Veči meklē jaunākas... :) Un šeit tiek nolikti, -bet...

Sheit PA noliek večus pēc 40... ka tie meklē jaunākas dāmītes.. Bet, palasot Kazas... tēmu top skaidrs Ka tantuki pēc 40... Meklē te to pašu... uz pusi jaunākus, tvirtākus un garākus... :D Un tāpēc manu profilu te cheko tik Tantuki... brr... uz ko tie cer... Nesaprotu...

Stulbaa_stulbene      Deisa, nu Andre78 jau ir smagākais spama paveids n-to gadu garumā :)

selnija_      Deisa, labāk nemaz nepiemini to nenormālo spāņu mīlētāju andre78. Es viņam divreiz jau atbildēju, ka zinu, kur šis dzīvo, satieku pa ceļam uz darbu ejot un vienreiz atnākšu un sievai pateikšu kā šis te izpaužas:) Bet nekā, tāpat nepielec. Tā ka tas nebūs labākais paraugs.

Pauls      Vīrieši pārsvarā vēlas izklaidi (medības=sports=izklaide), sievietes - stabilitāti, drošību, perspektīvu. Ja sievietei jaunāks nozīmē perspektīvāks, spēcīgāks, tad vīrietim - jaunu izklaidi.

JurisK      Principā jau tam bibeles pantam par sveci un lākturi ir taisnība. Tak tomēr pat notecējusi, līka svece jaunā, mirdzošā lākturī košāk deg!:) Un, protams, arī otrādi.

never_pa      Nav jau nozīme tam, ka vīrietis meklē jaunāku, bet tieši attieksmē pret sievieti kā tādu.

Tessa      PA pasazhieris,kursh saka ohokarjeru ar temu likshanu, vienmer tiks parbaudiits na všivostj. jo tiek vertets gan vinjsh,gan temas saturs. ja vinjsh neiztur un sak apsaukaties,ka konkretaja gadiijuma,nu ko lai saka.
tas pirmais iespaids parasti ir nekljudiigs. babenes.

Forever4      Nav jau nozīme tam, ka vīrietis meklē jaunāku, bet tieši attieksmē pret sievieti kā tādu. (c)

Nu jā..reizēm gan tā gadu starpība ir nomācoša..nedaudz...bet kam vajag tikai svaigu rumpīti nevis cilvēku...tas jau nesūdzēsies :)

Deisa      /aktīvi izmanot savu limitu un pucē savu UDS/
to selnija un S_S - tik minu piemēru, kā piesaistīt sev uzmanību. Vai kādam izdodas kvantitatīvāk kā spāņu iepazīšanās saitu spamerim? Viņš nereti ir vienīgais stiprā dzimuma pārstāvis, kas gozējas popularitātes topā starp plikdupšu daiļavām.
/sapucējusies domā, ko vēl lai ieraksta, kamēr limits nav izsmelts/ :D

mieru_tikai_mieru      Tas ir kārtējais šī portāla mēbeļu izgudrotais lamuvārds... :D

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/139430/11-pazimes-kas-liecina-par-uzmanibas-deficitu

VenBer      "TĒMA BIJ... Kāpēc Te pārsvarā noliek Večus kuriem patīk Jaunas... Bet par Vecājām babenēm klusē...?!?! :D"

Večus.... Babenes !!!
Nezinu gan , savos 44, kaut kā "vecis" vēl nejūtos un nedomaju ka sieviete +- šajā vecumā jau par Babeni ir kļuvusi !
Bet tas tikai mans viedoklis, kurš drīks atšķirties no citu viedokļiem.

kokote      Mortal (2014-04-02 12:17)> Piedod, bet kaut kas Tev ir smagi aizgājis ciet- nez kā vari teikt, ka tēma nav par Tevi (pat nepamanīji, ka "tēma- tas esmu es"(pārfrāzējot ko no 17.gs) ), ja tēmā rakstīts: "Un tāpēc manu profilu te cheko tik Tantuki... brr... uz ko tie cer... Nesaprotu..."
P.S. mani nekas te pat nepieskāra, tikai atbildēju uz autora lielo brrrrr "sāpi"

selnija_      Mortalam ko gribējās? Uzmanību? Pēdējais koments to 100 % apliecina. Ir saņemta, nav žēl, cilvēcīga vajadzība. Ja to nesaņem no tuviniekiem, tad var dabūt internetā.

violinn      Ko tu te ņemies?
Dīķa iemītnieki, mēbeļu spice - kā no pārpilnības raga. Tev ēst šodien neviena nedod?

fargo      purina, ja vīriesu sauc par večiem.
sievietes bija jāmīl un vīrieši jāciena. neatkarīgi no vecuma, izskata. tu(un citi) radat fonu, lai arī pasi nesaprotat to, kurā dzīvos citi velāk. vai var sabiedrībā iedzīt lielāku aizu, plaisu par to, ja karot sāk vīriesi ar sievietēm? ko pierādit? kam pierādīt? na zlo mame uši sebe otmorožu? jā, un arī es neesmu bez vainas. katru reizi, kad uzrakstu "tante", jūtu, ka nav labi, nav pareizi, tā nevajag. mēs pasi esam tie, kuri rada attieksmes klimatu. apstākļi ir veidoti, jā... bet mēles ir aiz pašu zobiem.
kad es lasu "mīliet savus ienaidniekus, lūdziet par tiem, lai jūs būtu Dieva bērni." man nesanāk, jo es redzu, dzirdu to, kas man ļoti nepatīk personā un tad es domāju - bet, kā? kā es to varētu? "klauvē un taps atvērts", kaut kas, pēc laika, sevī man teica, mudināja - skaties uz ienaidnieku, vai cilvēku, kurš nepatīk kā uz bērnu, kurš aug. un tad man paliek žēl tā, ko es gribēju pateikt, vai pateicu. vai kad man ļoti, ļoti gribas pateikt kko... nelabu. lucy kko atkaļ "ļapņet". un tad, es mēģinu iztēloties kā būtu, ja tā būtu mana sieviete? vai man patiktu, ja kāds "tur" par viņu runātu sliktu? un vēlme pateikt asi jau kuro reizi aiziet, noklust.
ko es gribu pateikt... to mācas. tas ir jāmacas. tas nav ielikts šūpulī. mācies, mortal. un grūti ir noticēt, ka esi vīrietis. domāju, ka esi sieviete. kapēc ir jāizmetas par to, kas nav?... nezinu. varbūt kļūdos, kas to lai zi´.

wolands      Šaurs skata lenķis. Cilvēki meklē tādus, kas viņiem patiktu. Vecums ir tikai viens un, bieži vien, ne pārāk svarīgs parametrs. Es "vecumu" aizvietotu ar veselību, enerģiju un atvērtumu. Ja Tev visi šie parametri būtu līmenī, tici man, Tavs vecums nespēlēs īpašu lielu nozīmi. Problēma ir kā to saglabāt. Lielākajai daļai ir tendence kļūt mazkustīgiem, slinkiem un uzsvērti konservatīviem :( Cīnīties ar to nepavisam nav viegli ;)

violinn      Novecojam. Un?

VenBer      Mortal - nevajag jau uzreiz galējībās mesties ! Un viss atkarīgs , ko Tu domā ar vārdiem " lec kopā ar 18.gadīgiem.. :)" . ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu