Vai ir da jebkādi mīnusi?

Vai ir da jebkādi mīnusi?Vai ir da jebkādi mīnusi būt otrā esības pusē? Nu vnk būt mirušam, ja kāds neizprata jautājuma būtību... ;)

Tessa      manuskripti nedeg.
ta k-ka.

lubs      spaisiņš svin uzvaras gājienu?

VECA_PIEPE      Man tá domát- ja es búshu mirusi, tad taksh manis vairs nebús,...a ja manis vairs nebús, tad taksh ar nebús kam par tiem "+" vai "-" otrpuss prátot.
A, ja tá labi padomá- iestájas náve, dzívíba pamet kjermeni,...kursh tiek aprakts vai sadedzináts.
Dvésele (péc manas náves nu jau vairs ne manéjá, jo tá nu jau bús dvésele citam,...cerams cilvékam, ne insektam vai kádam nezvéram) iemiesojas no jauna,...lai reiz atkal pamestu mirushu kjermeni un atkal iemiesotos jauná.
Jebkurá gadíjumá, manas smadzenes sapús kopá ar manu izbijusho kjermeni vai tiks kremétas,...mirushas smadzenes ir tikai dalja no mironja, bet dvéseles jaunajam kjermenim jau bús cita cilvéka vai bútnes smadzenes un prátojumi,...ne manéjie vairs.

Ieklausos      Mūžīgais miers ir jānopelna, jāizcīna vai, atzīstot, ka vairāk nevari, kā izdarīts, jāpadodas. Ātrāk nu nekādi.
Mīnusi nez vai ir, bet sliekšņa pārkāpšana gan varētu būt ar mīnusiem.

VECA_PIEPE      ...un mani prátojumi sapús kapá, kopiski ar manu izbijusho kjermeni un tárpi to édís...
(gribu kreméties)

Ieklausos      Un vispār, kamēr nāve vēl tālu (tai netic), tikmēr filozofē šādi. Kad tuvu, citādāk. Cilvēks, iespējams, kaut ko sasniedz tik tālab, ka neapzināti tic nemirstībai (nāve - zināšanas) vai vēlas būt nemirstīgs.

HRDS      Pat Tārpi Piepes neēd... :D :D :D tā kā piepene kremeejies kamer veel dziiva... :D

KrasulaPa      >GreyAlien

Nēe, absolūtais mani garlaiko. Dodo priekšroku relatīvajam, mainīgajam, plūstošajam.

Vucis      Personiskā pieredze? Tādas nav :-)
Jo esības robežu (par laimi vai, varbūt, nelaimi) šķērsojusi neesmu.

av2      var jaubuut, ka no jumta nolekt ir vieglaak, ja liidz aknaam dzilli tici, ka ta sir tikai...lifts uz gaisssaaku naakotni.Taa vietaa lai risinaatu ikdienas problemas, atrautos no komja, un izietu svaiga gaisaa laukaa, iesaakumaa.
Bet pamataa nestriidos ar ticeetaajiem , ka buus veel kas peec tam. Es personiigi ticu, ka zeme nav vienigaa planeeta ar intelektualam buutneem uz taas. Paskaties , cik zvaigzznnu redzi pie debesiim, a :)Un tas, ka cilveeki nav vientullli izplatiijumaa ir miljons reizzu ticamaak, kaa dziive peec tam, kad sapuusi zaarkaa !

rudzupuke26      Vai autors domā,ka kāds no šejieniešiem jau pabijis otrā pusē?Mes tikai esam dažādā attālumā no tās bijuši.Skaitu plusus šeit un tagad.

Buchux      Piepe, bet tu jau esi taa dveesele. Tu runaa tik jociigi, it kaa dveesele buutu kaut kas, ko tu tikai uz laiku esi dabuujusi, bet ir otraadi - Tu esi muuzhiigaa dveesele un kjermenis ir tikai pagaidu maaja tai ;) Un esibas otraa pusee tu gaidiisi rindaa uz jaunu kjermeni un taapat te atgrieziisies izdariit, to no kaa tagad gribi aizmukt.

Deisa      Ir mīnusi. Protams, ne visiem, bet daudz kas atkarīgs no tā, kā šeit, uz Zemes, esi dzīvojis, ko apguvis, ieguvis dvēselei garīgajā plāksnē. Ja eksistence ir bijusi tuvu dzīvnieciskajam līmenim, neattīstot garīgas vērtības, bet tikai kultivējot instinktus, laicīgās dzīves dziņas, tad tajā otrajā pusē nekas spīdošs nav sagaidāms - ātri vien atmetīs atpakaļ un tad jau izvairīties no piespiedu mācībām nevarēs.
Tāpat būs grūti, ja šeit esi sasaistījies ar egoistiskiem cilvēkiem, padarījis tādus no sevis atkarīgus. Tad, Zemi pametot, viņi cietīs, raudās utt. un tas vilks atpakaļ, neļaus aiziet uz to otru pusi, paliksi tupot uz robežas.
p.s. - nerunāju otrajā personā tieši ar autoru. Tikai un vienīgi izteiksmes veids.

AivarsN      Tāpat kā skolā,pēc veiksmīgi pabeigtas klases pienākas brīvlaiks,tāpat arī pēc labi nodzīvotas dzīves mums būs iespēja baudīt atpūtu.Tikai ja visu salaiž dēlī,tad par patīkamu brīvlaiku nav ko cerēt.

p_p      MAndomāt, cilvēks, kurš nespēj baudīt šo esību, piepildīt to ar jēgu un novērtēt tās burvību, diez vai atradīs plusus jebkādā citā esībā, if any.

VECA_PIEPE      Buchux,...Lielum Lielais Paldies, Tu mani nomierináji!,...ta jau es saspéshu sarakstít ohujinjá visu ieplánoto, nez cik gadu simtenju garumá.

Dzents      Kā tad nez to var zināt kāds?

Ananda_A      Tā kā miesa tāds kombinzons vien ir, tad gan+, gan -, kādi šeit, tādi arī tur. Dvēseli ārpus ķermeņa var dabūt arī pirms nāves, lai izbaudītu bezmiesīgā stāvokļa plusus.

labriit      Ja tur nekā nav, nav turpinājuma, tad nav arī mīnusu.
Ja ir turpinajums, tad mēs pagaidām nezinām par tiem mīnusiem, bet gan jau, ka ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu