Sveiciens visiem!

Jautaajums: Vai paliek vieglaak, uzdodot sheit idiotiskus jautaajumus un sniedzot tikpat idiotiskas atbildes? Jums patieshaam nav ko dariit???

Ananda_A      Man ļoti patīk idiotiski un stulbi jautājumi, jo tur var jokot, improvizēt, māžoties. Ja jautājums ir nopietns, aiz tā stāv kāda sāpe vei problēma. Tad paliek skumji, jo cilvēkam nav citur, kur griezties. Idiotisku jautājumu izdomāt spēj reti kurš, tam vajag īpašu talantu un spēju uzjautrināties par sevi; kā Greizajā spogulī! Šajā jomā nepārspēta ir f*rnitūra, esmu viņas fane, man ļoti viņa patīk:DDD

_Krasula_      Labrīt/labdien!
Paliek gan. Nesalīdzināmi vieglāk ir nest smago dzīves nastu.
Un kā pašai?

hefny      aga! DDDDDD

_Biezaa_oome      Kaapeec tevi tas peekshnji taa satraucis??? :))

adamsone      Paldies, vecmēbeles k-dze.:) Kur citur lai es lieku savus neiztērējamos idiotisma krājumus.Nevar tak reālos laikabiedrus ar to visu gruzīt.:)

lemija      fiffaaC - ,,umņetj ņe pozdno ņikogda,, - tas ir citāts no Tavas anketas par sevi... Tev tiešām ir kur pilnveidoties !:))

MrJones      Sveiciens! ;)

Es te ienaaku tikai pamuldeet...varbuut paaraak gudras un izsmeljoshas atbildes no manis sheit neuzplaukst, bet....kaadas vinjas ir taadas ir...ljoti nopietni shai lietai nepieeju :)
Pienjemu, ka ar citiem koleegaam vareetu buut taapat...! :)
Jaaa....briizhos, kad nav iipasha noslogotiiba, kad nav nekas cits ko dariit, skiet, nev nemaz tik slikta opcija....biku saikne ar LV..kaa ieradums, iisti neatlaizh..shis tas interesants sheit laiku pa laikam paraadaas.. :)
Neuzskatu, ka buutu taadaa stadijaa, ka vareetu teikt..tas ir really sick....vismaz darb laikaa man diez ko neprasaas....tas ir tas, kas dazhreiz raisa neizpratni...kaa dazhi pasazhieri visu to speej apvienot....gandriiz jebkuraa dienas stundaa sniegt atbildes...uz jebkuru....atvainojos, ´ meeslu ´,..sekot visam liidz...pavilkties uz provokaacijaam, kad tu skaidri redzi, taa ir provoKacija....hmm.....
Shodien tieshi taa padomaaju...cik labi tomeer, ka vienmeer..lai nu kaa, bet ir dazhi draugi ´ pa rokai ´ ar kuriem pabazareet dziivajaa... :)
Kopumaa...nav tik slikti!

Take it easy.

:)

MrJones      Jaa..veel, fiffaaC...esmu naacis pie secinaajuma, jautaajumu (jeb kaadu) nav iipasha maaksla uzdot, bet...kaa tu taalaak komentee pats sevis uzdoto jaut.,...vismaz man...tas sagaadaa shaadas taadas probleemas....izskataas, ar tevi taapat..! :)))

oktaava      Iesaku nekreņķēties, jo dzīvē ir daudz ir daudz neatbildētu un neatbildāmu jautājumu. Nav par tiem jādomā, ja nav pašai tīkami.

Freja4      Cik stulbs jautājums, tikpat atbilde! Bet reizēm jau var šo to arī uzzināt.

velies      Katru piesaista tikai tas, kas pašā pāru pārēm iekšā! Pretjautājums: Kāpēc vēlies izcelties uz sev līdzīgo "idiotu" fona tik idiotiskā formātā? :D

taiga2      Jā,paliek vieglāk,pat neuzdodot un nepiedaloties,te jau bez paša stulbuma un nestulbuma,tāpat viss ir.

Lucy      Man būs tev pretjautājums?
Ko tev piem-dot,ka tu dricelē DG glupības,tev ko vieglāk paliek un tiešām nav ko darīt a?

Deisa      Vai vieglāk? Laikam jau nē, taču krāsaināk gan. Tā kā komunikācija ar svešiniekiem man nav ar mērķi atvieglot savu dzīvi, bet gan iekšēja nepieciešamība, kā jau ekstravertam, tad šeit lieliski varu savu gribuli apmierināt (pagaidām). Taču dzīve iet uz priekšu un pamazām sāk attīstīties jau citas iestrādes šai virtuālajai komunikācijai. Iespējams, ka oho ar visu PA pēc kāda laika pavisam paliks pagātnē. Viss ir mainīgs. :)

agents      Tādus jaut. es vienkārši ignorēju...

VilksJ      es ar a tevi vairs nerunāšu:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu