Kas ir galvenais sievietē?

Nez,kas tiem vīriešiem ir galvenais sievietē,sexīgs dupsis vai smadzeņu tilpums:D,bieži vien šķiet,ka ne viens ne otrs,galvenais,lai tik dabūtu sex..gudri jau runāt prot daudzi,bet kā ir realitātē?:p

SamotrakesNiike      Nesen vienā rakstā lasīju, ka cilvēkam (neatkarīgi no tā sieviete vai vīrietis), tomēr visseksīgākās esot smadzenes! Tās arī signalizē visam ķermenim to patikšanu vai nepatikšanu!

Vucis      Dupsis nostraadaa vienmeer. Smadzenes tad, ja pamana, ka bez dupsha un fufiem ir veel kas.

marselis      he...he...
daudzi acgarni doma, ka sieviete kaut ko ""izvelas.""...
apsaubami,...
vir.kur zin ko velas...,sieviete var piedavakt kaut putnu pienu,ar pliku tupsi pakal skriet,gudras runas spigulot-,ja vinam ta nepatiks,nekas nenotiks,jo smadzenes noblokes kraninu!
parasti dzeki piedava,uzraksta,uzruna un ir iniciatori notikumu iespejai attistibai-,damites piedavajumi izskata...un biezi vien piekrit ,nezinot ko un ka velas ar domu,laiks radis!
ta ka attiecibu spele-,dzeki ir primarais(iesaceji)...Nekad nekas nenotiks-,ja dzeks pateiks ne-,
ja damite saka ne-,tad varbutiba pastav-,jo vinu nepatstaviba(nemitiga velmju un emociju plusma dazadas noskanas)-, ir vinas majvieta!
LADY.....
es nekur, neko nepiespiezu!
neeju tur,un neatrodos tur ,kas ir pret manu velmi!
ta ka piespiesanas "" fakts"" nenotiek
jo es nenoklustu lidz situacijai,kad jakombine,ka sevi piespiest!

wildangel      marselis runā galīgu fufeli, vai arī viņam tādas izsalkušās trāpījušās.
Izvēlos es un ne viens cits. Man neinteresants subjekts var sist savu pēceni pret asfaltu, bet klāt man netiks...pat gadiem.

marselis      WILDANGER-,nezinu par tam kuras izsalkusas negadijusas vai gadijusas!
jautajums tev!....ja dzeks tev patik...., tad tu ej vinam klat-,uzruna,iepazisties,pirma raksti,utl.?
ja pirma iesac kontaktesanos,tad vienmer ir sanacis ta,...ka velamo sev dabun?
vai ir dzeki,kuri tev atteikusi>?

Lady_X      _marselis_
Tā ir tēma par to, cik ātri kuru var dabūt gultā:) No kuras puses vien skatīsies, viss būs tikai nosacīti, jo jāizvērtē visi faktori, visas iespējamības. Man komentārs par "izvēli" bija adresēts vienam konkrētam vīrietim uz vienu konkrētu teikumu.
Lai gan......izvēle ir katra paša ziņā. Nu protams, ja es noskatīšu sev kādu precētu, ar augstām morāles normām un mērķtiecīgi uzticīgu cilvēku, ar kuru par visu cenu izvēlēšos seksu...nezinu, kas no tā sanāks. Runa bija par to izvēli, no tiem vīriešiem, kuri vēlas seksu ar mani.

Forsha_Rupucene      labi būtu, ja interesētu viss kopā :)

Forsha_Rupucene      .... jo smadzenes nevar atdalīt no dupša un otrādāk :)

meklejumos      "....ja dzeks tev patik...., tad tu ej vinam klat-,uzruna,iepazisties,pirma raksti,utl.?"

Kas tur tik neparasts, nav jau aizvēsturiskie laiki, protams izrādu savu uzmanību, uzrunāju, iepazīstos, ja tik spēj mani ieinteresēt ar ko īpašu. Ne jau katrai iepazīšanai jāseko kam vairāk.

jozolsen      Dupsis ar smadzenēm vai smadzenes ar dupsi?Vīrietis ir vizuālists ar izteiktu dzimumdziņu.Tatad vispirms dzinulis dupsis un pēc tam tas pārējais.Virietis vispirms izvērtē sievieti kā sexa objektu,tas sen zināms.Ar acīm izdrāž..

GenaCom      Ar gudru sievieti,dzīvot ir daudz vienkaršāk ne kā ar pārgudru sievieti!
Tad nelidzēs ne dibens,ne lielas krūtis!

miers2      smuks dibens ir vienkārša un patiesa vērtība - bet no smadzenēm var viskauko sagaidīt - gan sirsnību, gan nejaucības arī..un smadzenēs nevar pirkstu iebāzt :(

labriit      Es domāju, ka vīrietis no sievietes grib daudz ko, gan seksīgu dupsi, gan smadzeņu tilpumu un vēl daudz ko citu.Cita lieta, ja sieviete vajadzīga tikai lai fiziski izlādētos, apmierinātu savus instingtus. Tad smadzeņu tilpums var arī nebūt nozīmīgs. Viss atkarīgs no tā, priekš kam vajadzīga konkrētajā brīdī konkrētā sieviete.

Ananda_A      Galvenais ir tas, lai vīrietis apmierina sievieti. Kāpēc sievietei jālauza galva, kas vīrieti pie viņas atveda, galva, dupsis vai negadījums..., nu labi - laimīgs gadījums (tas tādā gadījumā, ja abi apmierināti viens ar otru):DDD

lacenss      ...katrs te meklē ko savu....vienam vajadzīgs tikai seks,bet kadam citam arī pats cilveks...

Nausikaja      Nabaga arābs.. Ar viņu seksot grib tikai tās, kam izskalo smadzenes...Laikam tak pelnījis!

av2      viss kopaa :) Ja ir nu lllllooti sexy tas dupsis, var buut Mazak smadzennu, var buut sliktaaks raksturs arii, Ja mazaak sexy, jaabuut labakam raksturam utt. Viiriessiem patiik, ja viss ir liidzsvaraa.
Bija taada anecdote, ka sievieteem apallumu un smadzennu kopeejais tilpums ir nemainiigs lielums. Taa ari ir.
Sievietes , kas no dabas apdaavinaatas ar taam sexy formaam labaak , nu vinam ir vieglaak, daudz kas pats iekriit rokaa, un taapeec vinnas censsaas mazaak...pat izgliitot sevi mazaak. Jo taapt viss ir super forssi.
Tikai noveerojumi, tikai noveerojumi no dziives......

elsa      Pavirināju autores anketu , paskatījos, ko jamā te ir iespamojusi un secināju, ka neko citu kā seksu viņai arī nepiedāvās. Kāpēc? Izskatās, ka ar smadzenēm ir kā ir un profila bilde Zeksīgajā nakCkreklā pie saklātās gultas ne uz ko citu nepavelk.

Lucy      sevis cienoš,gudrs,izglītots vīrietis un visādi citādi feins,pirmajai kas pagadās nekāps virsū!

Deisa      Vot ieinteresē sieviete un cauri. Un tad tik sāk domāt un analizēt, kas tad ir tas, kas pievilcis. Vienam tas būs dupsis, citam smadzene, vēl kādam citam sievišķība, bet vēl citam, ka var justies brīvi, sieviete kā savs čoms. Un visiem būs sava taisnība. Mums jau dikti gribās pielemt, ka esam nabas, kas baigi izvēlas, bet patiesībā programma jau ielikta, tik ielikta tik advancēta, ka paši tos algoritmus saredzēt nemākam ( i sievietēm, i vīriešiem). :)

elf7      Nu, smadzenes jau visiem cilveekiem noderiigas, bet sieviete bez smuka dupsa :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu