privātums

Cik slimi ir tas, ka otrs slepus kontrolē Tavu mobilo kamēr Tu guli...?

esmucitta      dikti nesmuki tas ir...
visa pamatā ir neuzticēšanās... grūti dzīvot kopā, ja neuzticies otram.

marselis      si tema pazistama
tada riciba ,tas ir tikai sakums...
talak "" suna murgi""!
,zales,parrunas,liegumi nepalidz
vienigais
skirties

Lady_X      Kāpēc, lai uzticētos, ja intuīcija saka pavisam ko citu...ne to, ko saka cilvēks. Es tā vienreiz atmaskoju vīrieti, kurš teica, ka viņam nav citu attiecību:) Tad bija brīdis - vai nu sajukt prātā, vai nu pierādīt, ka es nekļūdos. Un tas bija vienīgais pierādījums, lai tālāk neturpinātu. Jo......diez vai kādreiz viņu pieķertu ar nolaistām biksēm.

riks086      (C) Forever4 2014-03-30 13:11:"..varbūt pietiks ar savstarpēju uzticēšanos un nedot iemeslus ,lai šaubītos viens par otru..."
Redz, kur formula, lai uz to pusi pat domas nebūtu.....

fargo      starp citu - jā, kādā sakarā nedrīkst skatities sievas vai vīra telefonā? kas tas tāds tagad par noziegumu?

fargo_pa      "iztiksim bez demagoģijas un daiļdiršanas...."
iztiksim, vnk piedomā ko tu raksti, jo "egeoistiskam murmulim,kuram gribās lai sieviete pieder tikai un vienīgi viņam:):):)" ir akurāt daiļtiršana, jo normālam cilvēkam ir pašsaprotami, ka viņš viedo divpusējas attiecības ar savu vistuvāko cilvēku un nevienam citam tur vairs nav vietas un protams, viņi pieder viens otram un tikai.

Murkjelis      Slimi vai neslimi, bet, ja vispār kādam rodas vēlme čekot līdzcilvēka telefonu, e-pastu vai kabatas, tad tas jau ir beigu sākums. Vienalga ir pamats aizdomām vai nav pamats, apstiprinās tās vai neapstiprinās. Visos citos normālos gadījumos var vienkārši parunāt.

ucibucPA      fargo, katram cilvēkam ir sava privātā telpa, kurā nelien bez uzaicinājuma. Man nav nekas meklējams otra cilvēka telefonā, epastā, somā, makā, atvilknē, kur glabā personīgās lietas utt, izņemot, ja mani lūdz paskatīties, atnest vai kko tamlīdzīgu..

Dvesele_kabata      cunis škrobe, ka nekad netiks Tessai klat :D :D :D Bet svešs ir svešs un tas nav jāaiztiek.

Mortal      Ja pieturētos pie tā ko te vairums izsaka komentāros... :D tad vairums noziegumu netiku atklāti... :D :D :D Jo katram ir sava "privātā" "neaizskaramā" telpa :D un kurš tad būs tas kurš lūgs lai viņa privātumā veic kratīšanu un atrod pierādījumus...? Pēc dažu spriedelējuma, ja kāds tur pagrabā iesprostotus ļaudis tā ir viņa privāta darīšana un Jums nav tiesību viņa pagrabu pārmeklēt... :D

Vispār par šo var cepties Tikai Riktīgi pretīgi ļautiņi... :D Jūs vispār saprotat ko paši te drukājat...? Telefons tas ir tik sākums... :D

marselis      ps.,ja viss pa nopietnam(nav gadijuma sakars utl..un kamer kads gul var pasiviret pa vina privatam mantam,lai igutu papildus info.,kas cik zinams sad tad notiek).
-, nenoliedzami-,patstavigas attiecibas-, uzticesanas , uzticiba ir primarais attiecibu stabilitatei!
ja rodas velme kontrolet-,lai kads butu sis velmes iemesls(greisirdiba,veklme piekert pie varbutejiem meliem,zinkare,vai berniba nedzisusi kleptomanija vkc.),tad sada kontrolesanas prakse parasti atri iziet no ramjiem,ne tikai telefons,epasts,drebes,kabatas,izsekosana , naudas uzskaite....bet viss aiziet galejibas!

ja jakontrole kads-,kada-,...tad jajauta-,ko talak?
biezi atklajas nevelamais....kurs ir ka sekas
un ko tad?
bet ja neatklajas-,....pie kuras kontroles reizes tiks piekerts kompromats?kadreiz jau iekritis,ja ne 100,tad 1000-,lai dziedatu sev slavas dziesmu,ka piekerts pie kaut ka!
set nedomaju ka kads,kada iet pa kreisi/labi-,un ir citas attiecibas arpus esosam!
-,runa par tendenci pie kaut ka piekert-,kas ari notiek galvenokart-,lai varetu teikt-,..aha...aaa..!

ucibucPA      Mortal nejauc profesionālas darbības ar privātām attiecībām.

fargo_pa      ucibucPA (2014-03-30 14:09) viedoklis
nē, bet KAS TĀDS privāts var būt tavā telefonā, ko vīrs nedrīkst redzēt? kāpēc vispār pastāv tāda problēma? lai ņem un skatās, kas tur ir tāds, ko redzēt nedrīkst?
manā oho kastē mans cilvēks var tikt brīvi jebkurā laikā, lasīt cik uziet, tāpat bija ar traukiem.lv, telefonu, manu galveno epastu, kurš biezi tiek izmantots kopīgi. un es teikšu, ka nekādas izošņāšanas nemaz nenotiek. es, pateicoties savai profesijai, to noteikti zinātu.
kāpēc tad ir jabūt noslēpumiem? jo pati noslēpuma esamība ir tieša neuzticības pazīme.

Lady_X      _Marselis_
Manā gadījumā runa nebija par "ahā, aaa)", bet par pierādījuma iegūšanu. Un pietika ar vienu reizi. Kleptomānijā tas nav pāraudzis un citus man nav tieksme izčekot.

Pakaritampu      Neuzticēšanās. Vai nu ir pamatots iemesls, vai slimi, ja iemesla nav.

Mortal      ucibucPA privātās attiecības beidzas tad kad tās skar vel kādu citu izņemot Tevi pašu...!!! :D Te ir Tava Ego problēma... ja uzskati ka attiecības ar citu personu ir TAVS privātums...! :D Diez vai tas otrs arī uz skata Tevi kā savu attiecību privātīpašnieku... :D

ucbucPA      Hmmm, nav skaidrs teikums "privātās attiecības beidzas tad kad tās skar vel kādu citu izņemot Tevi pašu..." Vai tas nozīmē, ka privātas attiecības var būt tikai ar sevi? Un attiecības ar jebkuru citu cilvēku ir publiskas?

Ko nozīmē attiecību privātīpašnieks?

Ja sašaurinām tēmu par attiecībām starp vīrieti un sievieti, tad visvienkāršāk ir definēt, ko šīs attiecības ietver, kādas lietas būs tikai starp 2 cilvēkiem un kādas nē. Pastāv. protams, arī ētiskās normas par kurām ir šis topiks - nerakāties pa personīgajām lietām, nekritizēt publiski, nestrīdēties publiski utt.

erucanob      "bet izvēlēties cilvēku ar kuru var vienoties - ja rodas interese par citu, tad to skaidri pasaka. "-Ucis29
Nu bet protams,kā gan citādi.Visi laidēji un laidējas tā arī dara,kā padrāžas ar citu,tā uzreiz,kā par slieksni,tā shodu-"a man šodien bija sekss ar personu X"

cunis      Dvesele- kabata. Nav ne mazākas velmes to trako mātīti satikt.
Skaties kad pati nepevērties par tādu raganu pati.

Bellatrixa      Elementāra lieta, ko iemāca vecāki mazotnē, cita mantās nav ko rakāties, ja tas ir iemācīts, roka pat neceļas aiztikt cita cilvēka īpašumu, pat ar atļauju ir sajūta, ka nu labāk varbūt ne. Bet, ja vecāki neko nav iemācījuši, nu ko tur.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu