Latviešu autoritātes2

Paturpinot tēmu: ar kuru no pretējā dzimuma latviešu autoritātēm (slavenībām) un KĀPĒC jūs vēlētos veidot ģimeni, dzemdēt bērnus utt.? :) Tā kā ši tikai fantāziju spēle, tad var arī no tiem(-ām), kas Aizsaulē ..

Tinte      Balsoju par dakteriem.

AivarsN      Fanoju par Ievu Akurateri,ne tikai dēļ viņas fascinējošās balss.

jozolsen      Ja jau itkā vīrietis sāk uzdot jautājumus,kā sieviete...Sapņi ,ilūzijas...fantāzijas..Ģimene ir ilgtermiņa pasākums.Un tās slavenības reālajā dzīve,sadzīve nav jau tās labākas.Viņiem daudz putnu galvā..

Deisa      Nevaru iedomāties kaut kādus nereālos sapņus par kādu, ko nezinu. Esmu reāliste, tāpēc izvēles loks būtu visai šaurs, apsverot tikai tās "slavenības", kas personīgi pazīstamas. Tāpēc varu minēt tikai divas, kuri kā vīrieši ar viņu dzīves uztveri fascinē, ar kuriem ir interesanti un patīkami atrasties vienā kompānijā - Juris Rijnieks un Harijs Ozols. Bērnu ražošanai gan šos kungus neapsvērtu, ģimenei arī ne, jo esmu ļoti pat apmierināta ar savu jau esošo ģimeni.

neratni_stasti      Tak visi viņi ir tikai cilvēki, ar saviem plusiem un mīnusiem, un neko daudz neatšķiras no pārējiem. Pārcilāju prātā visu sev zināmo un pazīstamo slavenību vīriešu plejādi - oj, nevienu negribētu par bērnu tēvu. Labākie bērnu tēvi nav "tik slaveni". Kaut kur klusiņām ir, bet ne jau tik plaši, lai oHo publikai viņu vārdi kaut ko izteiktu. Piemēram, kurš tad ir dzirdējis ārstu Uģi Beķeri? Bet superīgs ārsts un cilvēks. Un tādā garā.

hefny      ja nedertu..tas aktieris Andris bērziņš tāds padevies zaļoksns dižkoks,teorētiski patika garīgāplāksnē dzudz kas no tā,ko darīja Edgars Liepiņš, patika Kārlis Sebris-džentelmeņa stāja,runa,iznešanās,arī prātīgums, Kārlis Ulmanis/no coment/,dakteri,kuri strādā/nevis gozējas muldoņu barā/,Pēteris Brūveris/dzejnieks/,Uldis Briedis,glābēji,piloti,olimpiskie sportisti-vispār daudzi sportisti ir braši, latvju bāliņi-savās lauku sētās ar skanīgu balsi+seno amatu reāli piekopēji,savas dzimtas māju un darbu turpinātāji.oij...tāds ,kura azotēvar un aizvējā var justies droši pat pudu sāls pamazām izēdot. :))

iluuuzija      Torpedo, man viņš patīk tāds kā ir, tāds, kādu viņu esmu iedomājusies, jo reālajā dzīvē jau nav nācies iepazīt..

Vucis      Man kādreiz līdz sirdssāpēm patika Žerārs Filips.

Bet visumā piekrītu Tiu: jautājums stipri truls. Elkiem nedrīkst pieskarties - zeltījums sāk birt nost.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu