Maldinošie foto

Kāda jēga likt vecu foto, kur vīrietis vēl slaids un ar matiem, ja realitātē matu sen jau vairs nav un vēders kā grūtniecei?

MrJones      Kaa nu ne...
...pavisam nopietns pasaakums!
Labaak jau pases koopiju, pievienojot, dz. Vietas deklaraaciju (notariaali, apstiprinaatu) ..izzinju no darba vietas par aptuvenajiem meen. ienaakumiem...kaa ari nenaaktos par ljaunu deklareet visus izdevumus..nu cik vinju tur ir.....narkologa sleedzienu buutu veelams uzraadiit....krediit karshu pinkodus.....
....tpu tpu...mazliet aizraavos! :p ;)

gaisma35      Tu aizmirsi paprasīt krūšu izmēru un vidukļa proporcijas virs jūras līmeņa, lieko svaru, un vai prot ravēt , ecēt un kaplēt,šofera tiesības, ja gribi dūšigi dzert, ja nu kāds grib nopietni precēties?

draboss      Un Tev tiešām nav skaidrs kāda jēga?

Vilkabele      Profilā var likt, var nelikt. Tikai, ja arī bilžu apmaiņai atsūta veco bildi, tad ir žēl zemē nomestā laika. Nu, aizej uz to randiņu un tad? Ko tālāk? Cilvēks jau var būt foršs, bet, ja esi otru apmānījis, vai tiešām domā, ka randiņš izdosies?

annija005      Ja vecu vai aptuvenu tad jau nepieņemami.Bet ja sūta kailu sieviešu (domājams ka no šejienietēm)foto...ko tad lai saka-domā???

elsa      A zin´ ,kas mani izbrīna? Autorei, pēc rakstītā anketā, ir tāds...nu jau pieaudzis vecums un auKstākā izglītība, bet cepas par mūžsenu patiesību kā Dons Kihots mūžīgi cīnās ar vēja dzirnavām.

jasmina33      Ir cilvēki, kas īpaši nemīl fotogrāfēties, un pie tam, ja dzīvo viens pats, tad - kā pats sevi nofočēsi?... čomiem droši vien kauns prasīt, lai nobildē... jo prasīs - kam Tev... bet no otras puses - man svarīgi, lai bildītē būtu redzama aktuālā informācija ... tad nu, dārgie vīrieši, izdariet lūdzu secinājumus... ;)...
Jola, bet, kādas bildes Tevi vairāk uzrunā - apģērbtu vai puskailu torsu ??? ;)

Juzefa      Tieši tāda pati jēga kā pašai neielikt nekādu bildi!

elsa      p.s. Ja tev uzrakstīs onkuls ar Klūniju profilā, tu takš negaidi, ka uz randu tiešām ieradīsies jams pats?:DDDD

Bazhix      Jebkuru cilvēku var nobildēt smuki. Arī to ar resno vēderu un pliko pauri.. Tātad par bilde ar vakardienas Dienu neko par cilvēku neliecinās :) Satiekoties tak redzēs no visām pusēm, ne tikai no gudrās.. :D

prusacins      Tas vairāk attiecas uz vecenēm

Samurs      Maldinošie foto tam arī domāti, lai maldinātu. Uz tagadējo "plešku" un alusvēderu nepavilktos, bet uz jaunības torsu var arī sasapņoties. :) Bet šis jau nav tikai vīriešu grēks :)
Protams, ir cilvēki, kas nav fotogēniski.
Tad jau godīgāk ir neielikt bildi nekā mānīt.

Closing_Time      Ja ar mani uz randiņu atnāktu neatbilstoši foto redzētajam, es būtu kājām nospārdījis.

jasmina33      Kas attiecas uz sievietēm, tad ir sievietes, kas bieži maina matu krāsu, vienā bildē - ruda, otrā - tumšmate, bet uz randiņu atnāk blonda... vai tā arī būs maldināšana?

veejpuuta      Vot,šito es arī nesaprotu.Nu,labi,,nav tās pēdējo nedēļu bildes,tad neliec vispār,nevis vidusskolas izlaiduma vai,vēl labāk,bērnudārza bildi.Ja būs vēlēšanās redzēt,gan jau atradīs iespēju apskatīties.Un tas vienādā mērā attiecas uz abiem dzimumiem.

Hope007      Bija foto, uzrāvos uz vecu brūtgānu...nav foto, uzrāvos uz priekšnieku... Ko man tagad darīt?:D

maruta100      Ne jau šeit ir jāmeklē nopietnas attiecības. Te jau daudziem svarīgs ir svars, augums, cik zobu mutē, cik naudiņas makā, kādu labumu var gūt. Purvs un ne kas vairāk. Dzīvē jāiet. Un dzīvajā jau arī cilvēks izskatās savādāks. Un vispār - šajā dīķī zivju nav ( krabji vien tik palikuši).

vechuks      Tā kā pašas būtu labākas. 16 gadsimta ´topmodeles´

planerdelta      Likt "vecu" bildi vai nelikt neko var cilveeks, kurshs neko nemeklee. Man arii bilde 10 gadus veca, mati gan ir savi un veeders nav piedziivojis "gruutnieciibu", tikai nav iemesla likt shodienas bildi. Bildi ieliku pieklajiibas peec, varbuut nevajadziigi, bet man "nesaap" :)

Par tiem, kuri veelas iepaziities: bildeem vajadzeetu atteelot realitaati. Manupraat, ir diezgan shokeejoshi aiziet un satikt cilveeku, kuru bildees esi redzeejis citaadu vai kas buutisks ticis sleepts. Piemeeram, nav matu, bet bildees ir. Sievieteem tas vareetu buut +svars, kas veiksmiigaas bildees nav redzams vai labs fotoshops. Taads randinshs ir pretiigs un traumeejoshs, "atsit" veelmi ko taalaak mekleet internetaa, domaaju.

planerdelta      Nevi, par iekshejaas pasaules skaistumu: taa ir ljoti vajadziiga un bez taas nekas nenotiek, bet ja nav aareejaa, neinteresees ieluukoties arii ieksheejaa. Viens bez otra nekaa. Tikai nopietnaa vecumaa, varbuut.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu