Vai jums patīk apmeklēt pasākumus bez pavadoņa?

Jautājums dāmām - kā jūtaties dažādos radu, kolēģu(un ne tikai) tusiņos, ja nav sava veča pie sāniem? Kā Bridžita Džonsa viena pati galda galā?:D

Lucy      Parasti neesmu viena,bet ja iegrozās tā,ka esmu viena un man gribās apmeklēt kādu pasākumu,nav problēmu varu arī viena,bet pārsvarā uzzvanu radagabalam,kādiem draugiem,uzjautāju kādi plāni šodienai,laižam tur un tur dzīvē.
Gala beigās man ir mans uzticamais draugs kurš mani saprot un ir vienmēr uzticīgs!/suņpuika/

JBG      Man gan nepatīk uz pasākumiem doties vienai,tad labāk izvēlos sēdēt mājās.

mieru_tikai_mieru      ideāli! Pēdējā laikā bieži pieķeru sevi pie domas, ka visādos veidos mēģinu no pavadoņiem tikt vaļā. Jo tā ir ērtāk. Vari uzvesties, kā gribas. vari vilkt mugurā, kas pašai (nevis pavadonim) patīk. Vari dejot kaut ar katru pretimnācēju un pēc tam ne1 nebūs jāatskaitās, kāpēc tik ilgi vai tik cieši dejoji. Nebūs jāklausās, ka kādam pēkšņi ir kļuvis garlaicīgi, ka gribas mājās, ka futbols taču drīz sāksies utt. Nebūs neviens komas stāvoklī pēc ballītes jātransportē mājās. Braucot ar ričuku, nebūs jāpieskaņojas otra braukšanas tempam - varēšu apstāties pie katras rudzupuķes vai urgas, lai pafočētu, vai pasēdēt grāvmalā un paēst meža zemenes.

ChewbaccaTheWookie      Jāpiekrīt deltaplānam, šeit jau nu tiešām ir īstā vieta, kur šo jautāt :). Neba nu tāpat dāmas un jaukundzes te tusējas mēnešiem un gadiem, nevarot vien izvēlēties īsto ´´daiktu´´. Un pat tīri smukas ilgstoši tusējas, bet redz labāk tomēr vienai- brīvība un vēlme ´´paturēt visas iespējas atvērtas´´ ja nu tas viens fantastiskais tomēr uzrodas.
Gribi būt ģenerāļa sieva? Appreci zaldātu un dari visu, lai šis dienas kļūst par ģenerāli.

Tessa      planerdelta (2014-07-10 01:49) viedoklis Izlasi kaa komentee Tavu jautaajumu vairums sheit esosho sievieshu un atbildi pats sapratiisi, bez iipashas piepuules, pie tam.
planerdelta (2014-07-10 01:44) viedoklis Limonij, loti nepiemerota vieta shim jautajumam, jo parsvara tachu te ir vietuljas sievietes.

tev ir realas problemas ar sievietem, veciit :DD paris minutes divas sapes izkliegt-shita pat musu advancetajiem parinodariijumiem nesanak :D
un ka tu zini,ka tas,kuram patiik pabut vienam,ir vientuljas? :DD

dzzekiss      Pilnīgas muļķības. Visām te ir čaļi, tikai viņas tos neņem līdzi, jo vēlas pabūt vienas, tādēļ jebkurā pasākumā, sākot ar teātri un beidzot ar korporatīviem 3/4 ir sieviešu. Mūs elementāri atstāj mājās raudam.

MaryClaire      dzzekiss, un kas Tev daļas par to - ir vai nav? nu un, ka ir? nu, ir, nu un?
raudātājs atradies! i pareizi, sēdi ar´ mājās, nav ko vazāties līdzi, kad sieviete dodas izklaidēties. *ļin ar-arā

dzzekiss      es jau neko, vajag izvēlēties tādu, kuru nebūs kauns citiem rādīt, ļin ar-arā. P

selnija_      Jūtos pat ļoti labi! Garlaicīgi nav nemaz un ko citi par to padomās, ir vienalga. Jāsāk mācīties dzīvot tā kā patīk un darīt to, kas patīk/ps.s. likuma ietvaros protams/ un būt vienaldzīgam pret citu domām.

solveiga23      Ui,kā pietrūkst pavadonis teātra izrādes,kino ,kāzu apmeklējumiem. Un pati vien esmu vainīga,ja nevaru kādu uzaicināt to izdarīt kopā,varbūt baidos no atteikuma?

adamsone      Radu tusiņu nav, kolēģu tusiņos nav pieņemts nākt ar otrām pusēm un to apmeklējumu vispār minimizēju, ja nebūtu darba līgumā rakstīts, ka jāpiedalās sabiedriskajā dzīvē, tad neietu vispār.
Attiecībā uz izklaides pasākumiem - visumā nebūt pret, ja būtu kāds kungs ar līdzīgām interesēm, bet ja nav, tad iztieku. Atceros, te bija tāda ūberaktīva kundzīte gados, kas pierakstīja visu internetu ar savām dienasgrāmatām un viņa bija iztēlojusies, ka nu tik būs, brauks no savām Cēsim vai kurienes-turienes uz Rīgu, uz koncertu, ar draudzeni, viņām pievienosies kādi vīrieši, būs kulturāls un galants izklaides pasākums. Ka tik ne arī. Pie šejienes kundziņiem dāmas brauc uz māju ar kotlešu pusfabrikātiem, kāpēc viņiem uzņemties pilnīgi nevajadzīgu slodzi...
Laiki mainās un mēs līdz ar tiem.

antikrize      limonija- kādās situācijās ir vajadzīgs "dekoratīvais vīrietis"? Tie ir tie, kurus izīrē par naudu?

Bellatrixa      Tādos tusiņos starp savējiem - normāli. Citos arī. Vīrietis nav somiņa vai naudasmaks, bez kura no mājas neiziesi :D

Vilkabele      Nē, nepatīk! Radu pasākumus vēl tā, bet saviesīgos nepatīk. Un uz koncertu, pasākumiem, restorānu vienai arī ne visai patīk iet. Aiziet varu, bet vienam nav tas smeķis!
Radu pasākumi ir grūti tiem, kas par sevi nemāk pastāvēt, jo nav noslēpums, ka radiem bieži ir tendence izcelties ar takta trūkumu un glupiem jautājumiem :)

Vucis      Pārsvarā visur eju viena. Nē, nejūtu absolūti nekādu diskomfortu. Neērti sāku justies tad, kad citas sievietes pavadonis sāk uzkrītoši izrādīt uzmanību. Un savādai liek justies radu tantes, kas nāk man skalot smadzenes, ka nav pieklājīgi dzīvot tik ilgi vienai, ka vajag precēties un tā. Kad pietiekami ilgu laiku morāle ir uzklausīta, tad tiešām sāku justies ne visai omulīgi. Palūru pār plecu, precinieku rindu neredzu, pamazām nomierinos un rāmi dzīvoju tālāk.

Ir taču vēl eklēri, vai ne :-)?

Deisa      Par dejošanu runājot - ne vienreiz vien esmu gājusi dejot viena pati, un po, ka citi dejo tikai pa pāriem. Zini, ātri vien pievienojas arī citi/-as "vientuļie/-ās". Taču to laikam var atļauties tikai tāds cilvēks, kam "vienalga, ko par viņu padomās", nav tikai poza oho publikai. :)

ALCORA      Deisa, nedejo viena, tas nav smuki.

av2      tas tik veel pietruuka, lai vienmeer vissur ietu kopaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu