Kāpēc vīrieši piedāvā seksu bez jūtām un saistībām?

Kas tas tāds vispār ir? Satikās, parīvējās un čau!? Vai tiešām nav skaidrs, ka sievietēm neko tādu nevajag?

bziks      Opā. Tad jau tās sievietes kuras arī tik grib sesku bez saistībām nemaz nav sievietes, bet ir slēptie vīrieši!

_spicais_      Vispār kautkāds vīriešu portāls. Fui!

barss5      Satiekas, parīvējas un čau:)
Jā...jautājums kā 15gadīgai. Tā onkuļiem patīk:)

prusacins      Tāpēc,ka vecenes gatavas tam pašam

Torpedo      Da kuru interesē, ko vajag kkādai svešai sievietei? Ir svarīgi, ko vajag tam vīrietim - pārējais viņam dziļi pie kājas

kokto      Esmu dzirdeejis viedokli ka oho esot vietne kur vislabaak mekleet seksu . Bet arii pats esmu pieredzeejis paranoju kur sieviete nez no kurienes izlobija ka es meegjinu vinjai piedaavaat seksu . Atlika vien pasmieties :))

selnija_      Gribas, tāpēc arī piedāvā. Tomēr dzīvs cilvēks blakām taču ir labāk nekā citas alternatīvās metodes/nenosauks /. Stulbi arī izklausītos , ja uzreiz piedāvātu mīlestību, saistības/laulību.
Vispār jau sievietēm arī gribas seksu, tik žēl ka tie seksa piedāvātāji bieži vien nesaprot kā pareizi piedāvāt, lai atteikumu nesaņemtu.

Tinte      Pieslienos selnijas komentāram par piedāvātāju nesapratni. Te nu izslavētā vīriešu loģika klibo uz abām kājām.

ritiigais      Jaa jolai veel tiesaam daudz jaamaacaas un jaapguust!!!!

Samila      A sievietes ko, piedāvā ko citu?

Man tikai reizi vienu vai pusotru ir gribējies [līdz šim] doties pie altāra. Sekss gan ir bijis biežāk... :)))) Nemāniet sevi, dārgās dāmas! ;)

elsa      Un tu nevienam nevari atteikt?
Ir sievietes, kurām neko citu nevajag, jo nekam citam nav laika. Lai brauktu uz jūtām nepieciešams laiks, finansējums un smagi jāstrādā. A ko viņai - divi/trīs darbi, bērni, mājas solis. Tak vajag kādreis tvaiku nolaist. Nu negrib viņa vēl onkulim netīrās apenes mazgāt un gaļu lielos podos taisīt. Par pliku p*sienu .(atvainojos)
Katram savs.

patreiz      Varbūt ir vērts beidzot kļūt stilīgai un pievērsties sievietēm? nebūs jākauc par vīriešu nežēlību :D Labi gan, ka mēs, sievietes, visu daram ar jūtām, tātad Tev vairs nebūs jāraud ;)

Samila      PS - ar tukšu muldēšanu nevienu nepiesiesi, vajag kārumiņu... :)))

Deisa      Bet kas būtu, ja svešs vīrietis piedāvātu tikai saistības? Pateiktu - nekāda seksa, kamēr neesam precējušies? Salaulās mūs virtuāli un tad Tu visu mani dabūsi. Un tad ierodas viss tāds... nekāds, bet ko vairs padarīsi, esat jau saistījušies. Vai tas liekas sakarīgi?
Tur jau tā nelaime, ka sievietes nereti pat pēc vienreizējas kāju paplešanas gaida, ka nu tagad vīrietis ir atbildīgs, ka viņai jūtas, bet nespēj apjēgt vienu lietu, ka viņu darbības ir savādākas. Nu nav viņiem visiem kā vienam attīstīta savstarpējās enerģētikas izjušana. Sieviete negulēs ar tādu, pret kuru nav kādu jūtu, bet vīrietis gulēs, ja sievišķis gribēs un aicinās. Un nav ko pārmest pēc tam - es tev atdevos, bet Tu mani piesmēji. Nu smieklīgi tas ir. Tikai augstākas klases vīrieši, kam ir gana plašas izvēles iespējas, nekāps kurai katrai virsū.Bet tie, kam izvēles nav, nu spiež viņiem sperma uz smadzenēm, nu gribas parīvēties, ka vai traks, bet, kad būs savu vajadzību apmierinājuši, diezin vai ko vairāk gribēs. Varbūt gribēs, varbūt ne, bet tik daudz sajēdz, ka dēļ rīvēšanās tikt pie piespiedu pienākumiem toč negrib.

Lucy      seksu bez jūtām un saistībām var piekopt tikai mauk.. viņas to dara par naudu,tas ir viņu darbs un jūtu es domāju tur nav nekādu.

baluba      vai tad seks bez saistībām ir kas ārprāc un nav iespējams labs ? Ir daudz gudru sieviešu kas tiešām labāk izmantos to, nekā iekdienā ne superīgo veci blakus turēs.

sandra51      Ir gan sieviešu gan vīriešu, kuriem tikai fiziska velme. Tomēr vairums sieviešu vēlas citādu attieksmi.

Simfonija      Tādus piedāvājumus ignorēt, ja nevēlies atrauties no HIV.

chiibinja      A kāpēc nepiedāvāt??

mis_parkere      Kam mūsdienās vajag saistības?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu