Kā sadzīvot ar tiem, kas pieraduši dzīvot vienai dienai?

AivarsN      Ja dzīvo šodienai pēc vislabākās sirdsapziņas,tad rītdiena un turpmākās dienas no tā necietīs,bet tikai iegūs.Tikai nevajag šo dienu dzīvot kā pēdējo un lieki kārdināt likteni.

MaryClaire      nekā savādāk, kā vien tāpat. šodien tiek izdota visa mēnesim vajadzīgā nauda par ... zelta nakCpodu, bet pārējās 30 dienas var dzīvot no roltoniem un pārvietošanās ar velo.

pārējo jau pateica - būtībā, tā ir laba īpašība - tādi cilvēki reti kad "gruzījas". un vienmēr atrod veidu, kā tikt pie naudas roltoniem

MaryClaire      starp citu, ja tas nav pieņemami, tad labāk pat nemēģināt!!!

Deisa      Sākumā vērts uzdot pašai sev jautājumu - vai tiešām ir jāsadzīvo ar to, kas šķiet nepieņemami. Situācijas var būt dažādas. Ja kaisle uznākusi uz tādu viendienīti, tad jāpieslēdz saprāts un jāizanalizē - vai tiešām man to vajag rēķinoties ar to, ka tas cilvēks nemainīsies. Ja arī mainīsies, tad nebūs tāds, uz kādu tā kaisle uznāca. Ja attiecības ir jau senas un stabilas (bērns, vīrs, brālis utml.), tad atliek vien pieņemt, ka katram sava dzīve. Ja jau cilvēks par viendienīti kļuvis, tad viņš savu izvēli jau izdarījis attiecīgi apstākļiem, kuros šāds dzīvesveids ir ticis pieņemts. Var vien runāties, ne nosodot, bet sakarīgi argumentējot, pastāstot, kādi ieguvumi (viņu interesējoši) varētu būt mainot dzīvesstilu.

runcis      Dari kas darāms, šodien un rīt notiks kam jānotiek. Mēs nevaram izmainīt to, kas notika vakar, mēs nezinām, kas notiks rīt, varam tikai minēt.

mieru_tikai_mieru      ar viņiem vajag nevis sadzīvot. No viņiem vajag - mācīties!

Lucy      vnk uzprasīt,ka sadzīvojat? man blakus nav tādu,ir protams tādi pazīstami,kuri gaisa grābšļi vien ir tie ļauži,jo pārsvarā dzīvo pāri saviem ienākumie,vienmēr ir parādos un dzīvo no algas līdz algai.

irgo      Ja mūsu vecāki būtu dzīvojuši vienai dienai, tad ...tad mūsu nebūtu un nebūtu arī šī jautājuma.

solveiga23      Ir taču vienkāršāk-dzīvot tikai šodienai,jo lielos vilcienos,neviens nezin,ko liktenis sagatvojis ir mums rīt.
Neciešu tādus,kuri savu dzīvi saplānojuši un,kad sanāk vilšanās,tad ir puņķi un asaras un retorisks jautājums- kā tad tā-es taču darīju visu,lai saplānotais īstenotos. Bet dzīve ievieš savas korekcjas un tās mēs nevaram zināt šodien.

nematode      Es esmu tūdu muša krajēja - no krāt tūdus.

marselis      UN KA SADZIVOT AR TIEM-,KURI DOMA KA DZIVOS MUZIGI?
(kaut kad...atradis milotu,kaut kad nopirks maju,masinu,moci,kaut kad berni ies augstskola-,...)

Laiciga pasaule-,viss laicigs!
Un kada vaina-, vienai dienai,
vai ieplanotai piecgadei,piecdesmitgadei!

paradoks-,...dzivot vienai dienai
paradoks..,dzivot planotai piecgadei!
Jedziens"" Dzivot"",ka kaut kada krejuma burcina! Idejiski tiek parnesta laika un telpa uz prieksu(pie visa nesaskabstot-,saglabajot ieprieksejas velmes,idejas, utl)?

Mooonlight_shadow      Liekas, nevajag jaukt dzīvošanu te un tagad & šodienā ar bezatbildīgu trallināšanu un visa izšķērdēšanu :) Doma tiem, kas sludina, ka jābūt šajā mirklī un jādzīvo tā, itkā tā būtu pēdējā diena...ir cita :) Darīt to, kas ir svarīgs ar 110 % atdevi un nechakarēties ar nenozīmīgiem sīkumiem, kas aizņem lielāko daļu mūsu dienas....who knows :)

_CatNap      aizdomajos par byebye (ari bikini) viedokliem -dzīvot vienai dienai patiesībā ir gudri un baigā māksla. japiekrit. ar domu, ka neko nevar labot, mainit, papildinat, padarit nebijusu.. milziga atbildiba! bet laikam ne jau par tom bija autores sape.

velies      Nevajag mēģināt sadzīvot, vari arī neizdzīvot (laigan, kas nenogalina-norūda un pieredzi paplašina).....pamēģini vienkārši dzīvot savu dzīvi, tad noteikti sadzīvosi, izdzīvosi un dzīvi baudīsi ar savējiem, ja proti Tevis pašas nolūki būs patiesi!...:D
Kāda ir tava izpratne: "Dzīvot vienai dienai"??? Jebkurā gadījumā...laimīgs cilvēks ir tas, kurš laimīgs ir šobrīd, nevis tas kurš plāno būt rīt! Un ikviens no mums kļūdās.....laigan auglīgak kļūdīties ir kaut ko darot, nevis fantazējot un aplauzoties par nepadarīto...:D

_Krasula_      Nu, ja viņi patiešām dzīvo vienai dienai nevis vienā dienā...tad neveidot kopēju saimniecību.:)

marselis      sakuma-,kads cits plano(vecaki),kad iemacijies so planosanu-,uzsak planot-,..tad paliekot pratigaks-, dzivo diena, ..bet kad gudraks-,tad vienkatsi macas BUT!

selnija_      Pēc taviem komentāriem izskatās, ka tie cilvēki parazitē uz tava rēķina, lai vai kas viņi būtu. Jā, skan skarbi, bet tā ir realitāte un ikdiena ļoti daudziem, citi to vēl sauc par karmu. Vari visu mainīt, atliek tikai sagribēt. Bet vai tas būs saskaņā ar tavu sirdsbalsi? Tas jāizdomā pašai.

MaryClaire      nu bet kāpēc ar tādu cilvēku ir jādzīvo kopā??????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu