Uzturēt iepazīšanas anketu iepazīšanās portālā ir vai nav zem cilvēka goda?

Ja es šeit esmu ievietojusi anketu,tāpat kā visi pārējie,kas var lasīt šo topiku,tātad esmu reālajā dzīvē neveiksmīga,zemu pašnovērtējumu,kompleksaina,pamuļķe un visādi citādi defektīvs,kā arī ne pārak labs cilvēks?Ir tā taisnība vai nav tā taisnība,ka iepazīšanās portālos iepazīties cenšas tikai padibenes(morāli,ētiski,finansiāli) un sociālajā hierarhijā zemu krituši cilvēki?Vēl jau arī vecuma demences nomocītie?

Piparkuka      Kāpēc?! Tu jocīga esi???...... Nu ja jau tādas "gudras" domas var uzrakstīt, tad Tevī ir šis tas no uzskaitītā.
Kā cilvēks pats sevi vērtē, tāds arī ir. Jocīgā...:)

Piparkuka      mjā..... tā smiešanās vispār...... tēma Tev der!!:)

edmunds19692      padibenes, dārgā, tikai padibenes:) un vēl alkoholiķi, narkomāni un frizieri:)

av2      nu , pareizi, kopss kura laika oHo ir domaats tikai lai zapaziitos, preceetos utt???? Realajaa ir pavisam preteeji tak :)

SNIEGBALTITE_      Izsakies tikai par sevi!!!!!!
un ja tādus vārdus sev velti un apsver tādas domas, TAD TU TIEŠĀM TĀDA PADIBENE, kā izsakies, arī esi!!!!!!

Anita33      Ja esi te ienākusi ar domu, sevi mierināt līdz nākošam ´´nelietim´´, tādu arī dabūsi.Liels cilvēks, bet visu laiku ņaudi kā automašinā iespiesta kaķene!Te ir daudz strādājošu cilvēku, kam ir maz laika skraidīt pa klubiem vai pa Latviju, lai kādu satiktu.Es zinu dažus, kas jau dzīvo kopā ar šeit iepazītu cilvēku, un ir laimīgi, piemēram pēc 50 gadiem, nav viegli pielāgoties kādam, satikties utt.Ko TU sevi programmē uz nelaimi?Obligāti tiksi piekrāpta, jā republikas vīriešiem ar citu nav , ko nodarboties...Beidz baidīties un sāc dzīvot!Palūdzies Dievam, strādā ar vēlmju piepildīšanu ezotērikā, lai dabūtu savus sapņus.Beidz uzvesties kā piecgadu skuķis pieaugušo istabā!Mēs tiešām esam daudzi un daudzas - gudri, interesanti un meklējam draugu vai draudzeni, bet mēs neesam ne slimi, ne traki, mums ir maz laika, jo ir darbs, ģimenes, nauda jāpelna utt.Beidz bļaustīties te un sāc kaut ko darīt savā labā!Veiksmi darbiņos!

bubucis_agucis10      viens cilvēks pateica perfekti-es šeit atnāku tikai tad,kad izšķiros.Lai atkal no kāda izškirtos..Tāds dzīves ritms...MURGS!!!!...un atkal hahahahahha:D

gravieris      nejauc sevi ar pārējiem! Tu esi īpašs gadījums.

Ananda_A      Aizdomājos par to, kurā vietā ķermenī atrodas Gods? Ja anketa ir zem Goda, vai tas nozīmētu, kā šī ir cilvēkam pie pa*a*as? Ja virs Goda, tad kur tā varētu atrasties; tak jau laikam virs galvas kā eņģeļa spārniDDD

Karkla_Kruminja      "Uzturēt iepazīšanas anketu iepazīšanās portālā ir vai nav zem cilvēka goda?"
nē, ja viņš ir neprecēts(-a). ja precēts (-a)- mazliet smieklīgi jau ir. kā tāda prostitūta (būsim atklāti), kas meklē jaunus un jaunus klientus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu