Uzturēt iepazīšanas anketu iepazīšanās portālā ir vai nav zem cilvēka goda?

Ja es šeit esmu ievietojusi anketu,tāpat kā visi pārējie,kas var lasīt šo topiku,tātad esmu reālajā dzīvē neveiksmīga,zemu pašnovērtējumu,kompleksaina,pamuļķe un visādi citādi defektīvs,kā arī ne pārak labs cilvēks?Ir tā taisnība vai nav tā taisnība,ka iepazīšanās portālos iepazīties cenšas tikai padibenes(morāli,ētiski,finansiāli) un sociālajā hierarhijā zemu krituši cilvēki?Vēl jau arī vecuma demences nomocītie?

p_p      ir/nav, pēc izvēles, atkarībā no tā kāds kuram tas gods

es, par piemēru, reālajā dzīvē esmu veiksmīga, vidēju pašnovērtējumu, pilnīgi ne-kompleksējoša gudrīte, i kā cilvēks esot laba, t.i. sevi pie padibenēm nepieskaitu - un neko, arī šeit uzturos

snamlet      Kāpēc tu par Visiem spried pēc sevis? Ja tu spēj uzdot tādus jautājumus, kā ir ar tevi pašu? Man gan liekas, ka tu te vairāk provocē....

MrJones      Kaa un ko te citi meklee, tas ir katra pasha dariishanaa...un nez vai tik primitiivi var spriest par cilveeku peec anketu esamiibas/neesamiibas...kas attiecas uz pashu tad tiiri principiaali netaisos neko sheit diedeleet...jaa.....prieksh manis tas ir nozheelojami. Uzbaashanaas, piedaavaashanaas....da nu nafig! :)

Ariel12      Nē, tas nozīmē, ka viņa par sevi domā -esmu viltīga,kā lapsa,lunkana,kā zutis/bet ja vajadzība notēlošu beigtu zivi:)))

potintella      Nu , ko tādu dzirdēt..., es esmu padibene...!Es patiešām šeit esmu , lai iepazītos nopietnos nolūkos! ...a, kas ir tās, kas pa naktsklubiem staigā?...augstākā rangā...?

riks086      Tavam jautājumā dotajam raksturojumam (kuru neuzdrošinos apšaubīt) vien piebildīšu, ka, spriežot pēc profila fotogrāfijas, Tu itin labi proti izpildīd iesildīšanās vingrojumu "dzirnaviņas".

art_deco      Es jau 10mit gadus uzturu šeit anketu, pēdējā laikā gan nav laika bieži ielogoties . Nejūtos negodīga.

_Biezaa_oome      Jaa, taada tu esi. :))))))))))))) Es sevi pieskaitu pie demences nomociitajiem. :))))))

erucanob      Asiņainas mutes īpašnieces šeit nav cieņā,te vairāk patīk kotletes un modeles.

HRDS      Patiesībā... burvīgi sevi noraksturoji... tur pat nav ko piebilst... :D

Vientulaisvilks      Tad kad visas būs noprovētas, tad varēs sākt atkal no jauna....pa riņķi....

Adamsone      /pievienojas vecuma demences ierindā soļojošajiem/jām :D/
Bet protams, kaķīt....;)

Roziite24      Uh,nezinaaju,ka iepaziisanaas portaali domaati zemu klupusajiem!

siicis10      Ko tik cilvēks neizdomā aiz gara laika......

liancite      Anketa ir anketa, un mēle mutē, acis pierē un pelēkās šūniņas vēl strādā...reizēm telefons utt., nu pati saproti! ;) ja pazīšanās portālos sēž kopš zīdaiņa vecuma līdz kājas var pavilkt (fui cik vulgāri) pat nezinu, kurā hierarhijā var iedalīt...vientuļie, vienpatņi, tie, kam viss ir, kritušie, augšāmcēlušies, bagātie, nabagie...:D

cirteejs      No cik gadiem sākas demence?

Zeltiite      Rēgojos gan te, gan pat tautā (aizsitu savu niku, tiklīdz nodibinājās). Bet tas nenozīmē, ka visu laiku alkstu iepazīties par katru cenu. Tas vienkārši notiek, ejot savu dzīves ceļu un tajā sastopot citus ceļiniekus. Tāpat kā jebkur citur cilvēki sastopas un iepatīkas viens otram. Ja nekā tāda nav, vērts ieskatīties sevī, tomēr.

Allegri      Ja tā uzturēšana budžetā manāmu robu neiesit, gan jau godam neskādēs :)

Zeltiite      Vispār šis ir ne tikai iepazīšanās portāls... Un, ja kādu tiešām satrauc iepazīšanās par katru cenu,tad bija vērts izlasīt. Un iesaistīties vairāk vai mazāk nerātnos maksas pulciņos ar piespiedu aktivtātēm lai iepazītos (ar Latvijas lauku iedzīvotājām)!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu