Kā ir būt nesmukajam?

Vakar skrēju savu vakara distancīti un pretī skrēja tāds jauns, nesmuks čalis grūti viņam gāja, bet viņš centās. Un tad es tā padomāju, ka viņam taču ir vēl sliktāk kā man. Es vnk izvēlos nepareizos, bet man joprojām ir lielas izvēles iespējas, bet viņam noteikti nav vispār nekādu iespēju. Varētu savākt tadu un būtu man uzticīgs draugs, bet ......tad atkal padomāju, ka uzticīgs tik dēļ tā būtu, ka citu variantu šim nebūtu......un vai man vajag tādu, kam nav variantu? Varētu kopā skriet, varbūt es varētu pat piestrādāt pie viņa pārliecības un stila, bet tad atkal ir risks, ka viņam paradīsies varianti un ja tāds mani uzmetīs, tad jutīšos pavisam bezcerīgi, pati sev lāča pakalpojumu būšu izdarījusi ......laikam slikta dzīve tiem nesmukajiem, bet no otras puses nav atkal jāpārdzīvo, kad kārtējais šarmantais lapsa kūmiņš krūmos nozūd. Bet nu bieži gadoties tā, ka tie par ko visi jaunībā ierēc, pēc gadiem apliecinās profesionāli un tad tās beibes ļoti ļauni izmanto, laikam atriebjās.....un nesmukās sievietes arī caur naudu un varu realizējās. Kaut vai Sanra Anča kaut kādā intrevijā ieņirdza par savām smukajām vienaudzēm, kas tagad esot pamestas vienas, bet viņa, kuru ballītē neviens dejot nelūdza, dancina savu vīru pēc savas patikšanas.....

Samurs      Smukums te viš i, te - nav. A bērni ta dzimst ne jau kā pēc plastiskās operācijas un zobārsta darba rezultāta līdzības.
Pie tam, vieniem esi smuks, citiem - nē. Principā, dabai svarīgais smukuma kritērijs ir simetriskums. Protams, nav jau tā, ka izskats nav svarīgs, bet ja saista tikai smukums, tad kāds ir paredzamais rezultāts tā novīšanas vai pazaudēšanas rezultātā?
It kā nesmukie paties, šķiet, biežāk turas kopā, jo ir atrastas lietas, kas vieno prātus un dvēseles, ne tikai seksuālā pievilcība. Skaistums ir sasodīti liels spēks, bet reizēm tā ir atombumba "mērkaķim". Reizēm arī iemesls tikt uz sārta tikai par skaistumu, ja lēmējam neļaujas(tātad kārdina) vai arī ļaujas(ieved grēkā).
Labākais tomēr, ja sanāk "labāk laimīgam(ai) būt".

_Jasmina_      Elementāri - ditrofiķi piebarot var, ar mirdzumu var apbērt, spalvas - hormonu terapija, pumpas - pie kosmetologa uz kabinetu, berdrītes.....jā....neder :D

Bazhix      Čalim nav jābūt smukam, čalim ir jābūt gudram :)

bubucis_agucis10      tavi texti paši par sevi runā,.kādas acis,ko tu gvelz,.beidz sapņot,.acis ir mānīgas,.pamosties no bērnības un sāc dzīvot reālajā dzīvē,.kā var nosaukt cilvēku par neglītu,.man tas vnk dzen izmisumā,.ja esi tāda skaistule,.tad ko te vazājies,starp "briesmoņiem"

Diversija      Kas liek domāt, ka čalis gribētu tikt "savākts"?

brokastisgulta      Jasmina...nesac dempingot...citas lapit gribetajas bus dusmigas:D

bargaakundze      Bučuk, Stīvenam Hoingam ir sieva, kam viņš ir elks, un meitas, neatceros cik, bet vairākas.

_Jasmina_      brokastis....Uzdejojam ? https://www.youtube.com/watch?v=ZBDaTNBFSZc
:D

ne_meklejumos      Katram cilvēkam savs kažociņš dots, kāds nu ir tāds jāvalkā, ne mums nonievāt, ne cildināt. Man darbā bij kolēģīte ar iedzimtiem defektiem invalīdu ratiņos, bet vīrs kā bilde. Nu jau daudz gadu aizskrējuši, dzīvo šie laimīgi vēl joprojām.

brokastisgulta      Jasmina..tu lasi manas domas;) ta tak mana dzimta dziesma:)

fargo      "kā ir būt nesmukajam? distancīti... savākt tadu un būtu man uzticīgs draugs....man joprojām ir lielas izvēles iespējas... un vai man vajag tādu, kam nav variantu? es varētu pat piestrādāt pie viņa pārliecības un stila...ja tāds mani uzmetīs, tad jutīšos pavisam bezcerīgi... nu neseksīgs galīgi... lai kā jūs te bļautu par dvēsles daili... Un kas tad ir tā dvēsele? Tās ir acis... vājš distrofiķis, bez mirdzuma, bedrītes un pat bez spalvām....un ar pumpām..."

vienkārši mraks kaut kāds.

hefny      hmm,ja par to fiziķi -pasaules dižo prātu,-tad viņam,zaudējot jebkuras spējas kustēties,kustas tikai vina pirksta signāli kompī,kur zinātniskais pasaules pē´tijums,-tad viņam bija ļooti smuka sieva,3 bērni,kuri jau tagad lieli,un ,iespējams,bezgala jauki mazbērni!!!un pasaules ģēnija slava,kas zinātniekam ir svarīgi/reizēm mazsvarīgi/,ja pēta pasaules un civilizācijas mīklas,meklē atrisinājumus,atklājumus.un prāts,dvēsele ir skaista daudziem.

Diversija      >>... man joprojām ir lielas izvēles iespējas...
Nespļauj nu kāpostos.

SniegaRoze      muļķīgs jautājums -kam spalvas vajag ?
Man Ne !Redzi gaumes dažadas !Varbūt Jehovas liecinieks ,tadus var pameklet ,pirms laulībām ne un ne ..kas par idealu vīru būs ..kadas enerģijas un Mīlestība .
Cilvekam parastam ...oh man pat krāna ūdenC sit pumpas ..Gribi Sev ?
B grupas vitamīni ,raugs uz pannas pasautets ,laba veselīga pārtika ,brīniška auzu putra brokastīs !Ja gribi sev -vai to vajag ?Viss Tavās rokās !
Un vai Viņam Tevi Vajag ?

Samila      ceru, ka Tu nedomā tā, kā te raksti... no malas izklausās.. hmmm, par nezinu kā lai taktiskāk pasaka... izskatās "muļķīgi"!

PS domāju tam skrējējpuisim ir lieliska draudzene un diez vai Tu 100gadus viņam būtu vajadzīga ar savu kāri viņu pataisīt labāku ;)
PS2 nekā personiska...

Un jautājums, kurš te vēl ir nesmuks? "Paskatīsimies," teica skolotājs un devās prom.

magone4      visstulbākie ir cilvēki, kas apspriež otra izskatu. varētu ņemties par drēbēm, par netīrību. bet par izskatu pretenzijas pie vecākiem vai kāda augstākstāvošāka!

ko tad tas cilvēks var iesākt, ja kādam liekās neglīts?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu