Vīstošās rozes

Tā kā oho pēdējos gadus ir kļuvis vairāk par tādu kā senioru iepazīšanās klubiņu un ar retiem izņēmumiem jaunieši neaplaimo mūs ar savu sabiedrību, un tā kā senioru grupā uz vienu vīrišķi sanāk kādas 5 sievietes, tad ierosinu oho pārmainīt nosaukumu uz "Vīstošās rozes". _Vīstošās rozes_, tas nav nekāds apvainojums, jo vēl jau viss ir tikai procesā un pavisam novītušas tātad vēl nav. Un, kā jau noskaidrojām manā tēmā zemāk, tad vīstošās r. vēl cer uz lielo mīlu, bet pamatā tik raksta jaunie gurķi un piedāvā ātro sekss. Bet katram mākonim ir arī zelta maliņa - viņi visbiežāk to sex piedāvā bez maksas!
Tātad, kurš uzņemtos vākt parakstus par portāla nosaukuma maiņu? :) Arī oho tas būtu izdevīgi, ko kā teicis dižais Rainis - "Pastāvēs, kas pārvērtīsies!"

labriit      Es esmu jau novītusī roze un neesmu te tāda vienīgā. Bet te ir arī sakaltušie dadži papilnam.Tad jānosauc par VĪSTOŠĀM ROZĒM UN SAKALTUŠAJIEM DADŽIEM.

Letonika      Nu, bēdīgs paskats uz dzīvi.... Un kā tad ar tām jaunajām sirdīm? Ar katru gadu desmitu pārliecinos, ka ne jau no gadu skaitļa ir atkarīga cilvēka dzīves kvalitāte.Ja pats esi gaišs, tad arī citiem ar tevi būs labi un bieži vien aizmirsīsies pajautāt, cik tad liela tā gadu starpība patiesībā ir. Es šeit runāju par cilvēcisku komunikāciju, nevis par ātro vai lēno seksu. Jo, baidos, ka lielāka daļa cilvēku šajā portālā meklē taisni iespēju komunicēt un neceļ sapņu pilis par savas otrās puses brīnumainu parādīšanos virtuālajā vidē.

Marihuana      Arī oho tas būtu izdevīgi, ko kā teicis dižais Rainis - "Pastāvēs, kas pārvērtīsies!" Savukārt man kā vēsturniecei, t.i., kā filologam jāteic, ka Rainis ir bildis arī kādu vārdu vīstošo rožu adresē - tad kļūsi vientulīgāks gads pēc gada, no tevis atšķelsies pēc drauga draugs... Jeb kaukāza tautas citējot, ērgļi lido vienatnē, aitas dreb barā.

rezira      rezira.Torpedo šauj pār strīpu!Pats laikam ir saulē pārkaltis dadzis,bet tad jau neglābs auksta ūdens šalts.Nevajag nopulgot seniores.Lielākā daļa ir dzīvesgudras,zinošas,pietiekoši valdzinošas sievietes.Vīrieši var saņemt necerētu baudu un prieku,nemākuļi var iemācīties mīlēšanas noslēpumus.Torpedo,baudiet dzīvi-būs gaišāks skats pasaules logā.

limonija      Dāmas, vai mums te kādam ir jātaisnojas, ka esam tik vecas un viedas, cik esam? Vismazāk jau nu tādiem netaktiskiem, vecišķiem vīriņiem, kam pašiem ne visai veicas mīlas frontē...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu