Ja viņam viņa patīk - viņš nepazudīs... Jautājums vīriešiem

Izmantošu Rashelas komentāru dažas tēmas iepriekš: "Ja viņam viņa patīk - viņš nepazudīs...un cīnīsies vismaz tik ilgi, kamēr () dabūs."
Jūs tiešām, dārgie vīrieši, arī tagad savā cienījamā vecumā esiet gatavi par kādu "cīnīties"? Vai tas pieder tikai trakojošajiem hormoniem pusaudžu vecumā?
Un kā jūs domājiet - kāpēc sievietes izvēlas tieši šo pozīciju, lai viņš savu Lielo mīlu apliecina ar iekarošanu? Tāpēc, ka pati slinka vai kautrīga kko darīt lietas labā?

Rashela      Nu kas tas par vīrieti, kas necīnās par sievieti, kuru vēlas sev?!?
Vīrietim izaicinājumi, konkurence, mērķi ir vajadzīgi kā ēst, lai būtu dzīvi, lai būtu motivācija dzīvot...ja nekā no tā nav, viņš pamazām mirst - lēnā, apātiskā, depresīvā nāvītē...

Ja par mani necīnās - 100 gadus nav vajadzīgs... priekškam man pusmiris pusvīrietis - es tādus neiekāroju...negribu būt tādam pakļāvīga, mīlīga un dūdojoša...

Rashela      Nesaprotu, kāpēc tāds jautājums (ja tas vispār bija adresēts man)...?
Man ir viens uzvarētājs...un citu nemeklēju...

miers2      tikai padauza atpletīs kājas brašākajam cīnītājam par to, ka šis vairāk centies :)) Bet nenoliedzami ir lērums vīriešu, kuriem tas imponē, ka nācies "pasvīst" dēl kniebiena, jo sirdi jau šādi iegūt nevar, - ja nu tikai ar laiku pierod pie tā, ko pati izvēlējās :))

VECA_PIEPE      Mūsdienu sievietei nevajag ne serenādes konkursus zem balkona, ne paukošanās turnīrus vai zobencīņas mājas pagalmā,...viņai vajag vīrieti ar dimantiem smadzenēs, kuram ir zelta rokas,... un nokaitēts tērauds biksēs.

bubucis_agucis10      cīnies,cik gribi nekas nemainīsies,.tikai visu vel vairāk sarežģīsi,.piekriitu,ja ir klikšķis,tad buus,.bet ja nav ,tad kaut zvaigznes nes no debesīm,.kas attiecas-lūgties,.man netīk šādi gājieni,.kur Tu biji agrāk,kad es gaidīju-atpūties ar citām,pierādīji visai pasaulei savu vīrišķību.,tikai tagad esi pamodies un sapratis,.nu es biju tā īstā,tā vienīgā,.bet vilciens jau ir aizgājis,.nekas tāpat vien šajā dzīvē nenotiek...var piedot,bet aizmirst nekad.

ALCORA      Cīnīties nē, bet neraut gultā kādu, kura patīk, gan.

mojito      Zemee nomests laiks! Nav veerts " ciiniities" , jo ja nepatiksi tu vinjai, vari kautvai uz galva sleekaat vai dajebkaa savaadaak " ciiniities" , neka snemainiisies-paliksi pie sasitas siles, jeb citiem vaardiem runaajot- dir...ot pret veeju nekas smuks beigaas nesanaaks :D

LaskovijMerzavec      Nu jau no personiskaas pieredzes - par forshaakajaam sievieteem nav naacies ciinities.


Cinities ir sanaacis tikai par untumainaam preileneem un kuras peec ciinjas pasham vairs nebija vajadziigas.

Freja4      Man jau šķiet, ka cīnīties par kādu, ir noraut kādu gabalu no sevis, pazaudēties nekurienē. Runā, ka labākā dziedināšana ir sarunas. Un ja otrs nevēlas, ar varu piespiest nevar. No pieredzes..jo vairāk cīnās, jo vienaldzīgākā attieksme. Kādu laiku varbūt būs tas klikšķis, bet tāds nenopietns un ne uz ilgu laiku. Patīkamāk, ja lēni nāk, tad vismaz labi! :)

marselis      bez saubam
ja oponejosa puse ir pietiekosi interesanta (vertiga)
tad jacinas-, ar pilnu izdomu un jaudu!
iegulditas pules-,jebkura gadijuma apmaksajas,
ja pat nesanak iekarot oponejosas puses sirdi,tad vismas pasa izaugsme!
labak meginat,neka kadreiz nozelot-,ar domu, ka butu,ja toreiz butu pacinijies!

Aigars53      _ nette ...pa dziivi jäznesäs... Tas skan Iespaidiigi!!!

dora      ...cīņa, neatlaidīga romantiska uzmanība...mmm ,kā man patīk ;)

av2      ciiniities ir veerts, ja zemapzinnaa juuti, ka vinnai arii.....saapees, ja pazaudesi.

caress5      Selnija - Cepums, tas ir forshi!1! Gribu mäjas auzu cepumu! Veikalä dabüjamie vairs nav eedami...

gunda10      Nopērc korvalolu , der asinsspiedienam , sirdij , kunģim , dzīve ir faudz normalāka ja normala veselība .

gunda10      Paaugstināts asinsspiediens rada kašķīgu raksturu .

LaskovijMerzavec      "Troju arī nopostīja dēļ sievietes!" - jā nopostīja dēļ sievietes. Bet nejau sieviete viņiem bija vajadzīga. Ja neņem vērā politekonomisko stāsta daļu, tad tā bija divu valdnieku savstarpējā cīņa, par varu. Hellena aizlaidās ar vienu un otrs tā to nevarēja atstāt.

Brutāls divu tēviņu kautiņš. Sievietei tur tikai pastarpināta loma. Tik pat labi. par iemeslu varēja arī kalpot cauru zeķu pāris.

kandza000      katrs pelna savu attieksmi pret sevi pats-tāpēc vainas meklēšana jāsāk ar sevi pašu!!!! protams ar maciņu var ātrāk ieinteresēt sievieti:-) un tāpēc tagad pat vecāki saviem bērniem meklē ar maciņiem-jūs dāmas-arī izvēlaties 99/ maciņus;-) tātad? par maciņu vairāk pelnījušas nesat-es apbrīnoju sievietes kas-anketā raksta-jābūt ar augstāko izgl. ienākumi ne mazāk par..... kur tad pašas esat studējušas:-) ??? iemācaties komunicēt normāli un esat tak sievišķīgākas-nevajag tēlot stiprās-normāliem večiem nevajag tādas-janu tik seksam!!!!!! normāls vecis dos priekšroku tikai un vienīgi SIEVIŠĶĪGUMAM;-) padomājiet kā sevi pasniedzat????? un komentāros nevajag krist tik zemu -lai minētu nikus un personalizētu;-) Globāli Lv trūkst SIEVIŠĶĪGUMA- un pārbāzsts ar Biznes Lēdījām-kuras tēlo baigi stipros cilvēciņus-un pa rokai tur nervuzāles ;-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu