Ja ciemojoties pie draudzenes pēkšņi viņas draugs grib tikties, kā rīkoties?

Situācija dīvaina, bet laikam tā ir visiem. Reizi pusgadā mani uzaicina draudzene ciemos parunāties. Braucu uz otru pilsētas galu, pērku ciemakukuli un vīna pudeli, viņa vāra kafiju un smērē maizītes. Tad pļāpājam par visko. Pēkšņi, pēc kādas stundas, zvana viņas draugs un grib satikties. Sākas izskaidrošanās pa telefonu kā reultātā - draugz ir apvainojies līdz ārprātam, ka viņa nav pieejama tūlīt, bet es saņemu uzbarucienu, vai tiešām pati nesaprotu, ka uzraiz jāvācas prom??? tagad īsti nezinu vai otrreiz gribēšu iet ciemos pie tās sievietes, bet varbūt tā rīkojas visas sievietes, kurām ir mīļākie?

vechuks      Brauc līdz. Varbūt trāpīs arī Tev arī pa starpai.

oktaava      Domāju, ka esi atbildējusi sev uz šo jautājumu: "...tagad īsti nezinu vai otrreiz gribēšu iet ciemos pie tās sievietes...". Iesākumā nosauci par draudzeni, bet beigas vienkārši par sievieti. Jāizvēlas pašai, kas jūs abas vieno zem tās saucamās draudzības. Varbūt ši draudzības vēlme vienpusēji no Tavas puses ir svarīgāka, bet draudzenei randiņš ar vīrieti ir prioritāte. Protams, ka vēlies nesautīgu draudzību, bet diemžēl ne vienmēr tā mēdz būt. Ja vēlies šo draudzību turpināt, tad pieņem draudzenes vājības mīlas frontē.

gaties      Ja draugs nesaprot, kas ir planosana un draudzene atcel savu planu plapat ar Tevi, tad man tevis zel, jo cieteja jau esi Tu. Draudzeties vai ne jaizlemj Tev pasai, vertejot draudzibas stiprumu.

LaskovijMerzavec      Vajadzēja kopā ar draudzeni... vīrietim noteiktu patiktu un ietaupītu laiku šai tēmai...

erucanob      "Īsts vīrietis, redz, negaida! Viņš grib pēkšņi, stipri un sper zemes pa gaisu, ja nedabū."
Piekrītu,jo tikt prom no sievas nemaz nav tik viegli.

bacio      tā draudzibas nav vairs tada kāda bija agrāk.laikam vairs ciemoties nevajadzetu.

Eleste      Neizklausās pēc īstas draudzības, vairāk paziņas un visai attālas.

limonija      Labu manieru trūkums visiem trim situācijā iesaistītajiem personāžiem/Vēsi konstatē/...

artursA      nu resnā furnitūra varēja prasties....

selnija_      Tā nav draudzene, pie kuras tu biji.

barss5      Fu, cik neinteresanti. Pēc virsraksta šķita, ka šis grib tikties ar Tevi....

Sermule      Nav vina tev draudzene, un tu neesi vinai draudzene, Izklausies pec loti garlaicigas, ja jau pat dzivi plano 2 ned uz prieksu! Arprats, ar steigu maini uzskatus!

klava4      Nu prasti..

uma      Nu lasot Tavu aprakstu,furnitura, īstas skaidrības nav ... reizi pusgadā izbraukt cauri Līgo ciemam ,izklausās kā šķērsot vismaz Parīzi, lai nokļūtu pie draudzenes. Kura , tēmas beigās jau pārvēršas par,, to sievieti, pie kuras ciemos diez vai vajadzētu braukt,jo viņai ir mīļākais!,, Pilnīgs sviests!!!
Ja tā patiešām ir Tava draudzene ,tad taču Tu nesaņemtu uzbraucienu par..., lai kāds viņai būtu vīrs vai mīļākais. Situācija tiešām ir dīvaina ,un uzdrošinos apgalvot ,ka normāliem draugiem šādas problēmas nepastāv.

piparbecinja      Savākt šprotmaizītes, pusizdzerto polšu un fiksi tīties, kamēr tas viss nav atņemts.

hefny      staiguļi tagad tā dara-savu darudzeņu draudzens un savu draugu draudzenes izprovē.....ja kādai draudzenei tavs raugs pie dūšas net,-tad nu tas draugs vainos Tevi-savu draudzeni,jo neesi sagādājusi šim cienīgu nomaoņu.....jopašam jau iet un citur mēklē,satkt slinkms! ko sadarīt jums abām ar to vazaņķi-katrai pašai vai kopā izdomājams... DDDDDDD
šitādi frukti "apjāj"vispirmssavā tuvimā visu iespējamo, tad taisa tālākus lokus, visai ērti ir ja mazliet lielāatstatumi,ŗllabāk,ja katrā miestā,laiku pilsētelē pa gaidoši -iemīliātailētticīgai, ka realitātes šova izcīņā būs tā vienīgā guvēja...lētiem vīriešim-lēti triki....un ir tik labi,ja visdur uzņem ,cienā,izgulda,-navjāstrādā,vai savu neudu liek uzkrājumos... DDDDDDDD
un šovs-dāmas pašas izplūcas,izkarojas.... DDDDDDD

Deisa      Jārīkojas jau ir attiecīgi draudzenei - attiecīgi, kas viņai svarīgāks - vīrišķis, kas sper zemes pa gaisu, vai pasēdēšana ar pazīstamu sievišķi. Bet šitādi vīrisķīgie - ir dzirdēti stāsti arī, kad sieviete atsaka, jo viņai bērns, un nevar tā uzreiz skriet, tad dabū dzirdēt no vīrieša dažādus neglaimojošus epitetus par visu sievišķu dzimumu. Lai katram tiek pēc viņa izvēles!

VilksJ      dabu sev mīļāko un ta zināsi:)))

agents      Kam Tev tāda draudzene, kura neprot sakārtot prioritātes un dzīvi ap sevi?

ingryda      Nav smuki.
Tomer, ja aicina ciemos, tad uznem ka nakas. Pie tam, man tadas "es saku lec, tu prasi cik augstu" paru attiecibas nav saprotamas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu