Neredzamie cilvēki.

Sen nebiju saskārusies ar situāciju, ka cilvēks var būt tik ļoti "caurspīdīgs", nepamanāms. Biju uz vienu pasākumu pie paziņām un tur bija cilvēks (dzimums nav svarīgs šajā tēmā), ar kuru itkā ir kopīgas tēmas un draudzīgs, bet - visu laiku aizmirsās, ka eksistē - gan atnākot nepamanijās, gan aizejot aizmirsās (to, ka IR, atcerējos tik principā aizverot durvis kad kāds sāka saukt manu vārdu lai atvadītos). Man šitā sen nebija gadijies (ja vispāŗ) - īsti nesaprotu kāpēc. Kāpēc manas smadzenes konkrēto personu vienkārši negribāja noglabāt datubāzē, tik atstājot uz īsu laiku kešatmiņā (ja būtu nepatika tad es saprastu, bet nekā tāda)?

adamsones_atbalss      Tā gadās, nepievērs uzmanību. Tas nav nekas nopietns. Man arī tā ir bijis, neiekrīt atmiņā, ir kaut kas garāmslīdošs, it kā nenozīmīgs, it kā nebūtisks. Varbūt, ka daudz kontaktu un šis ir atfiltrējies, bet varbūt, ka vnk nejaušība.

bziks      Cik izklausās vienkārsi autora dators uzkārās, vajadzeja restart uztaisīt.

Lucy      Meitiet nefantazē un nepiesārņo savu galvu ur dumībām

Pterodaiktils      Tā notika droši vien tāpēc, ka viņš nebija Šveices baņķieris, bet gan vienkāršs cilvēks.

eva_      Ļoti vienkārši izsakoties, domāju, ka mūsu uzmanība fiksē to, ko mums vajag (vai kas ir interesants) un nefiksē, to, ko nevajag (līdzīgi kā atmiņa saglabā vai nesaglabā (ne)vajadzīgo). Un par laimi, tā! Kas notiktu, ja ejot pa ielu, mēs piefiksētu jebkuru pretī nākošo cilvēku?? Ātri vien sajuktu prātā..

Pterodaiktils      Jā, Eleste, iepazīstini mani, lūdzu, ar kārtīgu, pieklājīgu, inteliģentu meiteni, kura nemeklējas i-netā un citās vietas, un nepārguļ katru trešo nakti ar citu jākli!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu