Kas jādara sievietei, lai iepazītos internetā?

Kas sievietei pašai ir jādara, lai iepazītos i-netā? Vnk jābūt, jāuzklausa piedāvājumi un jāizvēlas labākais?

infinity      Zeltiite (2014-09-21 13:32) -likt foto vai nē,tā ir mūsu iekšējā brīvība.Un,savu lomu spēlē sabiedrības stereotipi un štampi.Ja kāds ir tik svarīgs un tāda VIP persona,tad nav ko līst publiskā tautas portālā un slapstīties.Parasti tās VIP personas arī individuāli nav spējīgas nosūtīt savu foto,vien zina kā taisnoties,ka ir ļoti svarīgas:)

draboss      Foto neliek tie, kuri paši kaunas no tā ka ir šeit, jo stereotipi vēl ir spēcīgi. Tā aizsegšanās ar sociālo statusu ir plika muldēšana. Es runaāju par brīvajiem, par attiecībās esošajiem tāpat skaidrs.

tiu      Mark Aurēlij, kāpēc neviens? Te ļoti daudzi kautko meklē! Vismaz ta deklarē!
Ja mēs ar Tevi (es gan nepasktījos profilā, kas tev tur teikts) un vēl daži te nemeklējas, tad teikt neviens būtu tā kā par stipru, ne?
Man te vienkārši patīk. Pa starpu feini cilvēki ir.

VECA_PIEPE      Kas jādara sievietei, lai iepazītos internetā? (c)

Nekas īpaši satriecošs viņai nav jādara, jo,...lai sieviete spētu iepazīties internetā, viņai atliek tikai to patiešām gribēt!
Ja sieviete saka, ka viņa vēlas iepazīties ar vīrieti, bet atrunājas ar nespēju,...tad tā patiesi ir tikai un vienīgi atruna savas negribēšanas piesegšanai,...pupu mizas tās ir, ne patiesā gribēšana!

psychobitch      sievietei nekas nav jādara, viņai jābūt ir vēlmei iepazīties, ja tās nebūs nekas nenotiks...

miers2      Sievietei jābūt aktīvai! pašai jāraksta, pašai jāpiedāvā iepazīties, pašai būtu jāuzaicina pie sevis. Pašai jāizturas sirsnīgi nevis pofigiski. Lai vīrietis iekristu lamatā, tai jābūt kārdinošai nevis katra grabažu kaste derēs

Ananda_A      Es foto nelieku, jo jūtu skatiena enerģiju. Man tas traucē. Es jūtu arī domu spēku un informāciju. Kāpēc pakļaut sevi tam negatīvismam, ko daži te izgāž? Foto sūtu tikai tiem, kam uzticos, ar ko prieks komunicēt. Man nav ne jausmas, kas jādara sievietei, lai iepazīotos ar autoru:(((

Catgirl      piekriitu eilai....vinas koments kaa naglai uz galvas kaa saka

Tinte      Sievietes taču ir tik dažādas!
Te vietā slavenais reklāmas sauklis: kas der visam, tas neder nekam.
Viena ies ar "smago artilēriju", otra sēdēs kā princese uz zirņa un izvēlēsies. Katrai savs.

selnija_      "" ar 170 cm augumu un 50 kg svaru, "" izskatīsies pēc slimas anorektiķes, Torpēdiņ!

Par tēmu: domāju, ka jāuzklausa piedāvājumi,nevis ""jācopē"" kāds. Ja būs lemts, tad notiks viss, kam jānotiek.

_Krasula_      Dažkārt jāpagodina portāls ar savu klātbūtni. Ja to nedara, interesentu skaits krietni sarūk. Kaut´ ne jau skaitā tā sāls...:)

Mavs      Ir tāda teorija - sieviete savā foto izceļ to, kas viņasprāt viņā ir skaists. Kam krūtis, kam kājas, kam dibens, kam seja ... Savukārt tas, kas vav vizuāli baudāms tiek noslēpts.
Izdariet secinājumus par tām, kam vispār nav foto anketā .. vai arī tur attēlots kaķis, zirgs, skaists saulriets u.t.t. :)

P.S. Sievietes, kas uzskata, ka vīrieti neinteresē viņas izskats, ir vienkārši idiotes. Vai arī viņu mērķauditorija ir vīrieši, kam pietiek ar to, ka silts un kustās :)

Lucy      Jā es gribētu un man vajadzētu iepazīties,bez problemām var iepazīties arī i-net,jo te ir tie paši ļaudis kas tur ārā,tikai te oho ir daudz nu ļoti ´´zegzīgi,gudri bakalauraini´´
Kas viņai jādara,nekas īpašs,jābūt pamanāmai,vai jāuzrunā pašai.

Ananda_A      Reizēm var līdzēt māka savādāk formulēt savas vēlmes. Piemēram!
jozolsen (2014-09-21 11:12) viedoklis(c) Katrai pašai jādomā kā iepriecināt vīrieti.{sieviete dzird; vīrietis domā tikai par sevi} Kotlešu nozīme ir krietni pārspīlēta,tā ir tikai piedeva pie laba seksa,pakļaujoties.{sieviete dzird- vīrietis ir tirāns, kas grib dominēt}Domājiet ,ka iepriecināt vīrieti{sieviete dzird, vīrietis ir egoists, kurš nepārtraukti jāiepriecina un kam jāiztop},ķerot viņu uz viņa vājībām{sieviete dzird; viņš ir bailīgs un negrib atzīt savas kļūdas}Vīriešiem šeit cilvēki{ sieviete dzird; viņš sexā ir primitīvs} neinteresē,tikai sievietes..slēpjiet savas olas,pakļaujoties.{sieviete dzird; kārtējais maniakālais sadists meklē upuri}(c)
Ja to pašu vīrieša domu pateiktu savādāk! Piemēram!
Man kotletes nav svarīgākais! Uz mani vari paļauties, vari atļauties būt vāja, es tevi saudzēšu.(tas saistībā ar to, ka sievietei nav vajadzīgas olas) Es gribu tevi iegūt daudzkārt, lai abi varam gūt baudu no tā, kā tu pakļaujies un es dodu.
Vīrietim sava doma jāpasniedz tā, lai tam cauri jūtams spēks, cēlums, cieņa un maigums. Savādāk pats saka, ka vīrieti nevarot paņemt uz viņa vājību izcelšanu, bet pats sievieti ar viņas vājībām grib sakaut. Kaut kā neloģiski sanāk!:(((

Rashela      ...sievietei ir jādod iespēja vīrietim viņu iepazīt...

Dexta      Man tikai piedava sex,neko nopietnaku.

barss5      Objektīvi jāspēj novērtēt sevi (izlaiduma gads, nolietotības pakāpe, eksterjers, pašmasa un borta datoriņš). Ja tas veiksmīgi izdevies, tad uzvesties atbilstoši!
Mīlam Jūs, meitenes!;)

chiibinja      Pietiek vien ar piereģistrēšanos.. :)

av2      jaanolaizzaas uz zemes, jaapaskataas spogulii, jaauzcepj normaalas bildes...da kaut ar phoshopu (un jaasaliek profilaa), jaaizvaac visaadi "pravu kaccaassanas" teksti no propaila arii. Nevienu neintresee tavas velmes , lai nakamais kandidaats buutu ar kaut 2000$ algu, trijaam aukstakaam izgliitibaam utt.Vispaar, ja cilveki uzdod jautaajumu, veelam atbildeet ar..labaak aspraatiibu, neviss atcirst ko rupji. Pat uz uz visaadi citaadi tizlu juataajumu. It seviskki tajos publiskajos jautaajumos.Arii savus komentaarus te , pieredzes apmainnaa, ieteicams filtreet.

LABDIEN      Muļķīgs jautājums.Jautā bērns vai citplanetietis?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu