Iepazīšanās problēmas

Gribu satikt vienīgo, apprecēties un būt laimīga. Kur viņu atrast?

piparbecinja      bez truda ne vitascis i ribki iz pruda.
:)

riks086      Aizdomas par kārtējo feiku, bet jautājums pilnīgi beŗc pēc atbildes. UN TĀTAD -
iepazīsies ne ar vienu vien, varbūt arī apprecēsies, bet laimīga diez vai būsi. Kur meklēt? Protams, šeit - starp ohujistiem.

MrJones      Atrast iisto un vieniigo cilveecinju...taalaak seko garanteeta laime visa muuzha garumaa(?) ... :)) Ja buutu viss tik vienkaarshi..?!! :) Vairaak, veidojams process ..saakot ar sevi pashu...redzeesi, ka ari ´vieniigie´ cilveecinji atradiisies. Tikai....biezhi vien.... Kaapeec izvairamies no savas potenciaalaas laimes...?? Kaapeec ir tieksme sachakareet, kad jau kaut kas ir..? Kaa spriidiishi, laimes mekleejumos... :)

Elfeja      ne pa tēmu, bet nu jau kuro reizi lūru uz MrJones un siekala līdz grīdai. Kā viņam paveicies, ka šamais tik tālu :D re, dzīves laime būtu jau kabatā :D :D :D

fargo      ivux666 (2013-12-29 19:42) viedoklis
runa ir par to, ka cilvēkam gribas jaunu un tas ir saprotami, bet jaunajā gribas atrast gan veco, gan saprotamo.
ja esi mēginājis klasificēt lietas....
mīlestība ir privāta, pavisam. ja tu gribi to pavērot, paskaties cilvēkus, kuri mīl. un... tas nav publiski. par to runā reti, ja vajag. patiesībā, nerunā. kāpēc? privati, ļoti, ļoti privāti.
"kāds cilvēks atrada lielu dārgumu un nogāja un pārdeva visu, kas tam ir, lai paturētu savu atradumu."
kā tev liekas, par ko tas ir? :)
labu vakaru :)

mideea      Satikt var vienīgo un īsto, būt laimīgs (a), bet kāpēc uzreiz jāapprecas ? Tur te laimīte sīkiem solīšiem aiztipinās un ievelsies rutīna sadzīviskās problēmas un citas štellītes un tas "vienīgais "liksies tāds pats kā visi pārējie - jautāsi pati sev - kur ir mans īstais vienīgais ? Un atkal nāksi OHO un meklēsi ....:D Bet ja nopietni,ja iemācīsies ieklausīties savā sirdsbalsī.....varbūt tad sapratīsi- KURŠ bija ( ir ) īstais :) Lai veicas :)

Aga70      O,puuce jau pirmaa! Nu, nu pati jau nav labaaka ar to sveedienas seedeeshanu oho.

Alison      Piekrītu Adamsonei, .. un Garikam :)
Viss lielā mērā atkarīgs no Tavu prasību uzstādījuma - KO tieši meklē. Jo normālu, vienkāršu vīriešu ar līdzīgu uzstādījumu ir ļoti daudz, kas tur ko nesatikt.
Vai pati esi gatava palikt ar vienu vienīgo, gatava precēties un būt laimīga līdz mūža galam - tas, lūk, ir cits jautājums. Jo, ja iemīlies un apprecies ar vienkāršo, bet tad atjāj princis? He, šādas šaubas iemīlēšanos un laimīgu apprecēšanos padara neiespējamu.
Lūk, tad, mans ieteikums - atmet šaubas, izdari galīgo izvēli un ESI laimīga!

Nate      Sen vairs neticu pasakām,ka vajag tik gaidīt,cerēt,ka katram kaut kas būs.Nebūs.Ir jūra cilvēku,kuri lemti vientulībai.
Ar to ir jāsamierinās.Vai jāņem ko pagadās.

Aga70      Nekas jau dziivee nemainaas peec pasuutiijuma. Ja jau taa lielaa miilestiiba veel nav atnaakusi, tadvarbuut neesi tai veel gatava. Nevajag, kaut ko izmisiigi gaidiit un sapnjot.
Vajag, pilnveertiigi dziivot savu dziivi, tad, buusi laimiiga ar, vai bez iistaa viiriesha.
Un laimiiga visu laiku nebuusi, par laimes mirkliem, atbildiiga esi pati.

miers2      Satikt neko labu tāpat vien neizdosies :( Nāksies pastrādāt! Jo kauko labu var dabūt tikai tad, ja to atņem kādai citai! Vai pārvilina!

emaria      Ļoti sarežģīti

meklejumos      Nemeklē, neceri, negaidi, pats atnāks kam jāatnāk. Līdz tam dzīvo tā, lai justos laimīga un apmierināta ar to ko dari, pucē savu miesu un garu. Esi labvēlīga un smaidoša, tad garām tavs cilvēks nepaies, ja liktens to būs Tev lēmis.

piparbecinja      Ej ar visem pec kartas uz randu. Ta atrak kaut ko atradisi.

rabinovics      pameklee internetaa...gan atradīsi....

susurs      Sasmejos pa labo. OHOs sis ir tikai gaidi un smaidi.

leopardine      Aizmirsti par to vienīgo! Izvēlies kaut cik piemērotu un precies nost! Visa dzīve viens kompromiss. Ja nu tā dzīvojot satiksi kādu, ko baigi gribās, tad var jau izšķirties un atkal precēties! savādāk izkaltīsi to vienīgo gaidot :P

Nevi      nevajag klausīties padomos, kurus dod jau dzīves salausti un padevušies cilvēki! Tie, kuri tādus ieteikumu dod citiem, tie arī dzīvo tādā negatīvu lietu pasaulē.

Kad nāks pareizais laiks un apstākļi, viņš pats tevi atradīs un nekas nav jāmeklē!

bziks      Šeit tāda nav, attecīgi par vienu vietu mazāk kur meklēties!

leopardine      Jā šeit es arī neieteiktu meklēt, ja kās te iesācis meklēties, tad diez vai apstāsies pie vienas. Staigā te viņi kā pa candy shopu un virina krāsainus paīrīšus. Un cieš no pārliecības, ka katra nākamā ir dauuuuudz labāka par iepriekšējo :D Taču arī šitām pasakām par to, ka nekas nav jādara un pats atnāks - es arī neietektu paklausīt. Pirmkārt aizmirsti vārdu problēmas, noskaņo sevi, ka Tev problēmu nav, iekārto savā dzīvoklī vietu prieks vīrieša, nopērc divguļamo gultu, tumbačku priekš vīrieša. Esi atvērta un draudzīga, aizej uz deju kursiem. es vienreiz iepazinos ar foršu vīrieti angļu valodas kursos ;) Pamēģini piedalīties filmu masu skatos, tur arī forši vīrieši ganās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu