Kā kļūt par vīrieša sapņu piepildītāju un sirds pavēlnieci?

Kā iedot vīrietim tieši to, kas viņam ir visvairāk vajadzīgs un kļūt par viņa sapņu piepildītāju un sirds pavēlnieci?

draboss      "Kā iedot vīrietim tieši to, kas viņam ir visvairāk vajadzīgs "

Noskaidro ko viņam vajag un tad pati izdomā kā/vai vari to sniegt. Par to sirdspavēlēšanu gan nepratīšu padomu dot :)

kittta      runaa par dajebko, un veero, uz ko acis iemirdzas...moshka..... ?

solveiga23      Pirmdiena-grūta diena,tas nu te pozicionējas pa visiem 100%. Un bez M un K nekas jums- vīrieši vairs nav vajadzīgs?

bziks      Noskaidrojot, kas viņam interesē un vai esi gatava to izpildīt.

filipsrubans      Viirieshiem liekas,ka sievietes ir neizdibinaamas a sievietes zina,ka viirieshi grib tikai vienu.... un baidos,ka tas ir jo projaam padomju laika iespaidos. Seksa nebija un ja nebija tad neviens par To arii nerunaaja!!! Bet manas domas ir taadas- lai sieviete kluutu par viiriesha sapnu piepildiitaaju un sirds paveelnieci ir par To jaarunaa. Nebuus nekad konkreetas receptes,jo gan viiriesh un sievietes ir tik dazaadi......

Samila      Nelaime tā, ka atsevišķi eksemplāri paši nezin, ko grib ;) tādējādi, dari, ko gribi, nekad laba nebūsi...

Labāk dari, ko pati vēlies, un rezultātā visi būs laimīgi. Turklāt, nekādas nožēlas par salauztu sirdi vai nepiepildītiem sapņiem. ;) No otras puses, te atkal mazāk tēmu būs, ja visi laimīgi... :))))

art_deco      Pakļaut vietā izpelnīties cieņu neinteresē?

kontrol_skupsts      Pec dzives noverojumiem varu teikt,ka vireli ka musas ap suda cupu spieto ap tam sievietem kuras pret viniem izturas vesi un vienaldzigi,ij nedoma vinu kaprizem sekot lidzi,bet tas kuras ka dresatas pudelienes luncinas apkart un laiza zabakus...parasti dabon ar to pasu zabacinu pa pakalgalu....
Padoma,vai tev to vajag?

mtm      "+" Samilas viedoklim.

AliseX      Galvu esi saspiedusi, autore! Izskatās ka esi no tām ,kuras uz ceļiem rāpo pakaļ vīrietim. ;d

Buchux      Jo lielāka maita būsi, jo vairāk tevi mīlēs. Ja atklāti, tad iesaku to enerģiju, kuru gribi novirzīt veča sapņu piepildījumam, iztērēt liekas naudiņas nopelnīšanai. Jo vairāk tev tās naudas būs, jo vairāk vīriešu gribēs, lai esi viņa sirds pavēlniece :))) tik jautājums vai tad vairs gribēsi viņus. Nauda tomēr ir reālāka par vīriešiem. Par naudu tu varēsi teikt mana, bet vecis tāds nekad nebūs.

princesemelna      ha ha nezini ko darīt? iebaro ar mēnešreizēm...

agents      Nav universālas formulas... Problēmas sākas tad, kad mēs cenšamies vienkāršot konkrēti šo jautājumu... Protams, cilvēkus var salikt 16 grupās. Bet nevar iedot vienu universālu formulu šīm visām 16 grupām. Tā kā roc dziļāk... Es Tavā vietā vairāk censtos saprast sevi un saprast kāds tieši cilvēks vajadzīgs pretī un tikai tad meklēt īsto un nesamierināties ar neīsto... ja nu vienīgi kaut kam nenopietnam, lai apmierinātu savas mirkļa iegribas.

jozolsen      Vampīrenes atklātās un slēptās ...Kas jums ar tām sirdīm,kā apdullušas..Pat uz RĪGAS uzraksta uzbliezušās-prihvatizējušas un bābji to pieļauj..
Nu nav jau vairs un nebūs nekad tie 17....un nebūsi vienīgā,īpašā un utt. kāda dopomīna naivisma izpausmēs..Vēl ir cerības uz kādu pesijas vecumā,kad pārējās sievietes vairs neinteresēs..tikai kotletes un dažādi ēdieni ,arī no sirdīm (cāļiem,vistām tā nekas)...Varēsiet kopā baudīt..

DAfrika      Kļūsti par Euro banknoti un visi veči tavējie!

Vucis      Izklausās pēc tepiķa ar sirsniņu raxtu. Vai ar vienu lielu sirdi. Bet tepiķis.

neko      vieniem tepiķis... citiem bargā kundze-vergture.. ko nu kurš te autorē redz....:)

draboss      "Buchux (2014-08-25 19:18) viedoklis Jo lielāka maita būsi, jo vairāk tevi mīlēs."

Ir protams ari tādi gadījumi, bet kopumā - fufelis.

Eila      Nezinu gan vai vienu recepti visiem vīriešiem var piemērot. Tāpēc iesaku rakt, rakt un vēlreiz rakt, kamēr sapratīsi, kur tas āķītis ir paslēpts:)

sindija26      Jo mazak velesies kontrolet, un jo mazaku interesi izradisi, jo lielaka vinam bus pret Tevi, bet jazin kura mirkli izradit un kura ne ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu