īpaši sievietēm pēc 40..

Ja ir jāizvēlas starp kaislīgu un nervus plosošu mīlas romānu un iespēju nopelnīt, vienmēr izvēlies pēdējo.(c)
Neviens vīrietis nav to vērts, lai viņa dēļ steberētu neērtās augstpapēžu kurpēs.(c)
Tērēt laiku un enerģiju neadekvātu cilvēku dzīves uzlabošanai ir vērts tikai tad, ja tu esi psihoterapeits un tev par klausīšanos maksā glītu naudu.(c)
Ko domājat par šo?:)

Tinte      Bet protams, "te atnāca Kindzulis", t.i., oho "zieds" un iespieda savas šovinistu "pērles"....

aija_e      oi,es jau piemirsu, ka oho pieredzes apmaiņas sadaļā pēc 40 esi "caurums peizāžā"

Eneile      Neizprotu gan korelāciju starp nervu plosošu romānu un naudas pelnīšanu. Varbūt kaut ko nesapratu par profesiju.
Par neērtiem papēžiem. Nedomāju, ka normālam vīrietim ir vajadzīga blakus klikatojoša, samocījusies žube, kas viņa dēļ!!! ir iekāpusi kurpēs un viņam blakus esot spēj domāt tikai par to kā no tām kurpēm tikt ārā. Normāli vīrietim tak girbas, lai sieviete ar viņu jūtas labi, ne? :)
Par neadekvātiem cilvēkiem. Viss ir izvērtējams. Reizēm jau kaut ko var darīt it kā nesavtīgi. Tāpat vien. Tiesa, vēsu prātu izvērtējot vai spēj tikt galā ar situāciju un cilvēku. Tb, izvērtējot, kad turēties pa gabalu un kad var palīdzēt. Es esmu konstatējusi, ka var palīdzēt sava dzimuma pārstāvēm. Ar "neadekvātiem" vīriešiem, lai ņemas citi vīrieši. Vienkārši, lai nav lieku pārpratumu.

typhoo      Piekriitu arii preteejaa virzienaa.
Nav neviena sieviete taa veerta (lai gan vinjas pashas taa iedomaajaas). :D

Edgars37      1. Nepiekritu - kaisle novers rutinu un rada apetiti pelnit to pasu naudu. Ja nauda nak rutineti, tas apnik un vairs baudu nesagada.
2. Nav komentaru.
3. Nepiekritu - ne par kad naudu nav verts savas smadzenes piedrazot ar atkritumiem - agri vai velu tas nak atpakal. Piemeri ir, kad pasi arstetaji, klust lidzigi saviem pacientiem un...dodas pie arsta.

piparbecinja      nu, kurpes var būt arī uz vidēja papēža un seksīgas, un arī uz augsta un ērtas, tā kā tavu ahsiomu strīpojam ārā. :)
Fargo, kas ir klamza?

fargo      piparbecinja >

umm... eksprompta, spontāns jaunvārds. :)

clumsy > klamza

planerdelta      LaskovijMerzavec (2014-10-25 21:30) viedoklis Ja esi palikusi bez vīrieša līdz 40, tad nākamos gadus atliekt tikai meklēt aforismus, kas attaisno, kāpēc bez vīrieša...

av2      nu jaa, bomzziem arii ir vienmeer miljons attaisnojumu kaapeec vinni ir bomzzi.

Samila      ļoti dzīves apdalīta cilvēka skatījums! ;) izsaku līdzjūtību... ;)

Ananda_A      Vienkārši sevī jāizvērtē prioritātes, kas ir būtiskākais attiecībās:
1) lai notiek kaut kas nervus plosošs,
2) lai nav jāvelk augstpapēžu kurpes,
3) lai blakus ir mīļš cilvēks,
4) lai var slaidi nospļauties uz visu,
5) lai būtu skaits attaisnojums lepnai vientulībai...

hefny      piekrītu 100%
par papēžiem,-ar tiem var pārvietoties tikai pa gludu grīdas virsmu,-domu , Rīgas domes uc ēku tuvumā steberēt pabruģakmeni-izskatās nožējojami, smieklīgi-pat piedzuzīgi....tur lai steberē pats usaks u zaugstpapēdenēm un citi deputatiojo kauč kas par milzua lgu taču IR jādara,lai izrā´ditos.... DDDDDDD

princesemelna      ir arī ļoti ērti augstpapēžu apavi ...tajos sievietes nestaigā vīriešu dēļ ,bet sava prieka pēc ...un vēl --nervus plosa sievas ,mīļākajām pietiek ar kaisli.

jozolsen      Produktīvais vecums sievietēm ir līdz 35 gadiem...Lai tak ņemas ar ko tīk...

Freja4      Kā jūtos, tā arī steberēju un pilnīgi vienalga, kas tiem pārējiem prātā. Šitie amerikāniskie raksti varbūt ka kādu arī rosina un aizķer. Interesanti, ka maz kur rakstīts, ka sievietes pēc 40 arī ir un paliek sievietes.

Nu_ko_nu      Kādēļ tik tizls jautājums ?

Lucy      Es nekad neesmu pucējusies un vilkusi augstpapēdenes dēļ vīrieša,es to cik atminos darīju jau agrā bērnībā,kad muterīte nebija mājās,vilku viņas laiviņas uz papēža un ar lecamauklu,kā mikrofonu pie spoguļa dziedāju:DSDDDD
(c) nervus plosošu mīlas romānu,kas zin,runā,ka ´´50+ dzīve tik sākoties´´:)) kas zin varbūt arī paplosīsies:DDDDDD

Deisa      Ja nav vīrieši tā vērti, lai viņu dēļ steberētu augstpapēžu kurpēs, tad lielisks iemesls tajās steberēt ir - citas sievietes, kuras staigā tajās kurpēs un izskatās sievišķīgākas. :) Bet, protams, var tai sievišķībai spļaut no 36.ā stāva apģērbjot trennūzenes un kedas. Britānijā tagad esot masveida problēma tieši dēļ apavu nēsāšanas ieradumiem - pavisam bez paaugstinājuma papēdī - deformējas mugura. Man pašas veselība ir pietiekami svarīgs iemesls nēsāt kaut nelielu, bet papēdīti.
Nervus plosošu neizvēlētos neko - mīlas romānu ne tik. Priekš kam plosīt nervus? Labāk izvēlēties romānu, kas ceļ spārnos, iedvesmo un liek asinīm ritēt straujāk. :)
Par glābēju mesties katram, kas žēlojas, ir muļķīgi, jo ar tādu glābēja misiju tikai tiek vairoti upuru lomu atveidotāji, kam "glābējs" attiecīgi varētu mesties palīgā, neredzot citu jēgu savai eksistencei. Taču ir situācijas, kad tiešām palīdzību vajag, kad redzi, ka cilvēks ir darījis visu, kas viņa spēkos, lai palīdzētu, bet ar to nepietiek. Tādās situācijās palīdzot gaidīt naudu - būtu merkantilisma paraugstunda.

VilksJ      sviests!:)))

agents      Un kur problēma?:) Torpedo, kāpēc uzreiz jāpārspīlē ar 20? Attiecības nav gadu skaitļu matemātika. Roc dziļāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu