Kas jādara sievietei, lai iepazītos internetā?

Kas sievietei pašai ir jādara, lai iepazītos i-netā? Vnk jābūt, jāuzklausa piedāvājumi un jāizvēlas labākais?

ChewbaccaTheWookie      Jāieliek bilde, kurā anketas īpašniece ir redzama pilnā augumā, tērpusies mazajā melnajā vakarkleitā vai eksotiskā peldkostīmā. Ja vēl rokās būs kāds diploms, kas pierāda faktu, ka galvā ir kas vairāk par zāģu skaidām, tad tas jau ir milzu pluss.

tiu      Ā un vēl jāpieraksta, ka dievina vecus nūģus, tā ap 50+ un ka viņa riepiņa viņai nemaz netraucēs!

incs12      Interesē-raksti.Veči tik nūģiski palikuši,ka nav ko gaidīt...ūdens glāzē ātrāk sakustēsies,kā vīrietis uzrunās sievieti.
p.s. nerunāju par gultiņu staigātājiem.

Ton_Etoile      ChewbaccaTheWookie (2014-09-21 00:40) viedoklis

Paņemšu savas 2. pakāpes māsīcas diplomu un uzvilkšu peldkostīmu zem peņuāra. Derēs? :)

KardinalBiggles      Labai sievietei nav jādara nekas, viņu atradīs! :)

planerdelta      MrJones (2014-09-20 23:36) viedoklis 1.-kaart jaaparevidee beeninji... tos kjeercoshos putnus jaasviezh laukaa!!

_pamparam_      /izrāda visu savu putnu dārzu....vrb kādu ieinteresēs/
bleķis tas viss

vechuks      Netā, nekas.
Pie loga gan ar asarām acīs jāskatās tālumā vai sapņu pincis ar klibu ķēvi nemauc pa ielu uz viņas pusi.

violinn      Kā, kas jādara. Ja grib iepazīties, jāiepazīstas.

zilzekje      Kopš kura laika olnīca pie spermatozoīda skrien?

dogville      Skaidri jaanoraada bankas konta izraksts,apdroshinaashanas polise pret nelaimes gadiijumiem un jaanoraada,ka nesen ielikti kruushu implanti,bet vajadziibas gadiijumaa mainiis arii matu kraasu:D
Tagad mosties"sapnju princi",sakaarto T kreklu uz lielaa vedera,iztiiri zobus un noskrien riita krosinju...

Aguce1      Nez,kāpēc Torpedo,tik ļoti interesējas,kas jādara sievietei,lai iepazītos i-netā,varbūt vajadzēja jautājumu formulēt savādāk-kas jādara vīrietim,lai iepazītos i-netā!Pēc nika izklausās pēc vīrieša-bet varbūt nē.......

hormons777      Pieaugusi sieviete zinās ko darīt, pārējas lai iemācas kotletes pagatavot pirms domā par vīrieti...

iga      Jāatgaiņā melnie kraukļi,kas žēli ķērc:"Nav vērts,nav vērts...",jāsakārto novītušais vaiņags un cerīgi jāgaida :P

Aguce1      ..Jā un vēl-tas attiecas uz autora komentu nedaudz augstāk-latviešu sievietei ir viegli būt ,bet latviešu bāleliņš gan šeit dažs labs nemāk komunicēt.....Nu neesam jau no dažādām planētām,kā to saka jautājuma autors...,.Bet vaina varbūt ir daža laba vīrieša domāšanā un prātiņā?

Intriga1958      Sameklē anketu ,kas iepatikās,sāc ar smaidiņiem, ja atbildēs iesaisti sarunā, palielot vīrieša izskatu,ja ir bilde(smuks,galvenais seksīgs}´ja nav gudrību, tad dari tā, lai viņš domā,ka ir pats tevi izvelējies, par sevi saglabā nelielu intrigu.

Samila      Lemija, Tev ir lieliska vecmāmiņa! :))))

Par tēmu: Tu taču jau pats uzrakstīji - "vnk jābūt" :) un nevajag skriet pie kura katra... nedaudz pacietības un viss būs čiki! :)

Mavs      Jāizliek profilā bilde ar smukām un maksimāli redzamām sisjkām ! :D

Deisa      Pirmkārt jau jāsaprot, ar ko var "paņemt". Kurai nu labāk ielikt smuku bildi, ja iniciatīvu uzņemties pati negrib. Kurai izkopt komunikācijas (rakstīt) prasmes, ja ar izskatu vien paņemt nevar. Taču cerēt uz iepazīšanos bez bildes un verbālām aktivitātēm, būs krietni sarežģītāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu