Vai jūs gribat un gaidāt apsveikumus Valentīndienā?

Un ja,jā tad tieši kādus?

MaryClaire      nu, ja es vēl saņemšu puķes, bučas un garšīgumus no maniem "slepenajiem"valentīniem", tad laikam būs jāvīkša naudasmaks vaļā un jāved vakariņās tie mani vaļiki

riks086      Protams, saņēmu - pagaidām gan sms veidā :) pārējais būs vakarā pēc darba :)
Bet glasts 2014-02-14 09:17) jautājuma autora komentārs "Es gan pati sevi apsveicu" mani gan, nez kāpēc nepārsteidza :))))

erucanob      Es gan nedomāju ka pokemoniem,bet gan tiem,kuri viens otru mīl.Pārējiem parasta diena,kura uz viņiem neattiecas.

piparbecinja      Es gaidu, kad man kāds beidzot pielaikos kristāla kurpīti...

HRDS      Jā... gaidu kad man kāda pierādīs savu Mīlestību un uzdāvinās man Helikopteri...! :) -Jo Es Tak Esmu Tā Vērts... :D

Rashela      HRDS - diez vai Tu spētu pats sevi cienīt pēc šādas dāvanas saņemšanas un pieņemšanas...ja uzskati sevi par vīrieti. Protams, pamuldēt jau var...bet reāli, Tu 3 sekundēs aizlaistos no sievietes, kas Tev ko tādu dāvinātu...ja esi vīrietis.

lasminaxxl      Katra diena pilna visādu pārsteigumu , kāpēc gan lai šī nebūtu ! Vakars vēl tālu ... un man pat brīvs šodien !!! Uh - atzīmēšu uz pilnu klapi !!

victory28      Svetki nevar but par daudz.
Ja apsveikumi nav kkeksisha peec tad patikami.

mazaiss15      ....negaidiju bet jau sanemu,vel pie tam no tada viriesa par kuru domaju ka sen mani aizmirsis...protams patikami!!!!!!!!!!! lai Jums ar visiem jauka diena,labs garastavoklis,bez kaskiem,bez aprunasanam....

HRDS      Rashela, Tu Domā, ka vīrietis var sevi cienīt tik tad ja viņam uzdāvina.. skuvekli, zeķes, vai kaklasaiti...? :D
Aizlaistos...?! Nespried pēc Sevis...! /Redzu kā Rashela mūk ar iespiestu Dāvanu padusē/ :D :D

selnija_      Gribu, gaidīju un jau saņēmu. Apsveikumi nekad nav par daudz arī tādos svētkos, kurus nesvin.

rihtigais      Aigar, piekrītu Tev!

sailing      negribu, negaidu un nedaavinaash, nesveikshu, viss klusu un mieriigi

Rashela      HRDS - neticēsi, nevienu dāvanu nepieņemu, lai arī kā viņš gribētu man uzdāvināt, ja taisos no vīrieša aizbēgt...es vnk nevaru. Es izvēlos no kura dāvanu pieņemt un no kura nē.

Es nezinu kā jūtas vīrieši, kam dāvina skuvekļus, kaklasaites vai zeķes - ciena viņi sevi vai nē...un galu galā, vai tā sieviete, kas kaut ko tādu dāvina, viņu mīl un ciena? Nezinu - diez vai...(ok - ja apakšā ir kaut kāds stāsts/ prikols - ok). Nekad nevienam neesmu neko tādu dāvinājusi...

selnija_      Pēdējā komenta sakarā man radās jautājums: ko lai dāvina vīriešiem valentīna dienā, ja rocība neļauj dāvināt zemi, māju, auto, brilantus?

MaryClaire      selnij, vīrietim pietiek ar sievietes smaidu. bet tie, kas gaida dāvanā helikopteru, patiesībā ir pamesti, vientuļi indivīdi.
loģiski, ka nesaņems dāvanā, un tas viņu grūtsirdīgo dzīvi padarīs vēl nepanesamāku, un vēl vairāk būs par ko ienīst sievietes.

Forever4      Negribu..negaidu..jo mīļotās nav...bet domāju jebkurš normāls vīrietis...ja nav feniņkniebējs...vairāk būs priecīgs par smaidu un patiesu buču...nekā par skūšanās putām,jeb zeķēm..jeb kaklasaiti:):):):)

Deisa      Par dāvanām - sievietēm tīri labi patīk dažādas lietiņas, kaut kas reāls, aptaustāms un apčamdāms, taču vīriešiem, cik novērots, krietni vairāk par kārtējo mantu patīk piedzīvojums, kurā viņu ar sajūsmu aizrauj sieviete, vēl jo vairāk, ja šis piedzīvojums šķiet erotisks un uzbudinošs sievietei pašai (nu, piem., masāža, striptīzs vai vēl visādas pikantērijas, kuras liela daļa dāmu uzskata par vulgārām, tomēr vīrieši alkst). :)

eva_      It kā sīkums, bet tomēr patīkami. Saprotams, ka arī nav nesvarīgi, no kā saņem.

HRDS      Mary... :D Vai palika vieglāk..? izspļāvi visu savu žūlti...? :D :D :D
-Tevis teiktajā ne grama patiesības... :P
- Kārtējā Bāba kura ""Zina"... Ar Ko Vīrietim Pietiek" :D :D :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu