Kas pa dienu ir jāpaveic, lai vakarā būtu gandarījums par piepildītu dienu...?

aroganis      Rīta un pēcpusdienas seksis, pa vidu pāris darījumi jānokārto, vakarā treniņš. 1 piepildītas dienas variants.

Lucy      Tev noteikti ir vajadzīgs darbs,lai nebūtu jāsēž oho un jāģenerē durnas tēmas.
(c)lai vakarā būtu gandarījums par piepildītu dienu
pirmkārt jāmostās uzgulējušam un veselam un jābūt saskaņā ar sevi un tad arī darbs soksies un nebūs tā,ka jāsēž būs pie monitora un jārausta savs bibis un jāģenerē glupības!
tā tas varētu būt,ja avtaram būtu iespeja dzemdēt,tad sadzemdētu noteikti par spīti bariņu:DDDDD

Rashela      No rīta ir jāuzstāda pozitīvs, labs mērķis, ko es šodien vēlos izdarīt...tam noteikti NAV jābūt ar darbu vai sevi pašu saistītam (izdarīt iekavētu darbu vai aiziet uz treniņu, piemēram)...Šim mērķim ir jābūt vērstam uz kādu citu, nevis sevi pašu. Tas var būt, piemēram, piezvanīt omītei un aprunāties, iepriecināt kādu kolēģi, palīdzēt kādam ārpus maniem darba pienākumiem, sakārtot māju par prieku ģimenei, pagatavot vakariņas kādam...Galvenais - izdarīt kaut ko labu kādam citam. Un, ja to sasniegsi un izdarīsi, tad vakarā jutīsies priecīgs :)

krasotaajs      jādzer ,jāmelo, un ja_jaa_jās

Closing_Time      katru dienu jāmīl dzimtene un jāpaveic tās labā kāds lielisks darbs. piemēram jāadirš krievi. nekāda seksa, nekāda sporta, tikai Dizmtenes mīlestība.

Deisa      Nu ar to randiņu ir kā ir. Ja noorganizēsi, bet sievišķis pasūtīs beigās 5 mājas tālāk, nez vai būs gandarījuma sajūta, tikai sev iestāstītais - labi vien ir, vismaz nebūs ar neadekvātu meitieti tālāk jākrāmējas. Gandarījuma sajūta būs vien tad, ja no randiņa saņemsi iecerēto. :)

Rashela      HRDS, saskaņā ar manu teoriju (kas gan sevi pierādījusi praksē), par randiņu Tev būs gandarījums, ja atvadoties no metenes viņa būs priecīga, smaidīga un sirsnīgi pateiks paldies Tev par lieliski noorganizēto randiņu un fantastiski pavadīto laiku... :) Un, ja Tev pašam tā meitene tiešām patiks - vispār jutīsies uz FF :)

Deisa      HRDS - ko Tu gribi, ko esi iecerējis, tas Tev pašam vislabāk zināms, ne man par to spriest.Ja es spriestu pēc sava prāta, tad ko līdzīgu Rašelas teiktajam. Taču, jā, varbūt Tu vēlies dabūt cepumu, varbūt keksu, varbūt nepieradinātu sesku. :D

VECA_PIEPE      Aktivitātes PA ir manas dzīves piepildījums,...bet, ja esmu uzsaukusi arī savu tēmu, nu tad gandarījums ir milzīgs!
Kādi randiņi?,...tiem laika vairs neatliek...un, "ja ir sadzemdēti kādi divi bērni, par spīti, tad diena ir varen izdevusies." (c), ta ko te slēpt, tāda atriebība veldzē sirdi visai atlikušajai dzīvei!

psychobitch      katram savs...

borzomi      iecerētā izdošanās-gandarījums;
sevis palutināšana-piepildījums.

taiga2      Jo agrāk mosties,jo vairāk dzīvo un saldāk guli. 2014-10-24

VilksJ      vismaz vienreiz diena jaizkako kaks:)) 2014-10-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu