Ja nebūtu vizuālā skaistuma?

Pafantazējot kopā ar MrJones, radās mazliet citāds jautājums - kādā pasaulē mēs dzīvotu, ja vīriešiem būtu vienaldzīgi sievietes vizuālie parametri, ja skaistums viņus neuzbudinātu, bet gan tikai sieviešu īpašības, raksturs, saprāts?

veejpuuta      Ko nozīmē-skaists,neglīts?Vai tie nav tādi ļoti relatīvi jēdzieni?Kas vienam patīk,piemēram,Donalda Daka uzpūstās lūpas un uzpumpētās krūtis,otram liksies dziļi pretīgs.Visam jābūt līdzsvarā,tad jebkurš cilvēks šķitīs skaists.Tikai daži no pirmā acu skata,citi,nedaudz iepazīstot.Nekad cilvēks ar neglītu dvēseli neliksies skaists,lai cik izskatīgs arī būtu.

JurisK      Tas viss ir instinkti, kuri arvien nemanāmāki kļūst, un sabiedribā pieņemtie skaistuma etaloni. Vīriešus vienmēr uzbudinās sievietes skaistums, ja viņiem piemitīs spēja vairoties. Faktiski pietiek tik ar atmiņām par šo spēju:) Garas kājas un augstas krūtis esot piemērotākas izdzīvošanā, jo meža ugunsgrēku laikā, kad pirmcilvēki glābās ūdenī, bērni izdzīvoja garkājainajām un tām, kuru pupi nebija nokareni. Tātad tas ir instinktīvi iepotēts skaistuma etalons. Prāts sievietēm vajadzīgs tikai pašas un bērnu izdzīvošanas nodrošināšanai. Tā kā viņām nav jāsatraucās par praktiskām lietām - kur laba ala, kā nosist mamutu vai izvilkt zivi, viņu prāts attīstījies nepraktiskuma virzienā - tipa visādas dziesmiņas, pasaciņas un viss tas, ko sauc par garīgumu:) Ja vīrieti neinteresētu sievietes skaistums, diez vai viņu ieinteresētu tukšā dūšā pasaciņu stāstīšana vai dziesmu dungošana.

una32      Pārsvarā tā arī ir, ka vērtē pēc visa pārējā...ir ļoti daudz piemēru, aktieri , dziedātāji, ārēji nepievilcīgi, ja nebūtu talanta,tad būtu nepamanāmi. Par to esmu pabrīnījusies, ka cilvēki par skaistiem sauc populārus, manā skatījumā ārēji neglītus cilvēkus. Nu kaut vai Pugačova, Toms Kruzs. Esmu arī ievērojusi nodzērušos bomzi, ar ļoti skaistiem sejas vaipstiem....tomēr tā sabojātu izskatu, sarkanu, sapampušu seju, ka nevienam viņu pr skaistu prātā neienāk nosaukt. Skaistums galvenajokārt tomēr ir mūsu pašu attieksmē pret sevi un dzīvi. Pelēkā pele tomēr ir attieksme pret sevi un dzīvesveids, nevis izskats.

veejpuuta      Nu gan Juri K.,aizmuldējies!Kāds sakars nokareniem vai stāviem pupiem,kā raksti ar glābšanos ūdenī?Te nu gan laikam galvenā ir peldētprasme.

Birdwatcher      Kad LV pārņems kukaiņi (pēc visu emigrēšanas ) tad gan sākšu satraukties!

mazasaule      Ja izskats nebūtu svarīgs, interesanti, kādi kritēriji būtu pamatā sieviešu sacīkstes principiem, neticu, ka tās būtu prāta spējas, drīzā māka labāk rūpēties par vīrieti un radīt vidi, no kuras viņš nevēlas aiziet.

inito4ka      ...it kā visiem pie sāniem ir skaistuļas.... aga.... :) Zinu kaudzi vīriešu,kuri sievietes nav izvēlējušies pēc izskata. Vot :))
p.s. man piem ir vairāk attīstīta oža . Ja izskats labs ,bet ,,smird,, >> neder :))))

jozolsen      Tad jau drāztos tikai fantāzijās,sapņos, teorijā....Tā jau šeit arī notiek,nekādas drāšanās realitātē..

furnitura      Cik tu esi stulba - nosaukt vecmeitas par dabas kļūdu, teikt, ka viņas ir stulbas. Kā vispār ko tādu var pateikt???? Neizskatās, ka pati būtu precēta, bērnus nez kādos krūmos sataisījusi. Laikam pēc sevis spried.
Varētu domāt, ka tikai apprecoties sieviete var tikt atzīta par normālu.
Uz jautājumu pat negribas atbildēt.

Lucy      Gan vīr/gan siev visuspirms pieņem vizuālo,lai,kā arī citi runā par to skaisto dvēseli.
Ko padarīsi skaistam cilvēkam,viņam pieder pasaule!!
Citam skaistam cāļa smadzenes,bet visumā viņam dzīve kūsā un darbi sokās labāk,nekā pelekajai pelei.

agents      Vīrieši un sievietes ir dažādas... Ir mans īpašību kopums, kurš neder visām sievietēm. Tāpat arī man neder visas sievietes. Skaistums ir pat subjektīvs jēdziens, jo mana brāļa draudzene ir baigā caca, bet man viņa kaut kā nepatīk... Man patīk mana sieva, kura ir vismaz 2x apaļīgāka par Tevi + vēl viņai varētu būt visādi vizuāli defekti... Bet es tos vienkārši nemanu, jo man tie nav svarīgi!:) Man ir svarīga pašsajūta, kā es ar viņu jūtos un kā viņa ar mani jūtās..

av2      skaistuma etalons ir civilizaacijas iepoteets mums. Kas ir teicis, ka sievietes vispaar ir skaistas , kur ir tas standarts. Varbuut isteniibaa sauliite ir skaista, a?
Kas notiktu, ja taa buutu, kas noitiktu ar mums? Izveeleetos sievietes peec ..ieksseejaa skaistuma, jeb vienkaarssi, izdeviiguma. Kura vesliigaaka izskataas, kura speeciigaaka, kura vairaak nopelna utt.

eva_      >deisa Bet Tu pareizi atzīmē par tēviņiem dabā. No bioloģioskā viedokļa vīrietis arī ir "tēviņš", ko pirmkārt (instinktu līmeni) pievelk vizuāli krāšņākās "mātītes" un tas ir tikai normāi, jo māte daba nosaka savus likumus, tā ka nevajag tos apgāzt. Par laimi, vīriešu gaumes ir atšķirīgas. Un atbildot uz Tavu jaut., tad nevar zināt, vai pasaule jau nebūtu izmirusi, ja vīrieši "vairotos" ar sievietēm pēc intelekta kritērija, jo seksualitāte un libido tak arī ir saistīti ar pretējā dzimuma vizuālo aspektu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu