādiem pašiem cilvēkiem:))

garinsh207      :)vispar jau dzīvesgudri cilveki nevārās ka pēdējas pļapas. runa, tad, kad vajag un ir jēga.vienkarši bezjedzīgi neterē savu enerģiju.:)
:)bet dzīvesgudri cilvēki pazīst cilvēkus, gan tos, kuri klusē, gan tos ,kuri vārās. un redz, kas tur ir apakšā:)

Ananda_A      Klusā ūdenī katrs redz savu atspulgu:)))))Ja tas cilvēks ir sekls, vismaz citus nezākā, kas jau ir vērtība pati par sevi.

Horrors      Valoda. Valodiņa ir dāvana un klusi rūgt kaktiņā, lai viena brīdī sāktu burbuļot: tas jau ir kaut kāds dzen - budisms.
Skaisti runāt, deklamēt dzeju, pastāstīt anekdoti ir māksla. Kopjama, lolojama un atbalstāma māksla. Klusēšana, kā arī gudra sejas izteiksme, vēl nav attīstīta prāta pazīme, kā to savu laik´ ir atzinis kino un literatūras tēls - barons Minhuzens... tāpēc smaidiet dāmas un kungi - smaidiet :)

shokolade_      Tā ir tikai līdz zināmam vecumam, teiksim, jaunībā... Bet nobriedušam cilvēkam jāprot komunicēt, tāpēc jau cilvēkam dota mēle, lai runātu, nevis lai klusētu kā ūdeni mutē ieņēmis... kas tur vairs var būt dziļš? Ja pieaudzis cilvēks ir uzkrītoši kluss, es teiktu, ka viņam ir problēmas. Darba kolektīvos es parasti tādus cenšos uzrunāt pati, mēģinu likt cilvēkam atvērties.

Milestiba      Klusie ūdeņi ir tik pat dziļi, kā parējie ūdeņi, vienkārši pārējie ir atvērtāki, atklātāki, ekstravertāki.

No citas puses esmu saskarusies ar to, ka klusais cilvēks ir ne tik introverts, cik tas, kas apslāpējis savas emocijas. Tas gan ir bīstami, jo agri vai vēlu emocijas ņems virsroku.

gerdiana      .....cilvēka iekšējajam pozitīvismam, negatīvismam - nav nekāda sakara ar ārējām rakstura izpausmēm! Viens otrs enerģētiskais vampīriņš - ar savu tarkšķēšanu var atņemt enerģiju uz labu laiciņu! Bet dažs labs - noslēgts cilvēks - var pateikt labu vārdu vai padomu - kas dod iedvesmu tālākai dzīvei! Kas attiecas uz vīriešiem - nu neizraisa man personīgi dziļāku interesi tie - kas nepārtraukti saka komplimentus, stāsta anektodes un savus mīlas piedzīvojumus!:) Bet katram savs....:)

eeteriska      Man domaat,ka klusums pirms veetras ir vienmeer:))) Un visi zin,ka runaashana ir energhija, izejot no taa klusie sevii sleepj lielu speeku,ko sakraaj kluseejot:)

ir_oki      Esmu pieredzējis, kad klusais uzsprāgst un emociju ietekmē sadara blēņas, tādējādi zaudējot lepnumu, pa maz nelikās, bet neko sliktu tajā nesaskatu, jo uzsprāgšanai bija iemesls un tas var notikt ar jebkuru. Ar klusajiem ir oki, tikai nevajag viņus bez pamata kacināt, viņi to pacietīs līdz zināmai robežai un, kad tā tiks pārkāpta, tad sargaties. Piekritīšu arī viedoklim, ka klusie nav nekāda ļauna perinātāji, bet gan vairāk nosvērtāki un dzīves pieredzējušāki cilvēki, kas vnk lieki "nemuld", nelielās ar kkādiem varoņdarbiem utt.

ufuce      Klusie noteikti ir interesantākie. Skaļie vairāk brauc ar muti un par viņiem ļoti ātri viss ir skaidrs, nekādas intrigas un laba prognozejamība. Un tas jebkuros jautājumos...

hefny      piekrītu p-p,
B variantu/paretam C/,jo tie,kas parasti klusē,izvairās,nesaka domas,nav atklāti,jo baidās samelot,jo neatcerēsie,ko katrā reizē,kur sastāštījis,tādi ir izvairīgie,glumie,kad neko nevar zināt,kas patiesi domāts aiz it kā pakautrīgā-atturīgā smaidiņa,labi tembrētās vīrieša-it kā sexīgā intonācijas/
paratsi tie ir staigājošie /precētie/vazaņķi.
atklāts -godīgs cilvēks /abu dzimumu,dažada vecuma,profesuju/,iri pasmejas,i izrāda emocijas,i pasaka domas,ja negrib,-tad arī saka,nevis mēģina izlocītis/ņe riba,ne mjaso/,glumi izslīdē,it kā ar visiem pa labam,/tādi parasti ir intriganti,ziņu ievācēji, savtīgi jebkuru pstākļu izmantotāji/.

selavi_5      Man ļoti patika p-p viedoklis - visi dzīves varianti. Piekrītu.
Atliek no manis tikai piemērs.
Bija gadījums saviesīgā vakarā - meitenīte kautrīga un klusa. Nedzirdēju, ko viņai pateica, bet mutīti atvēra un trīsstāvīgiem nobēra visus. Lūk, klusa un sekla.
Šad un tad tādi uzpel klusie sadzīv. Kaut gan biežāk ir neklusi, bet sekli bez gala un malas./tepat iekš PA daudz tādu/

EliiLi      Ir klusie, kaut kādā vecumposmā ir krietni dziļāki un vienlaikus kautrīgāki par pārējiem.

ULTRA      Jo mazāk sieviete runā,jo lielāku interesi viņa manī izraisa un...........otrādi,sorry,lielās runātājas un mūžīgās pēdējā vārda paturētājas.

Loretta20      Ir klusie, un ir - klusētāji, tās ir divas dažādas lietas:)

ULTRA      Elizabete_1 -ne nu plānojuši,ne domājuši,tikai pamēģinājuši-ja nu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu