kādēļ?

Tālāk es uzrakstīšu visus savus pārmetumus tev un turpmāk centīšos vairs pie tā neatgriezties.
Tu zināji,ka mana sirds ir aizņemta.
Tu teici man,ka kopš zināma laika tev nav iedomājams sex ar sievieti,ko nemīli.
Tomēr no sexa ar mani neatteicies.
Tu stāvēji uz ceļiem manā priekšā,kad atteicos braukt ar tevi uz Itāliju.(patiesībā atteicos turpināt attiecības)
Vai tu nesaproti,cik man bija grūti atteikties no tāda kārdinājuma?
Tu izmantoji manu vājumu,lai es piekristu.Vai gan man nevajadzēja jau toreiz saprast,ka ne jau tāda iemesla pēc tev būtu jāstāv manā priekšā uz ceļiem..bet pavisam cita.
Tu teici,ka es varētu būt tava dēla māte,jau tad,kad nekas vairāk par saraksti man pat prātā nenāca..
Tu man solīji,ka nekad mani nepievilsi,kaut gan es noko tev nejautāju.
Tu teici,ka manās mājās nebūsi nekāds caurbraucējs un mani bērni tevi cienīs,tomēr spēka pildīt savu solījumu,tev nepietika.
Ne vienu,ne otru.
Tu visās nesaskaņās vainoji manu egoismu un pārliekās emocijas.
Tu turpināji vairākas sarakstes ar sievietēm,kurās nekautrējies kratīt sirdi un izklāstīt mūsu attiecību detaļas.
Tu man liki justies pie visa vainīgai.Tātad atbildīgai.
Kad tavā sirdī atgriezās vecā mīlestība,tu turpināji gulēt ar mani.
Kad es vasarā ar simto piegājienu,gandrīz pārtraucu mūsu attiecības,tu atgriezies un neļāvi man to pabeigt,bet pārmaiņas gaidīji tikai no manis.Es biju vāja,jo bezgala pieķērusies.
Tu visu esi izdarījis tā,lai no ārpuses es izskatītos kā savtīga un neapmierināta maita,bet tu nesavtīgs un nesaprasts labdaris.
Un visbeidzot,vēl vakar tu mani nosauci par Minčuku,kādēl tad atļauj man raudāt vienai,ja esmu tavs Minčuks?vai kādēl tad sauc?
Ne reizi pa šiem trīs gadiem,tu man nepateci,ka mīli.Tiesa,es baudīju visādus labumus,bet kafija gultā no rīta nebija ne reizi,tas tā,pat mazliet amizanti...

Vilkabele      Jācer, ka vismaz autorei palika vieglāk. Adresātam ieteiktu neatbildēt, jo diez vai šie ir visi jautājumi.

adamsone      Kad izlasīju par aizņemto sirdi, tad nodomāju, ka torpeduška beidzot atradis savu vēlīno Lielo Mīlu. Bet atkal nekā. :(
Vienpusīga mīlestība nav nekāda izprieca, bet tā gadās.

princesemelna      būtu pavasaris varētu domāt ,ka vēstījums mājas kaķim no Minčuka ...bet ir rudens un kaķis tomēr mīl siltumu...

svdiena      eh! es arī tā kādreiz varēju uzrakstīt, sajust! :) a tagad smieklīgi kaut kā....:)

Nenotveramais      Ash asaras sarausās acis... :D :D :D

elf7      Haotiski sarakstiits ... , apmeeram skaidrs, visas prasiibas un soliijumi netika izpildiiti, nu kaa parasti ... . Un kam tad iet daudz vieglaak

boka      A man žēl cilvēka.Ar mums visiem šitā var gadīties.Klapes uz acīm ir klapes uz acīm.

andenne      Piekrītu, ka šī nav īstā vieta, kur sirdi kratīt. Kaut arī haotiski, tomēr sāpe liela! Tautā saka - pagale viena nedeg.

WYWH      diezgan smuki uzrakstīts

esmucitta      un tagad mums būtu jāzina varoņa vārds...nobeigumam

Pelle      Vīrietis mednieks, pats gan jau ka sirdī lepojas ar savu pierunāšanas mākslu un citu cilvēku apmuļķošanu. Mēs jau te varam tikai autori pažēlot.

Aigars53      Kur nu prom, ganzem cita nika lasa jüsu komentärus.. piem zem WYWH varbüt...

Eleste      Atkarība? :o

Lucy      Lūk arī pierādijums,ka še oho notiek viss,tiekās,dzīvo kopā,ceļo,beigās uzmet,izmet,kā izlietotu prezervatīvu:))
Tavos gados sieviet,šādi publiski sevi pazemot ir pilnīgs pipets:((
Ja jau atrieb gribi tam vecim,izdomā ko citu.
Es teikšu stāsts jau nemaz nav skumjš,vnk sievietei nepaveicās,ceļā satika jākli kurš te nevienu vien sievieti noteikti ir pavedis un izmetis.

oktaava      Šādas attiecības līdzinās jūtu apmulsumam ar maldīšanos "3 priedēs". Tās ir caur caurēm slimīgas un pie pozitīva risinājuma nenovedīs, jo vīrietim tā drīzāk bija kārtējā dēka un nekas vairāk. Tāpēc jāizbeidz jo ātrāk, jo labāk un jāpieturas pie ģimenes vērtībām, kas noteikti ir stabilākā vērtība.

p_p      Par komentāriem:
- kāpēc šeit nav īstā vieta, kur kaut ko tādu rakstīt? Nevienu taču vārdā, uzvārdā, tēva vārdā nesauca. Kur tieši un kāda intimitāte ir pārkāpta? Kāpēc gan neizkliegt savu sāpi anonīmā internetlapā - varbūt, ka paliek vieglāk. Kur ir rakstīts, ka sāpes jāpatur sevī un tās nedrīkst izkliegt publiski?
- vai autore ir aita? jā, droši vien, jo tā parasti apzīmē cilvēku (gan vīrieti, gan sievieti), kurš ir iemīlējies un vadās no jūtām. Un man ir žēl to cilvēku, kuri nekad mūžā nav bijuši "aitas".
- kāpēc šos visus jaut.neuzdot pa tiešo tam vīrietim? - jautājuma ta´ nav, ir tikai sāpe - ko nez´ tas vīrietis varētu atbildēt? kārtējo tuftu.


Par tēmu, pievienojos komentāriem, ka:
- jautājums retorisks, autorei galvenais ir izrunāt sāpi;
- "vnk sievietei nepaveicās,ceļā satika jākli" un, diemžēl, noticēt viņam;
- dēka "jāizbeidz jo ātrāk, jo labāk un jāpieturas pie ģimenes vērtībām, kas noteikti ir stabilākā vērtība"
- "Autorei novēlu saņemties un izturēt. Jūtu līdz!:((("

Deisa      Cerams, ka palika vieglāk, atlaida... Taču, bez rūgtuma dzīvē visdrīzāk saldumi jau šķebinātu.

Torpedo      Izskatās no kaut kurienes pārkopēts, jo oho siev. kārtas peronāži nespēj uzraktīt tik gari un ar komatiem pareizās vietās. Kur nu vēl loģiski.
A par saturu - visā vainīgs vīrietis, a es tāda balta un pūkaina. Viņš maita tāds nedarīja to, ko es gribēju! Nu, pagaidi nākošo - moška tas būs ideāls. Pārveidot pēc sava prāta tev tāptās nevienu neizdosies

hefny      šis tipiņš ir vistiešākais izmantotājs -manipulētājs!principā-draņķis! un, bariss, tas nav publisks-personīgi nosaukts, bet vajadzētu gan, jo šādam tipāžam-nelietim, šis /iespējams/nav vienīgais šāds cūcisks un zemisks izgājiens,ko varētu part iesūdzet tiesā par apzinātu psiholoģisko teroru un apzinātu manipulāciju-novedot cilvēku galēja izmisuma un pazemojuma stāvoklī,kas robežojas ar pašiznīcināšanos vai afektu! tur ,ja labs jurists piestrādā,-sanāktu reāls-nu jau nevis anonīms vēstījumsbet reāli personiks krimināllietas ierosinājums par psigoloģisku vardarbību personīga pašlabuma-sexa,jūtu,mīlestības, atkarības no tipiņa uc gūšanas nolūkos...
Un , meitenei-vajag steigšus doties pie "Skalbēm"speciālists bezmaksas-izrumāties-kā tikt fgalā ar šo cūcisko vīrieša radīto psihes sagraušanas variantu,kā reāli sevi saglābt,savilkt dūrē, sakopot savus spēkus-tos atgūstot un savu pašcieņu iznīcināto,sadragāto atgūt!!!!!!Skalbes un marta-sievietēm ,kuras cietušas no šādas garīgas paverdzināšanas,psiholoģiskas paņirgāšanās,psiholoģiska terora! lai izdodas- atgūt sevi-sevī -savu brīvību un smaidu un prieku dzīvot!

av2      izlasiiju pirmos paaris teikumus. Jautaajuma, prtotams, nav :(. Ir tikai apgalvojumi...VIENPUSEEJI. Ssitais bija jaaraksta savaa dienasgraamataa, un arii izdzeesties no oHo tik strauji nevajadzeja. Nu tiiri mans viedoklis te. Saprotu, ka ir saapiigi.......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu