Kāpēc sievietes tēlo un izliekas?

Esmu ievērojis, ka lai arī sievietes kā deklarētu, ka viņām pie kājas, ko citi par viņām domā, PATIESĪBĀ visu viņu dzīve norit baiļu ēnā, ka tik kāds par viņu kaut ko par daudz neuzzina un ko sliktu nepadomā. Tāpēc neptraukti notiek kkāda tēlošana un izlikšanās un sieviete nav viņa pati un patiesa. Kāpēc jūs tā darāt? Tas tak ir ļoti apgrūtinoši un patiesībā vīriešus drīzāk atgrūž. :)

sju4      Es neko neslēpju,esmu godīga,patiesa ,atklāta...kā atvērta grāmata...Tā vieglāk dzīvot :))Bet ir radies priekštats,ka vīriešiem laikam tomēr pievelk drīzāk tās noslēpumainās sievietes mīklas.:) Tad nu sāku aizdomāties varbūt man arī kādu noslēpumainības plīvuru pielaikot :)).. Bet slinkums.. :)

Varbūt sievietes vienkārši ir spiestas pielāgoties,lai Jums vīrieši patiktu ! ;)

mideea      Un cik viirieshi speejiigi uz patiesiibu? Es piemeeram pilniibaa varu buut patiesa un pateikt, ka es te nemekleejos,jo shobriid un uz kaadu laiku man ir pretiigums uz viirieshu dzimtu (tam ir savs pamatojums) Un? Un man ir pilniibaa vienalga, ko par to teiks lielaakie oho jaaklji un luuzeri un pat varbuut sakariigie viirieshi. Un par to atklaatiibu runaajot- katrs laikam pats ir tiesiigs izveeleeties kursh ir sievietes atklaatiibas cieniigs un kursh nav . Viriishus atgruuzh? Viirieshus atgruuzh vinja loceklja dzinulis vai kaa Jozis te skandina dimdinja dzimumdzinja vai kaada tur dzinja un kaadi tur kjiimiski elementi galvaa vai kur citur, luuk tas vinjus liek triekties un atgruusties no sievietes uz sievieti, jo vairaak, jo labaak, kaudze vakaru plaanu( kameer sieva maajaas vai darbaa ) un aidaa ar testeroniem galvaa ....tikai bljin- paskatieties spogulii dazhi labi....

wodoo      Cirk ujehal, klovni ostalis

Vucis      Manuprāt, šo jautājumu varētu attiecināt vairāk uz vīriešiem kā sievietēm. Es, piemēram, neticu, ka patiesībā esi tik dumjš kā izliecies. Par jozi gan ticu, viņu ir uzaudzinājusi mamma būble, kur apmēram 80% infas ir absolūta draza. Viņš kā švammīte to vien uzsūc un pasniedz kā absolūto patiesību.

No otras puses, kam netā interesē, kāds patiesībā esi? Ja kādam tiešām tas interesē, viņš arī uzzina.

slaida      Tieši tā,ko tādi oho jampampiņi domā vai PA komentētāji ir pilnīgi vienalga,vai,kā saka (c)sorrell (2014-03-29 13:12) viedoklis man gan šķiet, ka lielākai daļai sieviešu pilnīgi pie kājas ko par viņām domā visādi lūzeri!

jozolsen      Vuci..Tu savā stulbumā sāksi aprunāt vēl manu nelaiķi mammu..Tev smadzeņu nav vispār

Vucis      Lūk, uzskatāms pierādījums manis sacītajam /pagroza pirxtu jozim pie deniņiem/.

raima      Īpaši neko netēloju, varbūt drusciņ noklusēju ;)
Interesanti būtu redzēt, kas realitātē mīt aiz autora tēla- pieļauju, ka kolorīts vīrietis, kas te tikai ampelējas ;)

tiu      Raima, beidz! Autors gana par sevi ir atklājis, lai domātu ka Tur slēpjas vēl kas papildus!
Torpēda, viņš arī digits te ir tik daudz rakstījis un savas bildes publicējis, ka nekādu zemtekstu tur nav! Viņam neveicas un visu savu neveiksmju cēloņus viņš meklē sievietēs! Patiesībā būtu normāls vīrietis, ja nebūtu iekopis tik lielu putnu fermu!

riks086      Ir, ir kaut kas līdzīgs manīts sieviešu uzvedībā - izturēšanās pakļaušana dažādiem stereotipiem un varbūtējiem vērtējumiem - "kā tas izskatīsies", "ko par mani nodomās"...

labriit      Ja sievietei ir ko sleept un par ko kaunēties, tad varbūt viņa to dara.
Bet ne jau visām un visu mūžu ir ko sleept un kaunēties vai baidīties.
Tā kā es nepiekrītu, ka sievietes tādas visumā ir.
Varbūt tie ir kaut kādi atsevišķi gadījumi.
Un ja sieviete ir par sevi augstās domās, tad kas viņai būtu jāslēpj?
Un par sevi augstās domās ir daudzas.

Luusila      Ja jozīša nebūtu, viņu vajadzētu izdomāt! Vispirms es pārsmējos par viņa Botačellī (Jozīti, grāmatiņas palasi; tādas gudrākas citreiz ņem), tad nāca estragoni iekš sievietēm (nezin, pildītas ar garšvielām kanibālistiskiem mērķiem), un nu vēl saruna ar Vuci.
Jauks vakars, un te nu ir atbilde uz jautājumu, ko šeit var darīt sieviete, kam iepazīšanās nav vajadzīga. :DDD

Pakaritampu      Protams, ka pie kājas, no komplekšainā tīņu vecuma sen jau esmu izaugusi

_es_esmu_      Akmentiņš tavā la0ciņā; viena no rupjakajam klvdām ko biezi un daudzi pieķau ir kaut ko attiecināt uz vis!em...piem.Tava variantā;...lai ari kā sievietes dekl rētu., . Personigi es nedeklarēju neko un lai pilnvērtigi varētu pildīt savus tiesos darba piēnātjumus, manai ŗeputācijai īr milzīga nozime. Man pāris reizes reālas nepatikšanas un liekas klapatas sarikoja divi sadomājusies,pārgribejusiēs tēvini, man , sievietei kura traģēdijas ŗezuļtātā pagjabājusi 2 visvismilākos cilvēkus pasaulē...ŗezultāts abi tēviņi šajā pilsētā maz ka nedzŗvo, neuzdrošinās pat rādīties. Un mans miers, labsajūta un reputāčija netiek trauceta! Egoiste NĒ, PADIES DIEVAM, PAŠCIEņu saglabāju!

marija19561956      Manuprat pie vainas musu audzinasana.jau no mazotnes cilveki tiek maciti ka jauzvedas .jagerbjas.ka pasniegt savas domas utt. Ari es nebiju iznemums.bet tagad dzivojot arzemes mana uzvediba.vertejums un spriedumi ir stipri atskirigi.Tagad es runaju ko domaju .gerbjos ka pasai ertak un patik.un pie kajas ko citi par to doma un ka mani verte. Es esmu es pati un ja kadam nepatik var iet man ar likumu un nekontaktet ar mani.

limonija      Neesmu par sevi augstās, bet gan labās domās:) Un kopš nevienam tirliņam nemēģinu pielāgoties un izdabāt, jūtos patiešām brīišķīgi;)

dauzone      vāh.. kas tas bij.... varētu domāt ka vīrieši tā nedara

Tinte      Torpēda, pirms citu acīs skabargas meklēt, varbūt no savējās vispirms to baļķi izvelc?

Paula6      Nepiekrītu gan autoram...nekad nav bijusi vajadzība ko tēlot, vēl jo vairāk dzīvot kaut kādā baiļu ēnā!!! Tēlot var spēlējot kādu tēlu teātrī, bet dzīve jebkuru tēlošanu sagrozīs reālai dzīvei atbilstošu. Tā kā izejot no mājas vienmēr piedomāju pie sava izskata, tad citi drīzāk izteiks savu vērtējumu par manu izskatu, bet ja domāsi "kā tas izskatīsies" vai "ko par mani nodomās", tad arī nodomās "nu gan tēlo"! Tēlo un izliekas tās sievietes un arī vīrieši, kuriem nekā nav "iekšā"..lai gan nesen padomāju kāpēc mani nosauca par vulkānu.

bitite27      Ir nu gan tie vīrieši-nekad nevaram pa prātam izdarīt-tēlo labu-slikti,esi slikta ,atkal slikti!!
Un ko tad jums vajag???...tāpat būs slikti,jo jūs neziniet, ko jums vajag!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu