Kāpēc vīrietis pēc 1 seksa pārtrauc attiecības?

Daudz dzirdēts........tad tomēr, kāpēc vīrietis pēc 1sexa pātrauc attiecības? Vai domā ka nākošā reize arī būs nekāda? es domāju,ka nevar taču jau 1 reizē rādīt ko var un māk......:)))......tādēļ viņi uz nākošo reizi laiž garām visu interesanto...žēl......es domāju vīriešu...:))) Varbūt es kļūdos?

nickie      ja nav bijušas attiecības pirms pirmās reizes, kā var pārtraukt attiecības? sekss taču nav attiecības tādā ziņā, kā "attiecības" definē sievietes.

riks086      Man nepatīk vispārināt, bet jāatzīst, ka Dolaars220 2014-07-28 11:19 pateica skaidri un gaiši. Tev atliek vien pacensties iekļūt viņa minētajā kategorijā "ir sievietes,kuras der kam vairāk".
Un Tavs stereotips "es domāju,ka nevar taču jau 1 reizē rādīt ko var un māk" ir galīgi garām. Vēlu veiksmi!

znxjbm1      Minēšu.
Fiziskā iekāre bija, bet pēc tās apmierināšanas saprata, ka nav pilnīgi nekādas emocionālās saites.
Sajūtās kā mēsls un pameta, jo tā likās vienīgā cienīgā rīcība.

Ja pārlicini, ka neko nopietnu pati nevēlies, vienkārši turpināt sexot, tad viss var turpināties.

wodoo      Vaidzeja pirmaja reize uz visu banku!!! Tad i butu otra reize, tresha.....

White`n`Naughty      Kāpēc pēc viena testbrauciena klients nenopērk pirmo mašinu pirmajā autosalonā, kurā viņš ir iegājis? Nu nepatika cilvēkam, neuzrunāja, nesajutās kā ar potenciāli savējo, tāpēc arī nenopirka, kaut vizuāli varbūt tas auto ir nez kāds dizaina un tehnikas šedevrs.

neratni_stasti      Vai tad tās vispār ir attiecības? Tā ir tikai vēl iepazīšanās sākumstadija, lai saskarsmi sauktu par attiecībām, tur jau vajag tomēr vairāk par kādiem pāris randiņiem un telefona sarunām.

magone4      arī sievietes taču dara tāpat. nu negribās otrreiz un viss. bieži vien arī pirmo reizi negribās. un nav ko te cepties, vidējo aritmētisko tāpat neviens neizrēķinās. kas der vienam, neder otram vai arī otrādi - kas neder vienam, der otram...

Birdwatcher      Sex ,nav attiecības !
Satiecies cik gribi,bet labi jā ar vienu no 25 cilvēkiem,gribētu ko vairāk!

Miskastes_Runcis      Topika autorei. Ja attiecības tiek pārtrauktas pēc pirmā seksa, tad attiecības bijušas balstītas uz seksuālo iekāri, ko autore ir radījusi. Minētā sieviete ir raidījusi n-tos signālus, ka viņa zina, kas ir sekss, zina daudz, prot daudz. Signāli raidīti verbāli un neverbāli. Tie ir uztverti un attiecīgi iztulkoti. Taču, kad viss nonāca līdz procesam, izrādījās - signāli bijuši maldinoši, un tā skaistajā papīrā ietītā konfektīte bijusi vienkārši nebaudāms s**a gabaliņš. Tas arī viss. Atrisinājuma atslēga slēpjas frāzē: "es domāju,ka nevar taču jau 1 reizē rādīt ko var un māk". Vienkārši, saprotami.

estepats      Tev vajadzēja norīt, nevis spļaut ārā.

sju4      Kapēc neviens no Jums nepieļauj iespēju,ka viss tai pirmajā reizē bija kārtībā? :)(tas ko autore vēl rakstīja.. nju mēs sievietes mēdzam būt arī paškritiskas)..Un ,ja nu tas vīrietis bija vienkārši Lielais melis un ļoti precējies,un vienīgais ko vēlējās~seksu bez saistībām? 1 x un piezīmē blociņā vēl vienu ķeksīti..Varbūt līdz apaļam simtam vēl mazliet pietrūcis..Kas tāds nāk prātā lasot šeit vīriešu komentārus :) bet sievietes,kuras Jums pieķerās,Jums kļūst kā traucēklis,tāpēc laicīgi pazūdat..Skumji..

ago      sju4 - (c) ...ka viss tai pirmajā reizē bija kārtībā?:) Ja viss būtu kārtībā, ja vīrietim būtu LABI, viņš tādu sievieti nekad neatlaistu,viņš izdomās simtu un vienu iespēju,atradīs laiku, vietu un nez ko vēl,lai tikai būtu kopā! No labām lietām taču tik viegli neviens nešķiras,tieši otrādi - tās sargā un par tām rūpējas ... gadiem:))

sju4      Labi,lai tā būtu :))

sed      Citreiz gadās ka vecis pirmajā reizē tā nodarās, ka diez vai kautkad vēl ko tādu spēs, un dēļ tām šaubāmotrreiz netiekās, jo baidās blamēties.

no_gravity      ja ritmiskas, fiziskas kustības ( tjipa sex) noteikas bez ķīmijas procesiem ( kautkur smadzenēs) tas ir tikai tjipa - izgāju uzpīpēt un paklupu :D

_Jasmina_      Nav gadījies nekad.... Bet kad tā būs, noteikti pajautātu.. :-D

Deisa      Nu moins, ja pirmajā reizē dikti domā, ko darīt, ko ne, kā ir pareizāk, vai vispār pašai/am tad ir iespējams kaut ko izbaudīt ar? Un, ja nevar izbaudīt, jo jākontrolē situācija, tad nafigam seksot, a? Tas no sērijas, neiešu jau uz pirmo balli savā skaistākajā kleitā, bet citas nav, tāpēc iešu halātā, un tad brīnīties, kāpēc neaicina uz citu balli. :D

Birdwatcher      Jā nav liesmiņas,tad neviens negribēs neko turpināt!

voldemaars      Nu protams ka pirmajā reizē visu neparādīsi, bet ja pārtrauc, tad ir bijuši kādi iemesli kāpēc neatgriežas, gaume, patika, principi, u.t.t.

Deko      Un kāpēc, tā runā, sievietes to dara; vai tur ir atšķirības?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu