Kamēr nāve mūs šķirs, bet cik reizes?

Zinot, ka Tavs/-va izredzētais/-tā ir bijis/-jusi vismaz pāris reizes precējies/-jusies vai nopietnās attiecībās ar kādu jau vairākkārt, kā Tu uztversi viņa/-ņas solījumus "kamēr nāve mūs šķirs" garā, pie kuras reizes Tu tos uztversi jau ar smīnu vai sava veida neticību

Samila      ai, no ko jūs te ņematies??

Akvitānijas Eleonora vispirms Francijas karali aprecēja, tad - Anglijas karali. Drusku valdīja un drusku pasēdēja ieslodzīta tornī. Izraisīja vairākus karus. Pārdzīvoja 9 no saviem 10 bērniem, no kuriem 2 kāpa Anglijas tronī. Nu Ričardu Lauvassirdi jau visi no bērnu grāmatām pazīst.

bilesutirgotaja      vairaakreizju prec.,skirsh. nenoraada uz to, ka tas notiks atkal...necienjpilna attieksme gan var noraadiit..

baluba      cilvi grib būt dievi, un tad nu nāve mūs šķirs ......

baluba      ..... ta neko nešķirs - mēs paši šķiramies ..... neticu ka tur augšā viņam kāda daļa gar mums mirstīgajiem ....

neko      Reizēm cilvēki nav gatavi tik radikāliem lēmumiem kā bārdas nazis pie kakla vai ciānkālijs zupā, aiz kam vienkārši izšķiras abiem paliekot dzīviem:)

taiga2      :)neko +:))

Torpedo      Es domāju, ka smukus aforismus pa nopietnam jem tikai sievietes, kam pasām savu domu nav, tāpēc citē visur visādas sagrābstītas gudrības, bet izrādās, ka ir arī tādi vīrieši :D

planerdelta      "liidz naave muus shkjirs" teicu 1. reizi muuzjaa, jo pirmajaas lauliibas Dzimsarakstu nodaljaa Latvijaa, taada teksta nebija. Mana otraa sieva arii to teica pirmo reizi.

eva_ taa nav viss, ir Valstis, kurshs shaadu soliijumu dod arii taa saucamajaa Dzimsarakstu nodaljaa, meeram salaulaajot; ne tikai bazniicaas. Aciimredzami, shajaas Valstiis pret lauliibu izturas nopietnaak.

Fargo, ne visi ir religjiskie fanaati, taa dziivee iekaartots :)

planerdelta      kudala, Tinte, jau mineeju augsheejaa komentaaraa: sho soliijumu viens otram jaunlaulaatie dod arii City Hall (Dzimsarakstu nodalja- latv.val.). Bet ne Latvijaa. varbuut der aizdomaaties, kaapeec taada atshkjiriiba dazjaadaas valstiis attieciibaa pret sho soliijumu?!

Ideja      Ja tici un mīli, tad precies, ja netici un skaiti "cik reizes"-neprecies.Pavisam vienkārši.

MrJones      Shaada fraaze, manupraat, uztverama, kaa zveerests....
Atklaati sakot, vispaar nespeeju izteeloties shaadu situaaciju...no personiigaas pieredzes varu teikt..vnk nav manaa dziivee gadiijushaas taadas sievietes, pat taadas, kuras ne reizi nav bijushas preceetas, ar kuraam gribeetos shaadu jautaajumu risinaat....ir bijushi priekshlikumi, bet kaut kas.....kaut kas...nez,..tas nav tas... Taada sajuuta, ka redzu cauri..viizija par taalaako naakotni kaut kur apstaajas......un vinjaam tas ar iipashi nepatiik...kaa rezultaataa, iznaakums tikai viens - Hasta la vista, baby !
Vispaar, man shaadi pasaakumi skiet diezgan lieki...visa taa izraadiishanaas...un tas viss nav uz labu.
Kaa reagjeetu? Katru reizi jau iesaakumaa liekas, ka vajadzeetu buut kaut kas iipashs....ne tik daudz pagaatne speelee lomu, driizaak, kaa izskatiisies naakotnes perspektiivaa....ja tu pieej ar smiinu, saprotams, tur nekas labs nesanaaks... .

kokto      naave shkjirs tikai tos kuri ir laulaajushies jezulinju templii ! paareejie visi ir dziivnieki .

psychobitch      kopdzīvei uz mūžu garantiju nedos pat Jēzuliņa templis..

av2      nu iistreniibaa lielaas klaazas, ar "balto kleitu", bali, miccossanu utt.....ir/buutu jaataisa tomeer tikai vienu reizi muuzzaa. Paarejas reizes, ja nu gadaas izsskkirties, un appreceeties no jauna, var tak tikai saformeet dokuimentus ar...diviem lieciniekiem zaGsaa.Laime nakotnee nebuus lielaaka , ja ballle ar 300 cieminniem buus bijusi. Kkeemossanas, vairaak nekas.
Bet, visadi jau uzskati, kaads no para varbuut precaas primo reizi tomeer , un ja vinna gribeetu to pasaakumu baigu lepno, buutu ar :)

selva      Tak viss reiz beidzas.Taureņi mirst pirmie,nu tie,kas vēderā.Kurš to nesaprot,tas precās atkal.Pārējie iet pa kreisi.

Edgars37      Jautā KlusumsL5 2014-10-24 19:39
pie kuras reizes Tu tos uztversi jau ar smīnu vai sava veida neticību(c).

Domaju, ka vislabak so jautajumu pajautat metamajam kaulinam - tas tev pateiks;)! P.S. metamo kaulinu un, lidz ar to, variantu skaits nav ierobezots.

bai_bai      ja pats vai pati esi ideāls, tad vari ne tikai smīnēt, bet pat smieties.

barss5      Kamēr nāve mūs šķirs?:)
Ja pieauguši cilvēki ko tādu saka otram, un otrs to uztver nopietni, tad abi vēl ir bērna prātā...piedodiet, par atklātību.

bucca      : ) Barss5-pilnīgi piekrītu!

fargo      tā aina ir vnk baisa...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu