Vai šis portāls atbalsta sliktu izturēšanos pret sievietēm no vīriešu puses?

_es_esmu_      Vai nav grūti dzivot, lietas uztverot pārāk personīgi?

VECA_PIEPE      Tessa,...bet vai ta visus koncentrátus bez iznjémuma, ir vérts njemt nopietni un vai vispár ir vérts pie tiem piedomát? Káda iemesla péc vispár párslogot savas smadzenes ar liekiem prátojumiem par virtuálajiem avatariem,...kurus realitáté i netaisies iepazít?
Cilvéki virtuáli izklaidéjas un ká grib, tá arí to dara.
Nekad jau nevar paredzét vai virtuálais téls- sliktais vecis, kursh sheit ká puishelis ísbiksés, ir aizkavéjies skolas solá un virtuáli sievietes ká skukjus aiz bizém rausta,...realitáté ir no tiesas saprátígs vírietis, reáli stabils un nopietns jebkura veida attiecíbás...vai arí vinjsh realitáté ir pilnígs pretstats gudrajam, atbildígajam un visu zinoshajam virtuálajam télam shajá saitá?

Skumji, ja virtualitáte ir kljuvusi par realitáti,...bezceris izklaidei netá, tá jau tad ir apmátíba.

Aigars53      Kritusi sieviete, beernus neciesh, nesträdäjosha, ar lieko svaru, appreceeties gribosha (lai iegütu varu pär viirieti ) un neiedomäjami augstäm prasiibäm pret partneri visäs jomäs !!!
Nu kursh tad tädu gribees PACELT ?????????????
Vajag tikai papeetiit...

kaza_1965      un kā tad Aigars53 iesaka uzsākt to pētniecisko darbu

mieru_tikai_mieru      šis portāls atbalsta dzimumu vienlīdzību - arī sievietēm ir atļauts slikti izturēties pret vīriešiem. Un tāpat arī atbalsta labu izturēšanos, no abām pusēm.

Bellatrixa      Ja švaki ar nerviem - nav ko darīt netā, pavisam vienkārši.
Proti, ja gribas izcelt gaismā savas apenes un ne tikai tās, lai visi aplūko, tad nav ko ņemt ļaunā skarbākus komentārus.

erucanob      Tie sliktie vīrieši te pa brīdim uzpeld,bet tad kaut kā ātri pazūd/susurs un kādi vel te ir bijuši/varbūt viņus sods ķer.:)
Bet sievietes kā jau sievietes,izrādām talantus nozākāt un aprunāt.Kaut gan,tādu te nav daudz,tikai tāds maziņš bariņš.Pārējā publika klusēdami lasa,iepazīstas,sekso,koroče dzīvo reālu dzīvi

Lucy      Ja pati/ts usprāsas tad dabū arī to slikto izturēšanos.
Pamēgini pret mani slikti izturēsies,pati/ts uz elle aizskriesi un katlā ieleksi,man tikai atliks piešaut sausāku malku un pieliet eļļas devu:DDDD
la-la-la-la-laaaa

Stulbaa_stulbene      Kādus gadus atpakaļ, kad pirmo reizi šeit iemetu aci, man radās līdzīgas domas, ka te notiek savstarpējā dzimumu cīņa, kurš kuru vairāk noliks, kam iespers pa sāpīgāko vietu utt. Tagad es uz to skatos kā uz savstarpējo koķetēriju, raustīšanu aiz bizes :)

non_grata      parausta, sakoļī un aizved uz dančiem
https://www.youtube.com/watch?v=6uLTypmSvsA

Aigars53      kazai_1965 Elementäri Watson! ... izgliitojies vispusiigi tai skaitä meerenu kaudziiti psihologjijas grämatu izlasi - nu tas tad bütu säkumam ;)

Vucis      av2 (2014-04-04 08:43) viedoklis
...tad kad satiec iisto, zeme apgriezzaas ar kaajam gaisaa :P :) Un deel tiem momentiem ir veerts dziivot !
--------------------------------

Man kā vēsturniecei būtu interesanti zināt, cik regulāri tu satiec "īsto"? Reizi gadā? mēnesī? nedēļā?

P.S. Apsveicu ingrīdu ar ikubaņa izbeiKšanos.
P.P.S. Mans čuhs saka, ka drīzumā sagaidīsim daudz intriģējošu topiku :-)

solveiga23      Vai manu dieniņ,cik sasāpējis jautājums.....varbūt jaunākām sievietēm,kas "uzdomājušas"nopietnas attiecības,tā arī šķiet,bet to visu vajag ņemt vieglāk, ne jau oho vīru atradīs...vot,nepatīk,ka sievietes par babenēm sauc!
Un nav obligāti uz visām replikām iespringt.....obligāti tikai jāelpo,lai neaizietu pie pētera.

ko_nu_vairs      Nesaprotu,kā var kādam traucēt Ingrīda.Nepatīk,nelasi.Bet vēlme aizbāzt citiem mutes laikam tomer spēcīgāka.Tas pats ar Jozolsēnu,riebjas,bet katru stundu tik par viņu vien runā.
Un tagad par tēmu.
Neesmu satikusi šeit nevienu vīrieti,kurš slikti izturētos,tieši otrādi,šeit satiku savu tagadējo draugu,pozitīvu cilvēku.
Ko sēsi,to pļausi/zemnieku ticējums/

solveiga23      Ļoti daudzi sieviešu komentāri atgādina skolas laiku,jo vairāk puiši bāza somās visādas riebeklības,jo vairāk meitenes sita šiem ar grāmatām pa galvu. Vajadzētu tā kā paaugties,gadiņi ta pagājuši,prātiņš arī lielāks....

Miskastes_Runcis      TG/AM. Nav dūmu bez uguns. Ja vīrieši slikti izturas pret sievietēm, tad tas nozīmē, ka arī sievietes ir slikti izturējušās pret vīriešiem. Un neviens te NAV balts un pūkainC!

vaarnu_kaajinjas      vislabāk cilvēku var iepazīt pasakot viņam kritisku piezīmi :) ja visu laiku būs tik savstarpējs uķi-puķi, tad beigu beigās var izrādīties, ka cilvēks ir savus netikumus labi slēpis un maskējis un kristiskās situācijās uzvedas galīgi neadekvāti.

selnija_      Neskaidrs jautājums. Kaut kas noticis? Ir pamats tā domāt? Lakam esmu kaut ko palaidusi garām.
Nesaprotu, kā var izpausties atbalsts šajā gadījumā. Slikti izturas daži, bet ja attieksme ir pareizā, tad satraukuma nav un tas ātri aizmirstas. Tāpat kā dzīvē. Manuprāt, jo svešāks cilvēks, jo vienaldzīgāka attieksme pret jelkādu sliktumu no viņa puses. Vissāpīgāk liek ciest vistuvākie.

_Biezaa_oome      Jaa. "nu taadi juus latvieshi esat". /c/

Ljekainiitis      Manuprāt te viss ir vienkārši - kā sauc, tā atskan ..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu