Kādēļ vīrieši ir gatavi tērēt simtus par mašīnas remontu, bet nedzird, ja sievietei vajadzīga jauna

Mavs      A tā sieviete "savam" auto ir spējīga pati par savu algu vismaz benzīnu ieliet un logu mazgājamo šķidrumu nopirkt ?
Jebšu tikai gaida, kad "vecis" visu apmaksās ? :)

Turmas      Jauna automašīna maksā tik cik maksā. Tāpat ari remonts maksā tik cik maksā. Ja nesaskatu vajadzību pirkt jaunu auto, tad remontēju esošo. Ja kādai jauna automašīna nepieciešama tikai dēļ tā, lai aizpildītu savas ambīcijas, tad tā sieviete nav tā vīrieša vērta./punkc/

Margooo1964      ei ei muldonjas prostituta dod baudu un tu izteresi par to minimumu,a sievai atdosi visu un vel zagjes pec tam ,kad ne to nopirki

Vucis      Tik traki ir, ka viirietim buutu jau jaasadzird babulja mashiina pa gabalu? Vai babulim komunikaacijas probleemas, ka nemaak ar viirieti sarunaat?

jozolsen      Muļkis tas vīrietis,kurš cenšas piepildīt sievietes vēlmes...Jo viņas ir nepiepildāmas savā gribēšanā..

tiu      Pag, bet vai Tu tikko nerakstīji, ka neiet Tev ar to braukšanu! Kaut kas tur nebij lāga, onkuls bij dusmīgs, ka virsū brauci vai kaut kā tā!
Ta jau varbūt domā, ka iemācīsies braukt, ta dabūsi jaunu mašīnu!

_Biezaa_oome      jozels jau bez gribeeshanas nevienu teemu neatstaas. Paarmeties tak vienreiz uz jaukajiem viirieshiem, nebuus jaakauc kaa sunjam uz meenesi vietaa un nevietaa!

Andzus9      Njā... ..Jautājums no sērijas "Ja tautai nav maizes ko ēst, tad, lai ēd kūkas!"))))

Gardena      Īsts vīrietis nekad neliegs savai sievietei labi izskatīties. Par vīrieti liecina viņa sievietes izskats un otrādi.....
Jebkurš no īstajiem vīriešiem zina zelta likumu: Iepriecināta sieviete, ja viņa ir gudra, nekad neliegs baudu.....
Ja vīrietim prioritāra ir mašīna, visticamāk viņš tajā vizina, vai plāno pavizinat citu brunčus...

xxx      Gardena
Pamosties meitiņ.Zelta pipuku cienītājas savus prinčus medī citur,ne šajā portālā.:)

Almerija      Gardena
Nepiekrītu, ka vīrietim ir svarīga mašīna tikai tāpēc, lai brunčus vizinātu...uzskatu, ka vīrietim svarīga ir mašīna tāpat, kā zobi vai citas elementāras lietas, lai būtu kārtībā. Pirmkārt, tā ir drošība, otrkārt pēc mašīnas stāvokļa un tīrības daudz ko var spriest arī par cilvēku pašu. Ir mašīnāi jābūt kārtībā, salabotai, negrabošai, jo pieļauju, ka vizina arī savus bērnus tajā.
Un mašīnas stāvoklis interesēs arī sievieti...varbūt kļūdos, jo savu mašīnu uzturu pati, arī remontus un degvielu, kasko un visu pārējo...senāk, pirms dzīvoju laulībā, arī burkšķēju, cik var naudu mašīnai tērēt, bet tagad daru pati tieši to pašu.
Es šoreiz vīriešu pusē gan būšu...

bziks      Kā tas ir, nedzird ka vajag jaunu sievieti? A mož tapēc, ka jaunas sievietes vajag vienmēr.

janisb      Tapēc, ka sieviete salauzīs arī jaunu mašīnu, tikai tad remontā dažu simtu vietā būs jātērē daudzi simti :D

salve      Tas ir vienkāršs jautājums par prioritātēm: vīrietim = sekss un auto, sievietei = jaunas lupatiņas.

vermuts36      Bagāts dar kā grib, bet nabags kā var! Cits jautājums vai tas bagātais nav skops! :)

jozolsen      Un kāda būs nākamā gribēšana?!!Vai nevarētu visu sarakstu,vismaz pusi....Pieliec jau klāt gribēšanas cenas ,ievērtējot papildus izdevumus.. Varbūt jamaina ..ne jau auto...

tiu      Oi, skauģu koris! :D
Kas tur īpašs? Katram ir savi dzīves standarti un katram sava sāpe! Pat ja smieklīga, bet kas par to! Nu tajā ģimenē tā ir norma acīmredzot! Bet nē - uzreiz knābāt - ielej benzīnu utt.
Viss jau atkarīgs no iespējām.

Un vai tāpēc jārāda ar pirkstu un jādēvē par zelta pipuku cienītāju? Es saprotu, ka runa ir par pašas vīru. Gan jau sievišķis pats zin, ko var un ko nevar no sava vīra prasīt!
Smieklīgi jau ir, ka mums par to žēlojas, bet te ne tik vien smieklīgas tēmas ir postētas!

av2      Ja runa gaaja par autinnu, jaunu.Ar jaunu braukt ir jaamaak NORMAALI vismaz , jo, kaa jau te mineeja, visus remontus par juusu "ggeniaalo" braukssanu naaksies apmaksaas 3x daargaak, kaa vecam autinnam. Sorry, ja kaaada te nu apvainojaas , bet taa kaa daamas laizz, nu tas....nav leeti to to daamu viirietim :(
Ja runa gaaja par jaunaam........ kurpeem, nav zzeel , nopietni :)

Dinchux      Tapēc, ka:
1) vajag mācēt paprasīt.
2) saprast investīcijas prioritātes, kad ieguldāmie līdzekļi ir ierobežoti.

crossing      Par ko uztraucies? štrunts par auto, bet tas attiecību modelis ir.... nav man īsti vārdu, grūti komentējams. :))

Piparkuka      piekrītu inner....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu