Cik svarīgi ir izlikties pa pilno un nebūt sliņķim?

Tēma radās Deisas komentāra manā adresē ietekmē: "Vēl tik piebildīšu - ja cilvi neinteresē nekas cits kā spēlītes kompī, porņuki un savas eksistences minimāla nodrošināšana, tad viņš ir vienkārši sliņķis un dzimumam nav nekādas nozīmes." Nu, es varētu iebilst, ka katrs dzīvo, kā viņam pašam patīk un slinkie un bailīgie noteikti ilgāk (vismaz karā noteikti). Un kur tie čaklie ir tikuši? Vai viņi tāpēc nodzīvos ilgāk, nokļūs paradīzē, viņus atcerēsies vēl kāds 10 gadus pēc viņu nāves un draugu pulki turpinās nākt uz kapiem katru nedēļu? :D Kāpēc cilvēkam kkas jādara pāri spēkiem un vairāk nekā pašam patīk, jāstrādā, lai saraustu laudzi naudas un tas skaitās pareizi? Nu, re, kā šodien tas franču multimiljonārs aizgāja bojā lidmašinas katastrofā viena piedzērušies krievu šofera dēļ. Bija vērts plēsties visu dzīvi pa darbu vai labāk tomēr bija to vnk baudīt? :)

Polus      Jautājums Torpedo: ar ko cilvēks atšķiras no dzīvnieka?

bargaakundze      Svarīgi!
Cilvēks ir šūna tādā organismā, kā sabiedrība, un šūnai, ir aktīvi jāpiedalās organismam svarīgajos procesos. Pat, ja tu, torpēdīt, neesi organisma smadzeņu šūna, bet tikai zarnu kārpiņa, tu neesi ieinteresēts, lai tevi, kā audzēju izmet miskastē.

limonija      Papildjautājums autoram - un kas cilvēku pasargā no degradācijas?...
P.S.Žetons Deisai par sliņķu precīzo atmaskojumu;) Patiesībā oho tādu ne mazums - sēž, gaida, kad apžilbinoša bārbija uzrakstīs, aplaimos, notiks mistiskais "klikšķis" un kas tikai vēl ne, bet pats sievieti pat uz kafiju neuzaicina.

Eneile      Izlikties un nebūt ir divas dažādas lietas :) Izlikties jēgas nav.

MrJones      Karma jeb likumsakariibas....kad radiisies veelme uzdot naakamo jaut. par attieciibaam, vai kaada neapmierinaatiiba ar apkaart pastaavosho kaartiibu, vari atrgriezties pie shii pasha un vilkt paraleeles uz atbildeem.
Ja gribas dziivot pavisam citaa pasaulee, tad ari vajadzeetu pienjemt visu to, kas tur ir... Neviens, nez kaapeec, nejautaa kaapeec tuksnesii, piem., nezied cerinji....?

caress5      Baudi savu stulbumu un par karu nemuldi, siikpirdi!

psychobitch      Deisai visi ir sliņķi un nemākuļi, atrod tik plānprātiņus un kacinās...

Edgars37      Labs stils...uzcept rindkopu, pasam iestuket taja 2 jautajumus, pasam pirms tam uz tiem atbildet - Nu, es varētu iebilst, ka katrs dzīvo, kā viņam pašam patīk...(c)! Domas giganta kreativs, ka teikt, uz sejas...rakstiju, rakstiju, ko (?), ta ar isti nesapratu, pats sapinos...nu izdomajiet mana vieta jus, ko es isti gribeju teikt;)!

Lucy      (c)Torpedo (2014-10-21 16:59) jautājuma autora komentārs Deisa, kur tu to rāvi, ka sliņķis nav spējīgs mīlēt un ko tu vispār zini par mums, sliņķiem??? :D
Tu esi tam pierādijums,ka sliņķi nav spējīgi mīlēt!!
Sliņķus arī neviens pa lielam nemīl,bet to,ka tu tāds esi un nevelies neko mainīt,mums tas nekrata,dzīvo,kā vēlies un neuzspied savu gribu citiem/elementāri vnk/

estepats      :)- Tas ir pat ļoti nesvarīgi! Ja Tu izliecies par to, kas neesi- tu maldini citus- viņi ātri vai ļoti ātri viļas Tevī..., bet ja izliec visus spēkus naudas vai citu dēļ, tad riskē ar savu veselību, kas vajadzīga vismaz tikpat, cik nauda... Atceries neesošu latviešu sakāmvārdu- nedari otram sliktu, bet ieekonomētajā laikā izdari sev ko labu..;)

Deisa      Torpedo - lieliski tikko noraksturoji. Tik tiešām, cilvēks var izvēlēties, būt cilvēks vai būt lops. :D (lai atvaino tie, kam diemžēl nav izvēles)

Deisa      Nu re, ir, kam sakrīt 99,4%, bet viņi labprāt arī no 0,6% atsakās, priekš kam? 0,6 tas taču nekas nav, vai ne? Turklāt, kāpēc gan nepievilkt to, ka mūsdienu vidējais cilvēka gēnu daudzums ir vienā skaitā ar mušas, un nesākt gaidīt, ka pieaugs spārni un varēs ērti baroties no to lohu ēdienu atliekām, kas strādā? :D

poga_parastaa      Bija slinkums lasīt visus uzbraucienus, bet man šajā sakarā radās jautājums. Vai Torpedo ir te žēlojies, ka sievietes pašas nezina, ko grib, jo neviena ar viņu negrib ielaisties? Vai ir gaudies, ka šis nevienai nav vajadzīgs? Ja ir to darījis, tad ir pelnījis pendeli pa pakaļu un tādu pat dīkdieni kā pats un katrs savā stūrī spēlē spēles, uzkož čipsus vai roltonus, padr...as porno fonā un miers, bet, ja nav ņaudējis, tad lai taču cilvēks kaut guļ ar savu datoru, ēd zupas internetā u.t.t. Viņa dzīve, kā grib, tā dzīvo.

Vilcene_Shanda      Torpedo. Ja nejēdz neko pat no dzīvniekiem, nu turi muti. Ha! Šiem dabisks agregātstāvoklis:))) Nu aiz sava slinkuma paskati filmas par tiem pašiem šimpanzēm, var arī par vilkiem:).
Pat šimpanzes iemācās norēķināties veikalā ar naudu:))))
Tad kur īsti Tava slinkuma "sliktā sakne" - naudas trūkumā vai neprasmē iemācīties dažas likumsakarības dzīvē? Jebšu matemātika?:)))))

natural      Lasot starp rindām, var saskatīt ka cilvēki vērtējot finansiālo stāvokli, izlemj kurš ir slinķis un kurš tāds nav. Tāpēc vadoties pēc komentāriem sastādīju sekojošu slinkuma pakāpes formulu.
Sētnieks-katru dienu saslauka 2 hektārus trotuāra, viņa mēnešalga ir 260 euro. diagnoze- slinķis.
Kapracis-katru dienu izrok 2 dziļas bedres, viņa mēnešalga ir 350 euro. diagnoze- slinķis.
Sekretāre- katru dienu smagi strādā un papildus sēž draugos.lv, mēnešalga 350 euro.diagnoze slinķis.
Tā varētu turpināt mūžīgi, vai tiešām jūs domājat ka finansiālais stāvoklis norāda jūsu slinkuma pakāpi? Tad sanāk ka sētnieki ir paši slinkākie cilvēki pasaulē....un apsargi, tiem arī naudas nav.

av2      nu kaapeec jaakriit galeejibaas ? Jaabuut ir slinkkim, bet taadam, kurss maaceejis iekrukkiities, lai buutu ccupa neko dizzu nedarot. Kaadas veel 7 dienas endeellaa ssancessana utt ? :(
Labi dziivot ir gudri slinkot. Vinekaaarssi , atkal, katram taa laktinna ir dazzaados augstumos laikam.....Vienam veesaa mieraa ccucceet zem tilta ir pat baigi ok, otram jahta vidusjuuraa ir tikai saakums.
Tag dziivo , kaa gribi ! Un sen ir laiks saprast, ka nevienam nekas sen jau neskauzz ne par manu, ne tavu dziives veidu.

agents      Ko Tu vispār zini par to cilvēku? Viņi dzīvo citā pasaulē un Tev nekad tādus nesaprast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu