Kaisle, mīlestība, cerības, vilšnās.......

Nu jau man 50. Viss sākās 3 gadus atpakaļ. Aizbraucu pie jaunības draudzenes uz laukiem un satiku viņu, vīrieti , kurš mani vilināja , no kura zaudēju saprātu un es nespēju pretoties viņa šarmam. Pazinu viņu jau no bērnības.Bija ziemassvētki un tā kā viņam šajā dienā bija dzimšanas diena saucu viņu par savu eņgeli. No šīs tikšanās izmainījās mana dzīve. Bija neprātīga kaisle .Mēs nespējām atrauties viens no otra....pēc neprātīgas kaisles nakts nedomājot piedāvāju braukt pie manis uz Rīgu un viņš nedomājot piekrita..... Nezinu kas piešķīra vairāk uguni mūsu attiecībām, varbūt tas ka mums bija maz laika, jo viņš bija atbraucis atvaļinājumā no ārzemēm kur strādaja jau vairākus gadus....Svētki bija beigušies, Jaunais gads sagaidīts. No pavadītā laika kopā bija palikusi piepildījuma sajūta, sāpoši mukuļi un līdz asinīm noberzti ceļi..... Viņš aizbrauca. Es pat viņa tel nummuru neņēmu, jo gribēju lai viņš pieņem lēmumu pats, kad manis vairs nebūs blakus.Jau tad zināju, ka mīlu viņu neprātīgi, bet bija viens bet....mums gadu starpība ir 10 gadi un tāpēc gribēju lai lēmumu pieņem viņš. Viņš pieņēma lēmumu un zvanīja man katru dienu. Mēs stundām ilgi runājām pa telefonu.Pa 2 gadiem biju gan es pie viņa aizbraukusi ciemos, gan viņš Latvijā.Gadu atpakaļ viņš atgriezās Latvijā un no pirmās dienas mēs dzīvojām kopā . Dzīvojām draudzīgi nestrīdējāmies.Nodarbojāmies kopā ar nelielu biznesu. Daudz jau nekas nesanāca, bet dzīvot varēja.
Viņa negaidītais lēmums brakt strādāt pie tēva kokzāģētavā mani pārsteidza nesagatavotu.Es ļoti labi sapratu jau no paša sākuma, ka nekas labs no tā nesanāks. Piecas dienas viņš dzīvoja pie vecākiem un strādāja, bet brīvdienāš brauca pie manis uz Rīgu.
Ne par velti es uztraucos, pagāja pāris mēneši un tikpat negaidīti es uzzinu, ka viņš vēlas pārtraukt ar mani attiecības. Nekādu paskaidrojumu, nekā.... "Tu esi skaista, laba saimniece, seksīga, bet es no tevis aizeju " Punkts ! Tas sāpēja, sāpēja tā

fargo      spiedusi?
bet vai neesi "spiedusi"? sievietes cenšanās dominēt rada fatālas sekas attiecībām. ja vīrietis neuzņemas vadošo lomu, tas tikai liecina par viņa attieksmi pret notiekošo, kas ja ir pasīva statusā, var būt tikai laicīga temiņā.
vai tā bija, var tikai minēt.
par sievieti no kaimiņu mājas...
bet vai tad visa šī patērētājsabiedrības attiecību paradigma nebalstas uz to, ka galvenais, lai cilvēks būtu laimīgs? tāda masīvi egoistiska, egocentriska nostāja, ka sliktākus maina pret labākiem. piemēram, tik bieži var lasīt viedokļus, ka bērnu dēļ palikt ģimenē ir bez maz vai noziegums pret... jā, pret ko gan? vai ja precēta sieviete šļūc pa kreisi un galvā ir uzvārījies buljons, tad pamest savu "veci" un sekot sirdij ir cēli un visādi citādi ļoti pareizi, jo "dzīve tak viena" un "viņš/a neaug man līdzi" un cita līdzīga bredjatjina tak nosēžas masu apziņā un viņi tieši tā arī dara, dzīvojas.
nu, lūk. tevi... nomainīja. viss, kas bija iepriekš ir dzēsts. kur labāk, tur manas mājas. kur siltāk, tur mana pakaļa jūtas labāk. vienkārši un saprotami. "ka tik cilvēks būtu laimīgs" un nav svarīgi, ka tas nozīmē, ka kāds kļūst nelaimīgs.
vēl citi tankisti stāsta, ka ja tu viņu patiesi mīlot, tev tagad esot jābūt priecīgai, varbūt pat laimīgai.
ja nopietni, tad nedomāju, ka te kaut kas ir darāms. tas ir kā lietus. tu saliji. būs jānožūst.

solveiga23      Sāpēs vēl ilgi un netici tam,ka saka,ka laiks dziedē,ne vella!

slaida      es ari par to,ka japriecajas par tam5asinainajam sekss dienam,jo kas zin,tas varbut bija tavas pedejas un tapec tik mokosi kaisligi asinainas:DDDDDD
luk ari pieradijums nu netici tu tiem nakts uzdzivotajiem un nav tur tads stāsts,ka tu tur safabriceji,vins atgriezas majas pie sievas un berniem,kad atkal uznaks kucu laiks,gan pieklauves ari pie tavam duravam:DDDDD
Ir jau labi,ka tev vismaz ir (c)palikusi piepildījuma sajūta, sāpoši mukuļi un līdz asinīm noberzti ceļi.... jessss labais:DDDDDD

limonija      fargo (2014-06-26 18:40) viedoklis -nu, lūk. tevi... nomainīja. viss, kas bija iepriekš ir dzēsts. kur labāk, tur manas mājas. kur siltāk, tur mana pakaļa jūtas labāk. vienkārši un saprotami. "ka tik cilvēks būtu laimīgs" un nav svarīgi, ka tas nozīmē, ka kāds kļūst nelaimīgs.
vēl citi tankisti stāsta, ka ja tu viņu patiesi mīlot, tev tagad esot jābūt priecīgai, varbūt pat laimīgai.
ja nopietni, tad nedomāju, ka te kaut kas ir darāms. tas ir kā lietus. tu saliji. būs jānožūst.(c)

Skarbi, bet patiesi vārdi:)

Roziite24      Staasts par lurbiigu latvju engeli,skumji,tik vien jau tie engeli spej-lupatiiga dziives uztvere,un veel jau jautaajums,kurs sajaa gadiijumaa ir taa glupaa aita-manupraat,lielaas kaiminmaajas tiikotaajs.Spilgts piemeers muusdienu attieciibaam,tik vien speej,kaa kaadu briidi kniebties,tad mesties jaunos mediibu laukos.Lai tak zenkim veicaas!

riks086      Nav jānožēlo tas, kas izdarīts, bet gan tas, kas palicis nedarīts...

sed      Es savulaik arī tieši tāpat pametu gudru, seksīgu un veiksmīgu sievieti. Bija jau labi kopā, ceļojām, izklaidējāmies, tikai naudu tam visam pelnīja viņa. Es kādu laiku cietos, bet cik ilgi normāls vecis var dzīvot uz sievietes rēķina. Nenoliegšu, bija patīkami dzīvot pārticībā. Tomēr es labāk velku ar sausu maizi līdz algai, nekā gdīvoju uz cita rēķina. :)

psychobitch      Viņš desmit gadu jaunāks par tevi? Bet loģiski... viss notiek tā, kā tam jānotiek

adamsone      Sižets ar kau ko atgādina Jaunsudrabiņa "Aiju", tāda variācija. Neapgarotas un neapdvēseļotas kaislības... Labākais dzīves laiks - piecas sunīšu pozā pavadītas dienas. Mde.
Un arī aiziešana tādi pati - tur Jānis aizgāja palīdzēt un iekrita Aijas migā, te - aizgāja gaterī pastrādāt un arī kkur iekrita....
Ar kuru no lauku mājas sievietēm tad viņš tagad ir kopā - ar māti vai meitu??
Lauku rapsodija samogona mērcē. Manī joprojām Staņislavskis nav aizmidzis...:(

Lauu      chirkair, es to saku no pieredzes. Es esmu pametis sakārtotu un stabilu dzīvi, apgāzis to ar kājām gaisā, tikai par iespēju būt ar to, kuru mīlu. Neatkarīgi no tā vai mēs būtu kopā dienu, nedēļu, mēnesi vai gadus, es ne mirkli nenožēloju pamesto, jo zinu, ka visa mana līdzšinējā dzīve bija prelūdija tām sajūtām kad esmu kopā ar viņu. Tas ir vērtīgākais, ko dzīvē var piedzīvot.
Tici man, pat viena laimīga diena ir daudzu pelēku gadu vērta. (c)

Tessa      mani arii uztrauc neona burti "Ne verju!!".
da ij neticu tadiem pardziivojumiem. podumajeshj,citu atrada. nu un? vieniigais uz pasaules vai lejassantehnika no zelta?
atkal Ne verju. maksliigas problemas.Lauku rapsodija samogona mērcē(c)

adamsone      Un tad mēs no dažiem acu skatieniem un kādiem vārdiem iztaisām Lielo Mīlu, kuru atceramies visu turpmāko mūžu. Un jo vairāk laiks iet, jo skaistāks viss kļūst. ;)
Es Līgo vakaru pavadīju kopā ar tādiem kaislību upuriem, kuri atšķirībā no tevis nevis pašķīrās, bet ir kopā vēl joprojām un piecieš viens otru kā tulznu uz papēža.
Kas tad jums vēl bija bez seksa? Nu stāsti, siersniņ; par to mazo biznesiņu kaut kā neticas, ja vien tas nebija tukšo pudeļu lasīšanas vai pirtsslotu siešanas bizness...

maashele      Vari taa arii neuzzinaat iistos iemeslus, iespeejams,ka vinhs pats pat iisti nenoformuleetu, arii taada versija pastaav, varbuut tika nokaartots karmiskais paraads un viss, naakotne atkariiga no taa, kaa shobriid reagheesi shajaa situaacijaa, esi gudra, jaanoveel:)

jozolsen      Illūzijas fantāzijās un skarbā realitāte konkurencē.

Briliant      Tev vienkārši jādzīvo uz priekšu, tā bija viņa izvēle...nemeklē vainu sevī un neanalizē ar ko tā otra labāka .

salve      Tāds parasts stāsts.
Ko darīt? Dzīvot tālāk un priecāties, ka varēji ko tādu piedzīvot. Neiestrēgt pagātnē un atmiņās.
Nevienu attiecību sākumam vai beigām apdrošināšanas polisi neizsniedz, kaut daudzi vēlētos apdrošināties pret neuzticību, šķiršanos, pamešanu, aiziešanu utt.
Un nav citiem jāzina, kas vēl bija vai nebija.

vis_vis_vis      Tēma ..nu super vienkārši, bet komentāri vispār..ddd..Komplimenti Adamsonei, viņas komentāru dēļ vērts palasīt PA..Dzīves gudra un asprātīga sieviete.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu