Pirmā vēstule!

Kas Jums "dod impulsu" uzrunāt konkrētu personu?

SaintSin      Iekš OHO diezgan nopietns stimuls uzrakstīt vēstuli ir statistikas iespaidā, sak, kas tad uz mani ir paskatījies. (tas gan bija pagātnē :)

Deisa      Viennozīmīgi mani uzrunājošs teksts DG vai PA mudina arī parunāt, padiskutēt divatā. I pat neatceros, kurš man rakstījis pirmais, kuram es rakstīju pirmā. Ir bijis,ka arī uzrunāju tikai redzot bildi un apskatot anketu - kad tajā jau redz cauri interesantu personību. Dzimumam ir bijusi nozīme tikai periodos, kad neesmu attiecībās. Lielākoties vienlīdz interesē rakstīt kā vīriešiem, tā sievietēm.

Ananda_A      lasminaxxl (2014-09-27 21:09)viedoklis +++:DDD
Jāiekopē radošai izpausmei!:DDD

similla      Tā kā veicu aptauju, tad noskaidroju .....,Vairums vīriešu tīk, ja sieviete pirmā uzrunā.

limonija      Esmu paeksperimentējusi, uzrakstot pirmā, jo vajagot taču izrādīt savu labo gribu, un viss notikšot...:D Laikam nemāku trāpīt, jo vairums mana vecuma kadru te šķiet iedomīgi āži(vai arī tādus tēlo, slēpjot pamatīgos kompleksus)...:D Ar dažiem jauka, biedriska sarakste tāpat vien - aiz ņečevo ģelatj un bez lieliem plāniem, protams, ka pēc anketas pačekoju personību;) Vislielākais šoks bija, kad uz manu vēstulīti atbildēja - un tas ir viss, uz ko tu esi spējīga? ilgi smējos, jo Remarku vai Hemingveju netaisos izkonkurēt,pat ja būtu arī uz ko drusku vairāk spējīga, nekā tajā brīdī uzrakstījās,- lai izklaidētu kādu garlaikotu oho "nelikvīdu"...:)

P.S. Par lasminaxxl tēmu arī grasījos rakstīt, bet viņa paspēja pirmā-forši sanācis;)

av2      pirmais ir protams bilde, tad vinnas izteikkumi te, pieredzes apmainnas komentaaros , vai dienasgraamataa , un pats peedejais ir tas, ko vnna ir sadzejojusi savaa profailaa, jo parasti to var vienkaarssi nennemt galvaa, jo viss tas pazuud zilos maakonnos , kad reaali iepaziisti cilveeku, satiec vinnu utt.

Juzefa      Foto, kurā ir reāla persona + sakarīga un kautko pavēstoša anketa.

Piparkuka      Tas, ko cilvēks saka, te, piemēram. Laikam visbiežāk tā bijis. Pēdējos gados, šķiet, izsaku kādas atzinības gudriem cilvēkiem. Vai paldies par kādu labu domu, kas palīdz....
Mani reiz uzrunāja. Nezinu, kas bija impulss- domāju, pat noteikti, ka tas, ko rakstīju! Ko saku. Kāda esmu, kā uztveru.
tie bija 2 visgudrākie....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu