Sieviete vissu radikāli paardomaa vissu pēc. .. .spontāna aborta.

Jautājums par man tuvu cilvēku. Bija bildinājis, dzīvoja kopā jau. Un tad notika nelaime. Sieviete noklluva avārijas situācija braucot ar massiinu, pārbijās, un sekas. .. spontānais aborts. Nedeellaa hospitālī. Un pec tā viss, vinna nolemj pamest to cilvēku, tā teikt, sākt dzīvi no jauna. Normali? Protams es jau nezinu visas detallas, bet cilvēks baigi paardziivo, depresijā vienkaarssi nenormālā. Vinnss tak arī pazaudēja to beerninnu. . . Ko ieteikt ? Parastos . .. smags darbs, atpūta aktīvā , dzerssna utt? Bet ja cilvēks tiessaam miil to sievieti?

spradzite1984      dacika.....nu nez-kādam necilvēkam ir jābūt, lai sacerētu ko tādu;

Deisa      dacika - nesen piereģistrējusies un jau spriedums? Tavai zināšanai, av2 te jau sen, sen, viņa komentāri ir ļoti pat saturīgi, tēmas aizsāk reti, tā kā tavs spriedums šoreiz laikam gan ir visai aplams. Tīri cilvēcīgi iesaku pašai daudz nespriest. Nesanāk. :)

Samurs      Nevar nepiekrist tiem, kas saka, ka vajadzīgs laiks. Gan jau, ka ir pateicis, ka nevar viņu (sievieti) vainot nelaimīgā apstākļu sakritībā, ka gaidīs, ka palīdzēs. Cerams, ka ir normālas attiecības ar sievietes radiniekiem - var palīdzēt caur tiem. Bet svarīgais - lai to ko apsola, patiešām izdara. Laiks rādīs un jācer, ka tiks pāri šai nelaimei.
Ir cilvēki, kas nekādi nevar dabūt bērniņus, citi - uztaisa abortus...
Par nelaimes gadījumiem - pats zinu gadījumu, kad māte(pie stūres) ziemas laikā iekļuva avārijā, kurā gāja bojā viņas mazā meitiņa, pašai pāris sasitumi... Baisas bēres... Meitenīte bija visas dzimtas prieks
Dzīve reizēm piespēlē tādas situācijas, ko seriālu scenāristi pat neiedomājas...
Dacika, Tev laikam viss līdz šim ir viegli gājis, lai veicas arī turpmāk, bet viens mirklis var pilnībā sagriezt dzīvi šķērsām. Pasaule nav tikai klubu ballītes.
Skarbi, ja cilvēki iedomājas, ka visiem iet labi tikai tādēļ, ka pašam iet labi...

fargo      tas tiešām pāries. un vienam un otram. ko darīt vīrietim? un ko gan viņš var darīt? ir daudz variantu? nogaidīt.
bet lai ņem vērā, ka cilvēki sevi apliecina nelaimē. laimē vai remdenā ūdenī tu nevari zināt, kurš kāds ir. bet nelaime norauj segu, noņem maskas, parāda raksturus. un viņš to redzēja. kas būs pie vēl lielākas nelaimes, ja tāda atgadīsies? lai ņem vērā, ka krīzē persona seko noteiktam uzvedības paternam. bet izņemot nogaidīt, nekas cits īsti darāms nav.

lasminaxxl      Dacīt - nenovēlu tev piedzīvot sava bērna zaudējumu !
To nesaprast tam , kurš nav pārdzīvojis . Bet - dzīve turpinās , katrs katru lietu pārdzīvo savādāk.. Visam vajadzīgs savs laiks .

Alvasete1      Citiem nomirst bērniņš dzemdībās, neba nu tāpēc pamet otru, bet ja vīrietis būtu licis taisīt abortu, tad nu gan tāds cilvēks ir jāpamet, nav ko pat diskutēt.Jāpārdzīvo,šajā mirklī nebija lemts būt bērniņam...

planerdelta      Kaa jau mineeju n-taas reizes, dazjreiz beerns ir vieniigais, kas satur 2 cilveekus kopaa, pat peec shkjirshanaas.
Bet biezji notiek preteejais, attieciibas nav iisti labas un paaris izdomaa taas uzlabot ar beernu. Tad, lielaakajaa vairumaa gadiijumu, peec beerna piedzimshanas attieciibas ljoti krasi pasliktinas vai seko shkjirshanaas. Beerns neglaabj attieciibas, bet uzlabo tikai tad, ja taas jau bija labas.
Juusu drauga gadiijumaa: sieviete sho viirieti nemiileeja un skaisti plaanoja dziivi - maajas, auto, beerns/i. Tagad beerns nav, tad jau varbuut buus kaads cits, arii turiigs un tad atkal meegjinas peec ieprieksheejaa scenaarija, jeb... otrs variants, sieviete ir shokaa un tai buutu sniedzama profesionaala paliidziiba. Vinja neapzinaas ko dara.

planerdelta      dacika, av2, sheit ir viens no nedaudzajiem tieshaam ljoti sakariigajiem cilveekiem.

jozolsen      Nemēģini izprast sieviešu loģiku un meklēt risinājumus...Viņām viss mainās,arī neizprotamu iemeslu dēļ..Šajā gadījumā ir pat nopietns iemesls,jāiepauzē...

Tinte      Grūti kaut ko ieteikt šādā situācijā, jo nepazīstam ne to sievieti, ne vīrieti. Cilvēki ir ārkārtīgi dažādi, arī nelaimes pārdzīvo katrs pa savam. Tāpat nezinām, kādas sekas tas atstājis uz sievieti tīri fiziskā plāksnē. Varbūt ārsti pateikuši ka bērnu vairs nebūs? ....
Vīrietim varētu ieteikt neforsēt ar mēģināšanu runāt par šo sievietei smago situāciju....laiks ir labākais dakteris...

edora      Svarīgi ir ļaut izdzīvot zaudējumu visos tā etapos - pēc nolieguma nāk dusmas un vainīgo meklēšana...ja tas vecis tik tiešām mīl to sievieti, tad viņam vajadzētu cīnīties par viņu... bet parasti cilvēka egoisms ir lielāks par mīlestību...

fargo      edora, intereses pēc - kāpēc tu vīrieti sauc nievājoši "tas vecis", bet sievieti "tā vecene" gan nesauc?

violinn      planerdelta dzelzs loģika vienkārši fascinē. Gāž no kājām.

Tinte      Violinn, planieris vēl jauns un visu projicē uz savu personīgo pieredzi. Bet labā ziņa ir tā, ka prāts parasti atnāk līdz ar gadiem (dažiem gan atnāk tikai gadi). Gan jau pēc ... gadiem 10 (varbūt) varēsim lasīt viedākus viedokļus...:)

limonija      Ja dzīvē kas sabrūk, par neadekvātām reakcijām nav jābrīnās - nelaimei neviens nav gatavs, nav iespējams ģenerālmēģinājums. Visziņi no malas tādās reizēs tikai izbesī.

bilesutirgotaja      uzmaniigs viirs jau nu nelautu stavoklii un naktii braukt-pats to brali aizvestu vai taksi izsauktu....viiri meedz buut dazaadi..

psychobitch      pārvarēt grūtības cilvēkus tikai apvieno, bet šeit izskatās, ka tiešām nezini visas detaļas, tik krasi sievietei reaģēt ir kāds nopietns iemesls, varbūt tas iemesls ir izdomāts, bet patiesais stāsts ir baisāks - vīrietis sievieti mazliet iekaustījis..?

edora      fargo, man nepatīk iedziļināties sīkos izskaidrojumos, bet, aiz cieņas pret Tevi, varu paskaidrot, ka "tas vecis" nav domāts kā nievājošs apzīmējums vīriešu sugai. Varbūt šis apzīmējums izklausās mazliet vulgāri, bet man gribētos domāt, ka vīrietis - vecis ir kas vairāk par vīrieti - vienkāršo... (tikai nejautā man, kas ir vīrietis - vienkāršais, jo šinī jautājumā, iespējams, Tev manas domas nepatiks... )

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu